Οι παλαιολιθικοί άνθρωποι βρέθηκαν αντιμέτωποι με αποκάλυψη των ζόμπι                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Οι παλαιολιθικοί άνθρωποι βρέθηκαν αντιμέτωποι με αποκάλυψη των ζόμπι

..

Εγγραφείτε για συνεχή ενημέρωση με mail! (Μην ξεχνάτε την επιβεβαίωση εγγραφής)

Οι παλαιολιθικοί άνθρωποι βρέθηκαν αντιμέτωποι με αποκάλυψη των ζόμπι

Η αποκάλυψη των ζόμπι ενδέχεται να είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα κατασκεύασμα της φαντασίας των σεναριογράφων του Χόλυγουντ. Στην πραγματικότητα, ο φόβος για τους ζωντανούς νεκρούς υπήρχε από την Παλαιολιθική Εποχή.Αρχαιολόγοι που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή ανακάλυψαν πρόσφατα νέα στοιχεία μίας Παλαιολιθικής παράδοσης καταστροφής των κρανίων των νεκρών.

Ανθρώπινα κρανία που βρέθηκαν θαμμένα σε έναν αρχαίο οικισμό της Συρίας ανακαλύφθηκαν ξεχωριστά από τα σώματά τους, με τα πρόσωπα να είναι εντελώς διαλυμένα. Αυτό που προκάλεσε ωστόσο μεγαλύτερη έκπληξη είναι το γεγονός πως τα κρανία φαίνονται να έχουν αφαιρεθεί από τα σώματα αρκετά χρόνια έπειτα από την αρχική τους ταφή, κάτι που σημαίνει πως οι άνθρωποι ξέθαψαν τα πτώματα, αφαίρεσαν το κρανίο, το διέλυσαν και εν συνεχεία το έθαψαν ξανά σε διαφορετικό σημείο.

Σύμφωνα με τον Χουάν Χοσέ Ιμπάνεθ του Εθνικού Ισπανικού Κέντρου Ερευνών στη Βαρκελώνη, τα ευρήματα υποδεικνύουν ότι οι «κρανιοθραύστες» της Παλαιολιθικής Εποχής πίστευαν πως ζούσαν υπό την απειλή των νεκρών. Ενδεχομένως, όπως σημειώνει, οι άνθρωποι της τότε εποχής θεωρούσαν ότι ο μόνος τρόπος για να προστατευθούν από μία αποκάλυψη των ζόμπι ήταν να διαλύσουν τα κρανία των νεκρών τους, αφαιρώντας τα από το σώμα τους, προκειμένου αυτό να μην μπορέσει να αναγεννηθεί.

Στην ενότητα μας "Παράξενα" μπορείτε να ενημερωθείτε για όσα που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


staparaskinia

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.