Η ευτυχία του ανθρώπου συνίσταται στη μόρφωση και στην παιδεία, και
όχι στα αγαθά που δίνει και παίρνει η τύχη.

Πλούταρχος

Breaking News

Ο αντίποδας της Μεγάλης Πυραμίδας είναι ένας Οβελίσκος στη μέση του πουθενά - Πρόκειται για είσοδο στην Κοίλη Γη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Απόψε είναι η τιμητική των αναγνωστών μας. Αναγνώστης από Αμερική μας έστειλε το παρακάτω βίντεο, επισημαίνοντας ότι οι Αντίποδες των Πυραμίδων της Αιγύπτου κρύβουν μεγάλα μυστήρια και όντως βλέποντας το βίντεο μείναμε έκπληκτοι...Ψάχνοντας τον ακριβή Αντίποδα της μεγάλης Πυραμίδας του "Χέοπα" καταλήγουμε στον Ειρηνικό Ωκεανό. Λέγοντας αντίποδας εννοούμε το σημείο του πλανήτη το οποίο βρίσκεται ακριβώς "πίσω" από ένα άλλο σημείο. Δηλαδή αν από ένα σημείο Α τραβήξουμε μια νοητή ευθεία που περνάει μέσα από το κέντρο της Γης αυτή θα καταλήξει στο σημείο Β το οποίο αποτελεί αντίποδα του σημείου Α.

Βεβαίως ο αντίποδας της Μεγάλης Πυραμίδας είναι ένας τεράστιος Οβελίσκος πιθανότατα βυθισμένος στον Ειρηνικό ωκεανό. Πιθανόν να ταυτίζεται με τη περίφημη Κεραία του Ειρηνικού.

Δείτε το Βίντεο.Ο αναγνώστης μας έστειλε το βίντεο επισημαίνοντας τον Οβελίσκο, ωστόσο ο δημιουργός του βίντεο το παρουσιάζει ως Είσοδο για την Κοίλη Γη.

Δείτε επίσης:
Κοίλη Γη
Μέγας Αλέξανδρος κατά Ερπετοειδών
Το μυστηριο της οργανωσης Vrill
Αποκάλυψη!! Η Μονσάντο ειναι μια πολυεθνική που «σπέρνει» τη φρίκη


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


conspiracy feeds