Οι πυραμίδες της ανταρκτικής!                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Οι πυραμίδες της ανταρκτικής!

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Οι πυραμίδες της ανταρκτικής!

Μια ομάδα ερευνητών ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει τρεις αρχαίες πυραμίδες σκεπασμένες από τον πάγο στην Ανταρκτική.Τα στοιχεία είναι αποσπασματικά, αλλά η ομάδα έχει κυκλοφορήσει τρεις ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από την ανακάλυψή τους.

Η διεθνής ομάδα περιλαμβάνει ερευνητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και από πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης. Δύο από τις τεράστιες πυραμιδοειδείς κατασκευές βρέθηκαν περίπου 10 μίλια στο εσωτερικό και η τρίτη δεν είναι μακριά από την ακτογραμμή, ορατή από τον ωκεανό.

Η ομάδα σχεδιάζει τώρα μια αποστολή για να φτάσει σε μία από τις πυραμίδες για να διαπιστώσει εάν πρόκειται για φυσική ή τεχνητή δομή. Δεν έχουν αναφερθεί περαιτέρω λεπτομέρειες από την ομάδα μέχρι την 29η Αυγούστου 2012.
Περισσότερα νέα εκκρεμούν.


Στην ενότητα μας "Μυστήρια" μπορείτε να ενημερωθείτε για όσα που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


aorata-gegonota

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.