Η ευτυχία του ανθρώπου συνίσταται στη μόρφωση και στην παιδεία, και
όχι στα αγαθά που δίνει και παίρνει η τύχη.

Πλούταρχος

Breaking News

Στείρωσις ἀπὸ γενετικῶς τροποποιημένα τρόφιμα!

Αὐτὸ τὸ θέμα τὸ ἔχουμε ξαναπιάσει, ἀλλὰ ἀπὸ τὴν πλευρὰ τὴν ἀνθρώπινον.
Ἔχω γράψει ἀρκετὲς φορὲς γιὰ τὸ πόσο πολὺ ἐπιδρᾶ κάποια τροφὴ στὸν ὀργανισμό μας καὶ γιὰ τὶς πιθανὲς (καὶ βεβαιωμένες πλέον) μεταλλάξεις ποὺ δύναται νὰ ἐπιφέρῃ!
Σήμερα θὰ σᾶς παρουσιάσω μιαν καταγγελία ποὺ ἔχει παρατηρηθεῖ σὲ χοιρινὰ κυρίως. Ὅμως τὰ χοιρινὰ ἔχουν πολὺ κοντινὸ γενετικὸ σύστημα μὲ τὸ δικό μας, καθῶς ἐπίσης καὶ νευρικό. Ἄλλως τέ, ἀπὸ χοίρους λαμβάνουν πλέον τὶς μιτροειδείς βαλβίδες γιὰ ἐπεμβάσεις καρδιᾶς.


Κρατῆστε τὸ ἄρθρον. Εἶναι πάρα πολὺ σοβαρὰ αὐτὰ ποὺ ἔχουν μεθοδεύσει κάποια κατὰ τῆς ἀνθρωπότητος! Καὶ μάλλιστα αὐτὸ συμβαίνει ἐδῶ καὶ πάρα πολλὲς δεκαετίες.
Τὰ παιδιά μας καὶ τὰ μάτια μας…
Καλὸ θὰ ἦταν βέβαια νὰ ἐπιστρέψουμε στὴν πρωτογενὴ παραγωγή, μὲ παραδοσιακοὺς σπόρους. Ἀλλὰ ἔως τῆς στιγμῆς ποὺ θὰ τὸ καταφέρουμε, ἄς φροντίζουμε περισσότερο τὸ τὶ τρῶμε!
Φιλονόη

Στείρωση απο γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Ενας κτηνοτρόφος στις ΗΠΑ πιστεύοντας τις διαβεβαιώσεις της βιοτεχνολογίας και των πολυεθνικών εταιρειών ξεκίνησε να χρησιμοποιεί σαν αποκλειστική διατροφή των γουρουνιών του γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι.
Στην αρχή δεν είχε προβλήματα, παρατήρησε όμως οτι τα ζώα του σταδιακά όλο και πιο πολλά, ενώ εμφάνιζαν τα χαρακτηριστικά της εγκυμοσύνης, είχαν δηλαδή πλακούντα, δεν είχαν έμβρυο. Όταν γεννούσαν το αποτέλεσμα ήταν απλώς σκέτο νερό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την πλήρη οικονομική του καταστροφή.
Ο ίδιος λέει ότι στράφηκε προς την βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία. Στην συνέχεια κατάφεραν να εντοπίσουν και άλλους κτηνοτρόφους στις ΗΠΑ με τα ίδια προβλήματα.
Στην συνέντευξή του θα δείτε ότι δύο ήταν τα μεγάλα του προβλήματα. Η κυβέρνηση, που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πολυεθνικών και όχι των πολιτών. Και τα ΜΜΕ που δεν δημοσιοποιούν τέτοια προβλήματα.
Το πρόβλημα του να γεννιούνται στείρα ζώα είναι κορυφαίο. Αν γίνει η διάδοση των γενετικά τροποποιημένων ζωοτροφών, μην παραξενευτείτε αν ξαφνικά βρεθούμε σε ένα παγκόσμιο λοιμό.
Υπάρχουν και επιπλέον ερωτήματα που δεν μπορεί να τα απαντήσει το βίντεο. Τι επίδραση έχει δηλαδή η κατανάλωση αυτού του κρέατος στους ανθρώπους. Είναι δυνατόν οι παράγοντες αυτοί που προκαλούν στείρωση στα γουρούνια να μην προκαλούν στείρωση στον άνθρωπο;
Το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα είναι οτι η ανθρωπότητα οδηγείται σε μια παγκόσμια δικτατορία στην οποία οι πολίτες θα είναι ο εχθρός και η κυβέρνηση μαζί με τους «μπανκστερς» – τραπεζίτες, τις πολυεθνικές τους και τα τσιράκια τους στα ΜΜΕ θα διαμορφώνουν την χειρότερη φυλακή που έχει γνωρίσει ποτε η ανθρωπότητα.
Μην ξεχνάτε ότι αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν άλλο τρόπο να διαδοθούν παρα απο στόμα σε στόμα. Μην αδιαφορήσετε. Παλέψτε να γίνουν γνωστά όλα αυτά που συνωμοτούν κάποιοι εις βάρος της ανθρωπότητας.

Δείτε επίσης:
Τελικά τι συμβαίνει με το σπανάκι; έχει ή δεν έχει σίδηρο;
Οι φυτικές ίνες καταπολεμούν το έφραγμα.
Τρία «θαυματουργά γιατροσόφια» από μέλι
Τα όπλα της φύσης, για να αντιμετωπίσετε, τον πυρετό, τους πόνους των αρθρώσεων, τον βήχα και την καταρροή, από την γρίπη και το κοινό κρυολόγημα
Φτιάξτε γαλα από αμύγδαλα

Στην ενότητα μας "Υγεία - Διατροφή" μπορείτε να βρείτε ιδεες για σωστη διατροφη και καλή υγεία!!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!
*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας