Η ευτυχία του ανθρώπου συνίσταται στη μόρφωση και στην παιδεία, και
όχι στα αγαθά που δίνει και παίρνει η τύχη.

Πλούταρχος

Breaking News

Ιγμορίτιδα, αντιμετώπιση με βότανα

Πικραγγουριά
Αυτό το μικρό θαυματουργό φυτό έχει κίτρινα λουλουδάκια, είναι ποώδες και αυτοφυές στην Ελλάδα και οι καρποί του, που μοιάζουν με μικρά τριχωτά αγγουράκια,Χρησιμοποιούμε τους καρπούς του όταν αυτοί έχουν ωριμάσει. Παίρνουμε ένα ώριμο ”αγγουράκι” και το πιέζουμε έτσι ώστε να στάξει ο χυμός με τα σποράκια στην παλάμη μας. Αυτή η ποσότητα είναι ΥΠΕΡαρκετή!!!

Φέρνουμε το χέρι μας κοντά στη μύτη μας και εισπνέουμε αργά και βαθιά. Όταν αισθανθούμε ένα μικρό κάψιμο στο λαιμό, σταματάμε. Παίρνουμε μια πολύ μικρή ποσότητααπό το υγρό στην παλάμη μας και το αλοίφουμε στα ρουθούνια μας.
Θα πρέπει, όπωσδήποτε, να κάνετε αυτή τη διαδικασία μόνο όταν ξέρετε πως για τις επόμενες 2 μέρες δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι που θα σας αναγκάσει να βγείτε από το σπίτι σας!!!! Η καταροή θα είναι πολύ έντονη!!! Πάρτε μια ικανοποιητική ποσότητα χαρτιού και κάντε υπομονή!!!
Μετά απ’ αυτό δεν θα έχετε ΠΟΤΕ ξανά ιχμορύτιδα!!!!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Το υγρό της πικραγγουριάς είναι πάρα πολύ δυνατό!!!!
Πριν κάνετε οτιδήποτε πρέπει να είστε βέβαιοι πως δεν πάσχετε από κάποιου είδους αλλεργία!!!
Να είστε πολύ προσεκτικοί με την ποσότητα. Εαν ένα ”αγγουράκι” σας δώσει 5-6 σταγόνες υγρού (συνήθως δίνει παραπάνω) αυτή είναι αρκετή.Δείτε επίσης:
Έρπης, αντιμετώπιση με φυσικές μεθόδους
Έρπης, αντιμετώπιση με φυσικές μεθόδους
Αλχεμίλλη - Alchemila Alpina
50 Τοπ συμβουλές με Βότανα και Υπερ-Τροφές που είναι στην υπηρεσία της Υγείας μας!!!

Στην ενότητα μας "Βότανα" μπορείτε να μάθετε όλα τα μυστικά για τα βότανα και πως να έχετε πάντα υγεία χωρίς φάρμακα!!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !

bioathens.com


*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας