ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΨΥΧΗΣ! (ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ VIDEO)                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΨΥΧΗΣ! (ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ VIDEO)

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΨΥΧΗΣ! (ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ VIDEO)

Ένα θέμα που μας "βασανίζει" καθώς παραμένει ένα από τα άλυτα μυστήρια της ανθρώπινης φύσης. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που φτάνοντας πολύ κοντά στο θάνατο βρίσκονται αντιμέτωποι με εμπειρίες που από λίγο έως πολύ είναι κοινές.Νιώθουν να βγαίνουν από το σώμα τους ,να υπερίπτανται στο δωμάτιο του νοσοκομείου (συνήθως!) και να ακούν όσα συμβαίνουν εκεί ,βλέπουν εκείνο το φωτεινό τούνελ με το έντονο φως στην άλλη του άκρη ...Και ξαφνικά κάτι τους τράβα βίαια και πάλι στον φυσικό κόσμο.

Αυτό που φέρνει όμως σε πραγματική αμηχανία τους ειδικούς επιστήμονες είναι οι
εξωσωματώσεις που παρουσιάζονται συχνά στα άτομα που βιώνουν την επιθανάτια εμπειρία. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις κατά τις οποίες η εξωσωμάτωση δεν γίνεται μετά από νάρκωση, αλλά μετά από π.χ. μια καρδιακή προσβολή.

Πολλοί ασθενείς μετά από καρδιακή προσβολή, ''βγήκαν'' από το σώμα τους και περιέγραψαν κατόπιν με κάθε λεπτομέρεια τις προσπάθειες του γιατρού ή των δικών τους να τους συνεφέρουν ή βγήκαν από το δωμάτιο και συγκράτησαν μια σκηνή που γινόταν την ίδια ακριβώς στιγμή σε άλλο χώρο.

Εξαιρετική είναι μια ανάλογη περίπτωση κάποιας 70χρονης τυφλής γυναίκας που έχασε το φως της στα 18. Μετά την ''επαναφορά'' της περιέγραψε στο γιατρό τα εργαλεία που εκείνος χρησιμοποίησε. Εργαλεία που δεν υπήρχαν πριν 52 χρόνια όταν ακόμα έβλεπε -- απόδειξη ότι έλεγε την αλήθεια!
Ακόμη και αν -- για τους δύσπιστους -- οι εξωσωματώσεις αυτές δεν αποδεικνύουν ότι υπάρχει συνέχεια μετά το θάνατο, το σίγουρο είναι ότι αποδεικνύουν οριστικά την ύπαρξη της ψυχής.

Στην ενότητα μας "Μεταφυσικά" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω το θέμα!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


kalyterotera.gr

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.