Θα κάνουμε την νύχτα μέρα με την Κα Λιάνα Σουβαλτζη!!!                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Θα κάνουμε την νύχτα μέρα με την Κα Λιάνα Σουβαλτζη!!!

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Θα κάνουμε την νύχτα μέρα με την Κα Λιάνα Σουβαλτζη!!!

Στην εκπομπή "Θα κάνουμε την νύχτα μέρα"

Με τον Ανδρέα Μαζαράκη & Γιώργο Τσαγκρινό έχουν σε τηλεφωνική επικοινωνία την Κα Λιάνα Σουβαλτζη η οποία ειναι αρχαιολόγος.
Ειναι μια αποκαλυπτική κουβέντα για την ανακάλυψη του Τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου που "κουκουλώθηκε" απο τους πολιτικούς της χώρας που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνουν ακόμα....

Ακούστε την εκπομπη και μάθετε ότι δεν μας έχουν αποκαλύψει ποτε για αυτό το θέμα.

Στην ενότητα μας "Θεωρείες Συνωμοσίας" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις θεωρίες που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.