ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ

..

ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ

Πλανήτης Αφροδίτη
Ένας κόσμος μόνο για γυναίκες...


Δίαιτα χαμηλών λιπαρών

Αν αναρωτιέστε κι εσείς πώς μπορούμε να αποκτήσουμε την επίπεδη κοιλιά που ονειρευόμαστε τότε αυτό το κείμενο γράφτηκε για εσάς.
Δίαιτα χαμηλών λιπαρών


Ακόμα και να τρέξεις πέντε ολόκληρα χιλιόμετρα δεν πρόκειται να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα εάν καταναλώνεις τρόφιμα υψηλά σε λιπαρά. Το καθημερινό σου διαιτολόγιο θα πρέπει να αποτελείται από τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, φρούτα και λαχανικά. Περιόρισε τα τηγανητά, τα έτοιμα φαγητά, το κόκκινο κρέας και τις επεξεργασμένες τροφές. 
Η δύναμη του νερού
Η δύναμη του νερού


Όσο περισσότερο νερό πίνεις τόσο πιο γρήγορα θα καταφέρεις να ξεφορτωθείς το λίπος που συσσωρεύεται στην περιοχή της κοιλιάς. Η ικανοποιητική κατανάλωση νερού μέσα στη μέρα θα κρατήσει το σώμα σου ενυδατωμένο και την κοιλιά σου επίπεδη. 

Περπάτημα

 

 

 

 

 

 

 

 

Περπάτημα


Οι αερόβιες ασκήσεις που ανεβάζουν τους παλμούς της καρδιάς είναι πολύ σημαντικές για το κάψιμο των θερμίδων αλλά και για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά. Δεν χρειάζεται να τρέχεις χιλιόμετρα αρκεί στην καθημερινότητά σου να κινείσαι όσο περισσότερο μπορείς με τα πόδια. 
Γυμναστική
Γυμναστική


Οι απλοί κοιλιακοί δεν θα βοηθήσουν ιδιαίτερα στο να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι συνδυαστικές ασκήσεις οι οποίες γυμνάζουν το σύνολο των κοιλιακών μυών. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει και το καθημερινό κολύμπι. 
Διατροφή με πρόγραμμα
Διατροφή με πρόγραμμα


Τα πέντε γεύματα της μέρας είναι απαραίτητα για να λειτουργήσει σωστά ο μεταβολισμός σου και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάς. 
Ξέχνα το αλκοόλ
Ξέχνα το αλκοόλ


Σίγουρα είναι δύσκολο μέσα στο καλοκαίρι όμως το αλκοόλ είναι κάτι το οποίο φουσκώνει σχεδόν άμεσα την κοιλιά προσθέτοντας αρκετό λίπος σε σημεία που δεν το θέλεις. 
Επιμονή
Επιμονή


Δεν χρειάζεται να είσαι διάνοια για να τα καταφέρεις με επιμονή και σύστημα όλα είναι εφικτά αρκεί να το πιστέψεις! http://planitis-afroditi.blogspot.com/2012/08/blog-post_3.html