ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΠΤΑΦΩΤΗ ΛΥΧΝΙΑ (ΜΕΝΟΡΑ) ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ!                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΠΤΑΦΩΤΗ ΛΥΧΝΙΑ (ΜΕΝΟΡΑ) ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ!

..

Εγγραφείτε για συνεχή ενημέρωση με mail! (Μην ξεχνάτε την επιβεβαίωση εγγραφής)

ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΠΤΑΦΩΤΗ ΛΥΧΝΙΑ (ΜΕΝΟΡΑ) ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ!

ΘΕΛΕΙ Ο…ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ!
Τι θέλει να μας πει ο “Πρόεδρος της Δημοκρατίας”; Είναι δυνατόν Έλληνας πολιτικός να τοποθετεί το κατεξοχήν σύμβολο (μαζί με το αστέρι του Δαυϊδ) του Εβραϊσμου στο γραφείο του, σε περίοπτη μάλιστα θέση έτσι ώστε να φαίνεται σε κάθε του επίσημη συνάντηση;
Για την ιστορία, σύμφωνα με το “Έθνος”, την εν λόγω Μενορά (επτάφωτη λυχνία) του δώρισε ο Ισραηλινός Πρόεδρος Σιμόν Πέρες, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα!

Κύριε Παπούλια, ο ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει:

ΕΙΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ή ΕΒΡΑΙΟΣ;;;
Αν ισχύει το πρώτο, γιατί δεν βάλατε π.χ έναν Σταυρό στη θέση της Μενορά;
Εκπροσωπείτε τους Έλληνες ή τους Εβραίους;
 
Αν ισχύει το πρώτο, γιατί προβάλετε με τόση σπουδή τα σύμβολα των δεύτερων;
Περιμένουμε απαντήσεις!
Υ.Γ. Για όποιον αμφισβητεί τις φωτογραφίες, υπάρχει και βίντεο από την σχετική συνάντηση όπου διακρίνεται ξεκάθαρα η Μενορά, εδώ.ΠηγήΠεριμένουμε τα σχολια σας!

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.