Η ευτυχία του ανθρώπου συνίσταται στη μόρφωση και στην παιδεία, και
όχι στα αγαθά που δίνει και παίρνει η τύχη.

Πλούταρχος

Breaking News

Πλημμύρισε η Μαδρίτη κόσμο που ζητά «Ψωμί δουλειά αξιοπρέπεια». Τα Ελληνικά ΜΜΕ δεν «άκουσαν» όμως τίποτε!!

Πάρα πολλοί Ισπανοί έφθασαν στη Μαδρίτη ακόμη και με με τα πόδια έπειτα από πορεία πολλών ημερών, άλλοι με ΜΜΜ από άλλες περιοχές της Ισπανίας.


Κρατώντας τις κόκκινες-κίτρινες-μωβ σημαίες των Δημοκρατικών στον ισπανικό εμφύλιο πόλεμο, της Ανδαλουσίας, των συνδικάτων, των κομμάτων της αριστεράς, της Χιλής με μία εικόνα του Τσε Γκεβάρα.
Μία ημέρα πριν τις τοπικές εκλογές στην Ανδαλουσία, δεκάδες χιλιάδες διαδήλωσαν στην Πρωτεύουσα της Ισπανίας σε «πορείες για την αξιοπρέπεια» κατά της λιτότητας, , που θεωρούνται σαν κρίσιμα τέστ για την έκφραση του κύματος της δυσαρέσκειας στην Ισπανία.

Το πανό που προπορευόταν σε μία από τις πορείες έγραφε «Ψωμί, δουλειά, στέγη και αξιοπρέπεια» , στην λεωφόρο Αλφόνσο XII, δίπλα στο πάρκο Ρετίρο.

Οι διαδηλωτές που κατήγγειλαν τα αποτελέσματα της πολιτικής της λιτότητας, η οποία έφερε περικοπές στους τομείς της της δημόσιας υγείας, εκπαίδευσης, στα κοινωνικά επιδόματα, κατευθύνθηκαν από διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας στην πλατεία ντε Κολόν στο κέντρο της πόλης.

Στην ενότητα μας "Πολιτική - Οικονομία" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω το θέμα!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


ergdhmerg


Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας εδω….