Παράξενος πυρανοειδής τάφος βρέθηκε στο όρος Νεμρούτ και πιστεύεται οτι είναι του βασιλιά Αντιόχου                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Παράξενος πυρανοειδής τάφος βρέθηκε στο όρος Νεμρούτ και πιστεύεται οτι είναι του βασιλιά Αντιόχου

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Παράξενος πυρανοειδής τάφος βρέθηκε στο όρος Νεμρούτ και πιστεύεται οτι είναι του βασιλιά Αντιόχου

Από: Αθέατη γνώση:


Ένας τάφος σε σχήμα πυραμίδας πιστεύεται ότι είναι η τελευταία κατοικία του βασιλιά Αντιόχου όπου βρέθηκε στο όρος Νεμρούτ από μια ομάδα Τούρκων αρχαιολόγων.

Μια ομάδα αρχαιολόγων ανακοίνωσε σήμερα στην τουρκική τηλεόραση ότι έχουν ανακαλύψει τον υπόγειο τάφο του βασιλιά Αντιόχου στο όρος Νεμρούτ .


Περιέργως, η ομάδα έχει βρει ό, τι φαίνεται να είναι ένα υπόγειος τάφος σε σχήμα πυραμίδας που είναι θαμμένος αρκετά βαθιά μέσα στο λόφο του βουνού Νεμρούτ. Η ομάδα ενημέρωσαν την τουρκική κυβέρνηση να επιτρέψει τις ανασκαφές στην περιοχή, αλλά είπαν επίσης ότι αναμένει να διαρκέσει αρκετούς μήνες, αν όχι χρόνια πριν τους επιτραπεί η πρόσβαση. Η ομάδα ήταν σε θέση να βρει μια κοιλότητα σε σχήμα πυραμίδας χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό γεωραντάρ και άλλες ηλεκτρονικές τομογραφίες για να βρούν αυτό που πιστεύουν ότι είναι η τελευταία κατοικία του βασιλιά Αντιόχου.

Η ομάδα αναφέρει τι έχει ανακαλύψει μέχρι στιγμής:


  • Ο θάλαμος είναι σε σχήμα πυραμίδας και είναι τουλάχιστον 20 πόδια μήκος, 8 μέτρα πλάτος και 10 μέτρα σε ύψος.
  • Ο θάλαμος στενεύει μέχρι την οροφή σε σχήμα πυραμίδας.
  • Ο θάλαμος περιέχει ένα μεγάλο κουτί που είναι πάνω από 6 μέτρα μήκος το οποίο είναι πολύ πιθανό η σαρκοφάγος ταφή του βασιλιά Αντιόχου.
  • Φαίνεται να υπάρχουν πολλά μικρά αντικείμενα ή αγάλματα στο εσωτερικό του θαλάμου, αλλά οι σαρώσεις δεν μπορούν να προσδιορίσουν τι ακριβώς είναι.
  • Ο θάλαμος είναι θαμμένος τουλάχιστον 50 πόδια κάτω από την κορυφή του λόφου Nεμρούτ και φαίνεται να είναι στο κέντρο αυτού του λόφου.
  • Οι τομογραφίες ραντάρ αποκάλυψαν επίσης δύο άλλα μικρότερα σώματα που βρίσκονται αρκετά κοντά στο θάλαμο της πυραμίδας.


Έτσι έχει τον τάφο του ο βασιλιά Αντίοχος αν τελικά βρεθεί; Τι ακριβώς βρίσκεται στο θάλαμο και έχει διαταραχθεί ή λεηλατήθει; Εάν τα αποκεφαλισμένα αγάλματα και τα σπασμένα αντικείμενα που βρίσκονται στους πρόποδες του τεχνητού λόφου στην κορυφή του βουνού Νεμρούτ είναι οποιαδήποτε ένδειξη, τότε ο τάφος μπορεί να έχει λεηλατηθεί στην αρχαιότητα.


Στην ενότητα μας "Αρχαιολογία " μπορείτε να δείτε πολλά θαυμαστα ευρήματα!!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


apocalypsejohn

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.