Η υπερθέρμανση του πλανήτη σταματησε πριν απο 16 χρόνια, αποκαλύπτει μια έκθεση του Met Office και εδω είναι το διάγραμμα για να το αποδείξει!                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Η υπερθέρμανση του πλανήτη σταματησε πριν απο 16 χρόνια, αποκαλύπτει μια έκθεση του Met Office και εδω είναι το διάγραμμα για να το αποδείξει!

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Η υπερθέρμανση του πλανήτη σταματησε πριν απο 16 χρόνια, αποκαλύπτει μια έκθεση του Met Office και εδω είναι το διάγραμμα για να το αποδείξει!

Ο κόσμος σταμάτησε να είναι πιο θερμός σχεδόν πριν από 16 χρόνια, σύμφωνα με νέα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν την περασμένη εβδομάδα.


Τα στοιχεία, τα οποία έχουν προκαλέσει συζήτηση μεταξύ των επιστημόνων του κλίματος, αποκαλύπτουν ότι από τις αρχές του 1997 μέχρι τον Αύγουστο του 2012, δεν υπήρχε ευδιάκριτη αύξηση της συνολικής παγκόσμιας θερμοκρασίας.


Αυτό σημαίνει ότι η «παύση» στην υπερθέρμανση του πλανήτη διήρκεσε για περίπου τον ίδιο χρόνο με την προηγούμενη περίοδο, όταν οι θερμοκρασίες αυξήθηκαν, το 1980 - 1996.

Πριν από αυτό, οι θερμοκρασίες παρέμειναν σταθερές ή μειώθηκαν για περίπου 40 χρόνια.


Τα νέα δεδομένα, που συγκεντρώθηκαν από περισσότερα από 3.000 σημεία μέτρησης σε στεριά και θάλασσα, εκδόθηκαν με ηρεμία στο διαδίκτυο, χωρίς τυμπανοκρουσίες απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και, μέχρι σήμερα, δεν έχουν αναφερθεί.

Αυτό έρχεται σε έντονη αντίθεση με την απελευθέρωση των προηγούμενων στοιχείων πριν από έξι μήνες, τα οποία μέχρι το τέλος του 2010 έδειχναν ένα πολύ θερμό έτος.

Ολοκληρώνοντας τα δεδομένα σημαίνει ότι είναι δυνατό να παρουσιάζεται μια ελαφρά τάση αύξησης της θερμοκρασίας από το 1997, αλλά το 2011 και τους πρώτους οκτώ μήνες του 2012 ήταν πολύ πιο δροσερά.

Στην ενότητα μας "Θεωρείες Συνωμοσίας" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις θεωρίες που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


enews

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.