Διαλογισμοί!!!                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Διαλογισμοί!!!

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Διαλογισμοί!!!

Συμβουλές και διάφοροι διαλογισμοί με οδηγίες χρήσης!!!!!


Ένας Απλός και Φωτεινός Διαλογισμός


Ένας πρώτος, σχετικά απλός και εύκολος διαλογισμός, ένας βασικός, θετικός και φωτεινός διαλογισμός, ο οποίος είναι πλήρης και άκρως ωφέλιμος συνολικά, σε όλα τα επίπεδα του εαυτού μας είναι ο διαλογισμός που ακολουθεί.
Μπορεί να εφαρμοστεί καθημερινά, ακόμη και δύο και τρεις φορές την ημέρα. Διαρκεί περίπου είκοσι λεπτά.
Μπορεί να γίνει και πιο σύντομα ή να διαρκέσει και πολύ περισσότερο, εάν το επιθυμούμε. όπως κάθε διαλογισμός, καλό θα είναι να εφαρμοστεί για τουλάχιστον επτά συνεχόμενες ημέρες, ώστε να τον κατανοήσουμε, να τον αισθανθούμε, να το βιώσουμε και να αντιληφθούμε την ενέργεια, τη δυναμική και τη δράση του!

• Πριν από το διαλογισμό μπορείς να κάνεις ένα ζεστό χαλαρωτικό ντους ή ένα ζεστό χαλαρωτικό μπάνιο.
• Φόρεσε καθαρά, απλά και άνετα ρούχα. Βγάλε οτιδήποτε μπορεί σε ενοχλεί, παπούτσια, κοσμήματα, ζώνη.
• Τακτοποίησε και καθάρισε το χώρο σου.
• Άναψε μερικά λευκά κεράκια, βάλε χαλαρωτική μουσική, κλείσε τα τηλέφωνα, χαμήλωσε τα φώτα. Μπορείς να έχεις στο χώρο σου κάτι αρωματικό, αιθέρια έλαια να ανάψεις ένα αρωματικό στικ ή ένα αρωματικό κεράκι. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις λιβάνι, φασκόμηλο ή σπρέι με αιθέρια έλαια (για παράδειγμα, τα προϊόντα «αύρα-σώμα»).
• Κάθισε αναπαυτικά, αρκεί να έχεις όρθια την πλάτη σου, σε ευθεία.
• Κλείσε απαλά τα μάτια και πάρε δέκα βαθιές αναπνοές.
• Κάνε την αναπνοή σου βαθιά, αργή και σταδιακή, τόσο την εισπνοή όσο και την εκπνοή. Πάρε το χρόνο σου. Νιώσε και απόλαυσε κάθε αναπνοή. όσο πιο βαθιά γίνεται. όσο πιο αργά γίνεται. Χαλάρωσε.
• Ζήτησε από το σώμα σου και το νου σου να χαλαρώσουν, να χαλαρώσουν τελείως. Ζήτησε το νοερά, από μέσα σου και νιώσε το να γίνεται. Περίμενε λίγο.
• Σιγά σιγά, δες τον εαυτό σου να λούζεται από φως. Ζεστό, λαμπερό και καθαρό λευκό φως, άφθονη ζωτική ενέργεια. Μείνε σε αυτή την εικόνα και τον οραματισμό για μερικά λεπτά. Κράτα την εικόνα (ή απλά την πρόθεση και τη σκέψη) αυτή όσο περισσότερο και όσο πιο ισχυρά και ζωντανά μπορείς.
• Νιώσε τη γαλήνη και την ειρήνη να απλώνονται μέσα σου. Νιώσε τη γαλήνη και την ειρήνη να απλώνονται και γύρω σου. Νιώσε συμπόνια για όλα τα πλάσματα και αγνή αγάπη. Στείλε θετικές σκέψεις, θετικές σκέψεις παντού, φως και αγάπη, καθαρό και αγνό φως και καθαρή και αγνή αγάπη παντού.
• Μείνε μερικά λεπτά σε αυτή την υπέροχη αίσθηση φωτός και αγάπης. Αίσθηση γαλήνης και ειρήνης. Χαλάρωσε βαθύτερα. Αφέσου. Αφέσου εντελώς. Λύσου… Φως και Αγάπη… Γαλήνη και Ειρήνη… Παντού μέσα σου… Παντού γύρω σου… Φως και Αγάπη… Γαλήνη και Ειρή- νη… Υπέροχη αίσθηση!
• Πάρε και πάλι δέκα βαθιές, αργές και σταδιακές αναπνοές, έχοντας στο νου σου πως εισπνέεις καθαρό φως και καθαρή ενέργεια και πως εκπνέεις οτιδήποτε δεν χρειάζεσαι. Πάρε το χρόνο σου. Νιώσε και απόλαυσε κάθε αναπνοή. όσο πιο βαθιά γίνεται. όσο πιο αργά γίνεται. Συνειδητά.
• Επέστρεψε στο «εδώ και τώρα», έχοντας ξεκουραστεί πλήρως, με πλήρη αναζωογόνηση σε πνεύμα, νου και σώμα. Επιστρέφεις 100% στο «Εδώ και Τώρα». Στο σώμα σου. Γείωση, 100% γείωση. Σιγά σιγά κίνησε το σώμα σου, τα χέρια και τα πόδια, τεντώσου. Μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σου σε μια πιο φωτεινή και όμορφη πραγματικότητα!
• Κράτησε την αίσθηση αυτή, την αγάπη, το φως και τη δύναμη, κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας. Να είσαι συνειδητός, με επίγνωση, γαλήνη και αγάπη. Συνέχισε τη μέρα σου με χαρά, ειρήνη και ελευθερία, απολαμβάνοντας το καθετί.
Στο Διαλογισμό δεν γίνεται ποτέ λάθος και δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος. Είναι ένα εσωτερικό αγνό παιχνίδι, μια στιγμή κατά την οποία στρέφουμε την προσοχή μας προς τα μέσα, προς τον εαυτό και την ουσία μας. Μια ευκαιρία για ξεκούραση και αναζωογόνηση σε όλα τα επίπεδα. Ο διαλογισμός μπορεί να διαρκέσει από μερικά μόνο λεπτά μέχρι όσο εμείς επιθυμούμε, δεν υπάρχει κάποιο όριο. Με τη συχνή και καθημερινή του εφαρμογή, ο διαλογισμός γίνεται πιο απλός, πιο εύκολος και ξεκάθαρος και όλες οι θετικές επιδράσεις, σε πνεύμα, νου και σώμα, γίνονται όλο και πιο δραστικές και εμφανείς!
Καλό Διαλογισμό! Με Αγάπη!

Διαλογισμός Αναπνοών

Κλείσε απαλά τα μάτια και σιγά σιγά χαλάρωσε το σώμα και το νου.
Χαλάρωσε… Χαλάρωσε εντελώς το σώμα και το νου σου… Χαλάρωσε εντελώς…
Αφέσου…
Πάρε μερικές αργές και βαθιές αναπνοές.
Όσο πιο βαθιά γίνεται…
Όσο πιο αργά γίνεται…
Σαν να αναπνέεις για πρώτη φορά…
Με την πρόθεση και τη σκέψη φόρτισε και ενεργοποίησε την αναπνοή σου:
Εισπνέεις ενέργεια, εκπνέεις ενέργεια…
Εισπνέεις χαρά, εκπνέεις χαρά…
Εισπνέεις γαλήνη, εκπνέεις γαλήνη…
Εισπνέεις ελευθερία, εκπνέεις ελευθερία…
Εισπνέεις ηρεμία και καθαρότητα, εκπνέεις ηρεμία και καθαρότητα…
Συνέχισε…
Εισπνέεις καθαρό ζωογόνο φως, εκπνέεις καθαρό ζωογόνο φως…
Εισπνέεις γλυκιά απεριόριστη αγάπη και συμπόνια, εκπνέεις γλυκιά απεριόριστη αγάπη και συμπόνια…
Επανέλαβε, ακόμα πιο αργά και σταδιακά…
Επανέλαβε όλες τις αναπνοές, πιο αργά, πιο βαθιά και ακόμα πιο εσωτερικά…
Κατόπιν, μείνε σε σιωπή και γαλήνη. Μείνε όσο επιθυμείς σε αυτήν την κατάσταση αρμονίας και γαλήνης…
Όποτε νιώσεις έτοιμος, επέστρεψε την προσοχή, τη συνειδητότητά σου, στο «εδώ και τώρα», στο φυσικό σου σώμα – στη γη.
Έχεις ξεκουραστεί και αναζωογονηθεί πλήρως!
Επανέλαβε αυτό τον, απλό, βασικό αλλά σημαντικό διαλογισμό μερικές μέρες στη σειρά. έχει πολλαπλά οφέλη για σώμα, αύρα, νου και πνεύμα, για όλα τα επίπεδα.

Διαλογισμός με Αναπνοές Φωτός

Σε αυτήν την άσκηση θα ενεργοποιήσουμε την αναπνοή μας με ποιότητες φωτός. Θα χρησιμοποιήσουμε την πρόθεση μας για να εισπνεύσουμε και να εκπνεύσουμε θετικές ποιότητες και ιδιότητες της ζωής, του πνεύματος.
Είναι μια πολύ απλή και εύκολη και συγχρόνως πολύ δυνατή και ωφέλιμη άσκηση. Μας εκπλήσσει με τη δυναμική και τη δράση της!
Η άσκηση:
Εισέπνευσε βαθιά. Παράλληλα, έχε στο νου την πρόθεση πως εισπνέεις κάποια συγκεκριμένη θετική ενέργεια, ποιότητα, ιδιότητα. Για παράδειγμα: «χαρά». ή «γαλήνη», «ελευθερία», «αγάπη», «θετικότητα», «φως». ή «υγεία και δύναμη». ή «καθαρότητα και αγνότητα». Ακόμη και «αφθονία», «ομορφιά», «αλήθεια», «πνευματικές δυνάμεις και γνώση»!
Σκέψου: «Εισπνέω χαρά»… Εισπνέεις…
Σκέψου: «Εκπνέω χαρά»… Εισπνέεις….
Επανέλαβε τουλάχιστον δέκα φορές με αυτήν την ενέργεια / ποιότητα (στη συγκεκριμένη περίπτωση τη “χαρά”).
Αργά… Βαθιά… Σταδιακά… Συνειδητά… Πάρε το χρόνο σου.
Παρατήρησε πώς νιώθεις…
Επανέλαβε με κάποια άλλη ενέργεια / ποιότητα (Αγάπη, δύναμη, γαλήνη, φως, ελευθερία, αφθονία, ομορφιά, καθαρότητα κ.ο.κ.). Πειραματίσου με διάφορες ενέργειες και ποιότητες, θετικές και φωτεινές.
Μια πιο προχωρημένη παραλλαγή:
Κάνε την παραπάνω άσκηση και κατεύθυνε την αντίστοιχη ενέργεια / ποιότητα σε κάποιο σημείο του σώματός σου…
Για παράδειγμα: Εισέπνευσε «χαρά» στο συκώτι…. ή «γαλήνη» στο θώρακα… ή «δύναμη και υγεία» στα πόδια… ή «θεραπευτικό φως» στην κοιλιά… ή «νοητική διαύγεια και καθαρότητα» στον εγκέφαλο… ή «ζωτική ενέργεια» στα χέρια… ή «καθαρή έκφραση και επικοινωνία» στο λαιμό…
Κατεύθυνε νοερά, καθώς εισπνέεις και εκπνέεις, με την πρόθεσή σου, με τη σκέψη σου.
Για παράδειγμα:
Εισπνοή (αργά και βαθιά)… Σκέφτεσαι «Χαρά» και την κατευθύνεις στο συκώτι (έχεις την πρόθεση να πάει εκεί μαζί με την εισπνοή). Εκπνοή (αργά και σταδιακά)…
Και επαναλαμβάνεις.
Επανέλαβε μόνο τρεις-τέσσερις φορές την πρώτη φορά… Χωρίς πίεση. Ελαφριά. Ανάλαφρα.
Και πάλι: Αργά… Βαθιά… Σταδιακά… Συνειδητά… Πάρε το χρόνο σου. Παρατήρησε πώς νιώθεις…
Έχεις ξεκουραστεί και αναζωογονηθεί πλήρως!
Τις επόμενες φορές μπορείς να αυξήσεις τον αριθμό τον επαναλήψεων, μέχρι να φτάσεις τις δέκα, όπως και στη βασική άσκηση. Χωρίς να πιέζεσαι όμως. Η άσκηση αναπνοών με συγκεκριμένες ενέργειες / ποιότητες σε συγκεκριμένα όργανα και σημεία είναι πιο εστιασμένη και γι’ αυτό πιο ισχυρή και δεν πρέπει να πιεζόμαστε ούτε να το παρακάνουμε. Αυτός είναι και ο λόγος που ξεκινάμε μόνο με τρεις-τέσσερις επαναλήψεις κάποιας ενέργειας/ποιότητας για οποιοδήποτε όργανο ή σημείο του σώματος.
Πειραματίσου να στείλεις στο ίδιο όργανο ή σημείο του σώματος παραπάνω από μια ενέργειες / ποιότητες: χαρά, γαλήνη, αγνότητα, φως, αγάπη, ζωή, καθαρότητα, ειρήνη, καλή λειτουργία, δύναμη, ισορροπία κ.λπ.
Επανέλαβε αυτό τον υπέροχο και σημαντικότατο διαλογισμό μερικές μέρες στη σειρά. έχει πολλαπλά οφέλη για σώμα, αύρα, νου και πνεύμα.

Διαλογισμός Βαθιάς Χαλάρωσης

Κάθισε αναπαυτικά. Πάρε μερικές βαθιές αναπνοές. Ξεκίνα να χαλαρώνεις το σώμα σου από άκρη σε άκρη.
Φαντάσου ένα-ένα τα μέρη του σώματός σου να ζεσταίνονται, να μαλακώνουν… Να παραλύουν και να χαλαρώνουν απόλυτα…
Πάρε το χρόνο σου… Χαλάρωσε τελείως, σώμα και πνεύμα…
Ένα ζεστό κύμα γαλήνης σε περιβάλλει, σε μουδιάζει και ο νους σου χα- λαρώνει και λύνεται…
Για πρώτη φορά τόσο βαθιά…
Απόλυτη και άπειρη γαλήνη ζεστού φωτός, ήρεμης αγάπης και υπέροχου πνεύματος σε περιβάλλει, σε διαπερνά, σε εξυψώνει, σε υψώνει στους ουρανούς…
Μείνε σε βαθιά χαλάρωση και γαλήνη και λύσε ξανά ολόκληρο το σώμα και το νου σου, από άκρη σε άκρη, λύσε και πάλι ολόκληρο το είναι σου…
Οραματίσου ένα ζεστό φως, σαν το φως του ήλιου, να σε περιβάλλει, καθώς έχεις ξαπλώσει και αφεθεί σε μια ζεστή πανέμορφη παραλία, σε μια πραγματικά παραδείσια παραλία γεμάτη φως και χρώματα…
Γεμάτη ηρεμία και γαλήνη… Απέραντη γαλήνη… Σε όλο τον ορίζοντα… Απόλαυσε τα πάντα, το καθετί…
Το φως του ήλιου… Τα χρώματα… Τα αρώματα… Τους απαλούς ήχους από το νεράκι… Το απαλό και δροσερό αεράκι…
Την ηρεμία, τη γαλήνη…
Μείνε όσο επιθυμείς σε αυτήν τη βαθύτατη γαλήνη, αυτήν τη βαθύτατη ηρεμία… Από άκρη σε άκρη…
Όποτε νιώσεις έτοιμος, επέστρεψε τη συνειδητότητά σου στο ήρεμο και γαλήνιο «εδώ και τώρα», στο ήρεμο και γαλήνιο φυσικό σώμα σου, στην ήρεμη και γαλήνια γη…!

Διαλογισμός Σιωπής

Σε ένα καθαρό και όμορφο χώρο, κάθισε άνετα, με ευθεία την πλάτη και τη σπονδυλική στήλη και κλείσε απαλά τα μάτια.
Πάρε δέκα αργές βαθιές αναπνοές. όσο πιο βαθιές γίνεται… Χαλάρωσε το νου και το σώμα…
Αν υπάρχουν σκέψεις, παρατήρησέ τις… Παρατήρησε τον εαυτό σου, το καθετί πάνω σου και μέσα σου… Και γύρω σου…
Νιώσε να εισέρχεσαι στη σιωπή, στην εσωτερική σιωπή, την απέραντη και ατελείωτη εσωτερική σιωπή…
Μείνε στη σιωπή και χαλάρωσε βαθύτερα…
Είσαι σε επίγνωση και συνειδητότητα, παρατηρώντας καθετί, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια…
Μείνε στην εσωτερική σιωπή όσο περισσότερο γίνεται….
Όταν θα ανοίξεις τα μάτια, θα ξυπνήσεις πλήρως, με μια πρωτόγνωρη φρεσκάδα, καθαρότητα και διαύγεια σε νου, μάτια, αισθήσεις και διάθεση!
Απολάμβανε την εσωτερική σιωπή όσο πιο συχνά μπορείς!
Σημείωση:
Ο παραπάνω διαλογισμός μπορεί να γίνει και τη νύχτα, μέσα στην υπέροχα μυστικιστική σιωπή της νύχτας, κάτω από τα αστέρια του σιωπηλού ουρανού.

Διαλογισμός με Οραματισμό

Με κλειστά τα μάτια, αφού πάρεις μερικές βαθιές αναπνοές και χαλαρώσεις το σώμα και το νου σου, οραματίσου (δες δηλαδή με τα μάτια της φαντασίας σου) ένα υπέροχο τοπίο στη φύση.
Δες το καθαρά, όσο πιο καθαρά μπορείς… άσε τη φαντασία σου ελεύθερη!
Δες το καθαρά και μεταφέρσου νοερά εκεί… Βρίσκεσαι εκεί… Σε αυτό το πανέμορφο τοπίο της φύσης… Πανέμορφο… Υπέροχο…! Εξαίσιο…! Ζωντανό…! Πραγματικό…!
Νιώσε τη ζεστασιά του ήλιου, τη δροσιά του αέρα, το γαλάζιο ουρανό, τα αμέτρητα ψηλά δέντρα, τα μύρια λουλούδια στα πιο όμορφα χρώματα που έχεις δει ποτέ σου, τα εξαίσια αρώματα που αναδύονται από παντού…
Νιώσε τα μαλακά πέλματά σου στο τρυφερό γρασίδι, τα υγρά φύλλα, το ουράνιο τόξο που αχνοφαίνεται στον ουρανό, τον κελαρυστό ήχο από το ποτάμι που κυλά, τους ήχους από μακρινούς καταρράχτες…
Παρατήρησε τα πουλιά που τραγουδούν, νιώσε το φως στο πρόσωπο σου, στα μάτια και το δέρμα σου, σε ζεσταίνει γλυκά. Ουράνια γλυκύτητα…
Νιώσε την ευεξία, την αρμονία, την απέραντη ομορφιά…
Ο δικός σου ουράνιος παράδεισος! Ο προσωπικός σου ουράνιος παράδεισος!
Νιώσε την αγνή αγάπη και το αγνό φως, την άφθονη καθαρή ενέργεια που υπάρχει εδώ… Ενέργεια από Ζωή! Ενέργεια Ζωής!
Αφέσου… Δέξου… άνοιξε… άφησε τα να σε λούσουν, να σε γεμίσουν, να σε καθαρίσουν εσωτερικά και εξωτερικά… Αφέσου… Αφέσου… Φως και Αγάπη… Φως και Αγάπη… Τίποτα άλλο… Φως και Αγάπη… Αφέσου… Δέξου… Φως και Αγάπη… Φως και Αγάπη…
Καθάρισε πλήρως… Θεραπεύσου πλήρως… Ξεκουράσου πλήρως… Καθαρίζεις πλήρως… Θεραπεύεσαι πλήρως… Ξεκουράζεσαι πλήρως… Μείνε και νιώσε… Μείνε…
Όποτε επιθυμείς, επέστρεψε την προσοχή / τη συνειδητότητά σου και πάλι στο σώμα σου, στο «εδώ και τώρα» και άνοιξε τα μάτια.
Κίνησε σιγά σιγά ολόκληρο το σώμα. Πάρε το χρόνο σου. Εισέπνευσε βαθιά. Γειώσου καλά. Πιες λίγο νερό. Ξέπλυνε το πρόσωπο σου ή κάνε ένα ντους.
Επισκέψου ξανά το ουράνιο τοπίο, τον προσωπικό παράδεισο σου, όποτε επιθυμείς να αποδράσεις και να ξεκουραστείς ολικά και βαθιά, πλήρως, σε όλα τα επίπεδα.

Θεραπευτικός Διαλογισμός (Διαλογισμός Ζωτικής Ενέργειας)

Κάθισε άνετα και κλείσε τα μάτια. Χαλάρωσε…
Χαλάρωσε το νου και το σώμα σου…Χαλάρωσε όλο το είναι σου… Χα- λάρωσε… Χαλάρωσε βαθύτερα… Χαλάρωσε περισσότερο… Σώμα… Και νου…
Παρατήρησε… Νιώσε την ενέργεια / αύρα που περιβάλλει το σώμα σου σαν ανεπαίσθητο σύννεφο…
Παρατήρησε… Νιώσε… Νιώσε και κίνησέ την. Κίνησέ την και με την πρόθεσή σου κάνε την αύρα σου πιο καθαρή, πιο φωτεινή, πιο χαρούμενη, πιο αγνή, πιο ακτινοβόλα, πιο ισχυρή.
Κινείς την αύρα σου με την πρόθεσή σου και την κάνεις πιο καθαρή… Πιο φωτεινή… Πιο χαρούμενη… Πιο αγνή… Πιο ακτινοβόλα… Πιο ισχυρή…!
Χρησιμοποίησε την πρόθεσή σου και τον οραματισμό (τη φαντασία και τη δύναμη του νου) και επανέλαβε μερικές φορές. Ενεργοποίησε, κίνησε, φώτισε την αύρα σου. Δυνάμωσέ την.
Δες και νιώσε πως συνδέεσαι με την άπειρη καθαρή ζωτικότητα της φύσης και του σύμπαντος, με έναν απέραντο ωκεανό ενέργειας, φωτός και ζωής.
Κράτα σταθερή την πρόθεση να γεμίσεις την αύρα σου με καθαρή ζωτική ενέργεια και στείλε αργά και σταθερά αυτήν την καθαρή ζωτική ενέργεια σε σημεία του σώματος που πιθανά είναι αδύναμα ή πάσχουν…
Δήλωσε από μέσα σου, αργά και αρκετές φορές: «100% καθαρισμός, θεραπεία και ενδυνάμωση για κάθε σημείο που πάσχει ή είναι αδύναμο».
Οραματίσου ένα λαμπερό λευκό και ζωογόνο φως να σε περιβάλλει σαν ακτινοβόλο σύννεφο και κράτα την εικόνα σταθερή για αρκετά λεπτά.
Ενδυνάμωσε την εικόνα και την αίσθηση αυτή παίρνοντας αργές και βαθιές εισπνοές. Εισέπνευσε ως την κοιλιά. Με κάθε εκπνοή κάνε το λευκό φως ακόμα πιο λευκό, ακόμα πιο φωτεινό, ακόμα πιο ισχυρό και μεγάλο.
Επιβεβαίωσε νοερά πως «η καθαρή ζωτική ενέργεια και το φως κυλούν ελεύθερα και άφθονα σε όλα τα σημεία του σώματος». Επανέλαβε αυτή τη σκέψη / τη δήλωση και την αντίστοιχη εικόνα αρκετές φορές.
Παρατήρησε πώς νιώθεις.
Χαλάρωσε. Αφέσου.
Μείνε στην ενέργεια αρκετά λεπτά, προτού ανοίξεις τα μάτια σου και δες την αύρα σου να λάμπει, να ακτινοβολεί και να είναι πλέον ισχυρή, συμπαγής, γεμάτη ζωή και πανέμορφα ουράνια χρώματα…! Δες τον εαυτό σου να ακτινοβολεί σαν ένας χρυσός ήλιος. Τόσο δυνατός, τόσο καθαρός, τόσο αρμονικός, τόσο υγιής, τόσο ζωτικός, τόσο φωτεινός! ένας ήλιος!
Όποτε είσαι έτοιμος, επέστρεψε και άνοιξε τα μάτια!

Διαλογισμός Φωτός (Διαλογισμός του Λευκού Φωτός)

Κλείσε απαλά τα μάτια, χαλάρωσε και πάρε αρκετές βαθιές, αργές και σταδιακές αναπνοές γεμάτες ενέργεια και θετικότητα. Χαλάρωσε και αφέσου, όσο περισσότερο γίνεται…
Οραματίσου πως στέκεσαι κάτω από ένα ντους, έναν καταρράχτη από φως…
Το φως ρέει καθαρό, λευκό, άφθονο και σε περιβάλλει… Σαν καταρράχτης… Σε διαπερνά… Σε διαπερνά… Σε καθαρίζει, σε καθαρίζει όλο και περισσότερο, καθώς παρασέρνει προς τα κάτω, προς τη γη, οτιδήποτε δεν χρειάζεσαι, κάθε ακαθαρσία…
Καταρράχτης…
Άφθονο καθαρό ζωογόνο λευκό φως…
Λευκό Φως… Σε καθαρίζει… Λευκό Φως… Τα πάντα ξεπλένονται… Λευκό Φως… Ξεπλένεσαι… Λευκό Φως… Καθαρίζεις… Λευκό Φως… άφθονο καθαρό ζωογόνο λευκό φως… Σε γεμίζει ζεστασιά, ζωτικότητα και χαρά. Λευκό Φως… Ακτινοβολείς…! Ακτινοβολείς σαν αστέρι…! άφθονο θεραπευτικό κρυστάλλινο φως, λευκό φως αγάπης… Λευκό Φως… Ζεστό ηλιακό φως αγάπης… Λευκό Φως… Ουράνιο πνευματικό φως αγάπης… Λευκό Φως… Αισθάνσου, νιώσε, βίωσε, δες… Λευκό Φως… Παρατήρησέ το… Λευκό Φως… Απόλαυσέ το… Απόλαυσέ το με όλες τις αισθήσεις σου…
Δέξου, αφέσου…
Λευκό Φως, Λευκό Φως, Λευκό Φως…
Καταρράχτης…
Λευκό Φως… Αφομοίωσε το… Απορροφάς το καθαρό λευκό φως σαν σφουγγάρι…
Λευκό Φως… Ξεδιψάς όλες τις επιθυμίες σου, όλες τις ανάγκες σου…!
Λευκό Φως…
Έκφρασε την αληθινή και βαθύτατη αγάπη σου για το άφθονο και καθαρό λευκό φως, το ζωογόνο και ζωοποιό λευκό φως, το σεβασμό και την ταπεινότητα σου, την αγνή πρόθεση και την απεριόριστη ευγνωμοσύνη σου….
Μείνε στο καθαρό και λαμπερό λευκό φως της αγάπης και της ζωής όσο περισσότερο μπορείς…
Γέμισε ευγνωμοσύνη, γέμισε αγάπη, δύναμη και χαρά και, όποτε είσαι έτοιμος, πάρε δέκα αργές και βαθιές αναπνοές, κίνησε και τέντωσε το σώμα σου και άνοιξε τα μάτια σε έναν πιο λαμπερό, καθαρό και φωτεινό κόσμο!

Διαλογισμός Αγάπης

Κάθισε αναπαυτικά, με την πλάτη και τη σπονδυλική στήλη ευθεία, κλείσε τα μάτια, χαλάρωσε και πάρε δέκα βαθιές, αργές και σταδιακές αναπνοές γεμάτες ενέργεια και θετικότητα…
Χαλάρωσε σώμα και νου… Χαλαρώνεις… Χαλαρώνεις…
Σιγά σιγά φέρε την προσοχή σου στο κέντρο του θώρακα, στο τσάκρα της καρδιάς: είναι ο Χρυσός και Ιερός Ναός της Αγάπης, της πιο σημαντικής ενέργειας του Κόσμου.
Κρύβει άφθονη, αγνή και απεριόριστη αγάπη, άφθονη, αγνή και απεριόριστη αγάπη χωρίς όρους, αγάπη χωρίς φόβο, χωρίς κριτική και χωρίς πόνο.
Άφθονη Αγάπη…! Αγνή Αγάπη…!
Καθαρή Αγάπη…! Χρυσή Αγάπη…! Ιερή Αγάπη…!
Έτοιμη να κατακλύσει εσένα και όλα τα κύτταρα σου, έτοιμη να επισκεφτεί και να αγκαλιάσει κάθε άνθρωπο, κάθε πλάσμα με απεριόριστη αποδοχή και συγχώρεση!
Έτοιμη να αγκαλιάσει όλη τη γη και ολόκληρη την πλάση…! Ολόκληρη τη δημιουργία και ολόκληρη την ύπαρξη… άνοιξε την Ιερή Πύλη της Αγάπης… άνοιξε την Υπεράφθονη Πηγή μέσα σου…
Άνοιξε το θώρακά σου, την αναπνοή σου, το είναι σου…
Άνοιξε διάπλατα…
Είσαι η Ιερή Πηγή της Αγάπης, τώρα και για πάντα.
Ήσουν, είσαι και θα είσαι πάντοτε η Ιερή Πηγή, η Υπεράφθονη Πηγή της Αγάπης…!
Άπειρη Αγάπη: Τα πάντα είναι αγάπη, η αγάπη είναι τα πάντα, η αγάπη είναι παντού!… όλα είναι Αγάπη, η Αγάπη είναι όλα.
Άπειρη Αγάπη!…
Τέλεια, απεριόριστη, πλήρης… Θεϊκή. Ανώτερη, ουράνια, πνευματική… Θεϊκή. Ευδαιμονίας, ευτυχίας, νοήματος…Θεϊκή.
Άπειρη Αγάπη! Που θεραπεύει καθετί.
Αγάπη… Αγάπη… Αγάπη… Αγάπη… Αγάπη… Αγάπη… Αγάπη… Αγάπη… Αγάπη… Αγάπη… Αγάπη… Αγάπη…
Μείνε… Νιώσε… Δες… άκουσε… Βίωσε… Οραματίσου… Δέξου… Ανοί- ξου… Λάβε… Μετέδωσε… Γίνε… Ανέπνευσε…
Αγάπη…! Αγάπη…! Αγάπη…! Αγάπη…! Αγάπη…! Αγάπη…! Αγάπη…! Αγάπη…! Αγάπη…! Αγάπη…! Αγάπη…! Αγάπη…!
Μένεις;… Νιώθεις;… Βλέπεις;… Ακούς;… Βιώνεις;… Οραματίζεσαι;… Δέχεσαι;… Ανοίγεσαι;… Λαμβάνεις;… Μεταδίδεις;… Γίνεσαι;… Αναπνέεις;…
Αγάπη… όποτε είσαι έτοιμος/έτοιμη, άνοιξε τα μάτια.

Διαλογισμός του Χρυσού Ήλιου


Μια εξαίσια, πλήρης και αγαπημένη ενεργειακή τεχνική για γρήγορο και αποτελεσματικό εξαγνισμό και προστασία, ενδυνάμωση, ενεργοποίηση και θεραπεία!
Ο ήλιος αποτελεί την ύψιστη πηγή ζωής, φωτεινότητας και θετικότητας για την ανθρωπότητα και κάθε άλλη μορφή ζωής πάνω στον πλανήτη. Δίνει χαρά, υγεία και ευεξία, ελπίδα και αισιοδοξία, ηρεμία και γαλήνη. Ξεκουράζει και αναζωογονεί, φωτίζει και εξαγνίζει, εξυψώνει και διευρύνει το πνεύμα, το νου, το συναίσθημα, την αύρα, ολόκληρο το ενεργειακό σύστημα και το φυσικό σώμα. Δεν είναι τυχαίο που ο ήλιος θεοποιήθηκε σε όλες τις παραδόσεις του κόσμου. Είναι η Πηγή της Ζωής και Είναι Ζωή.
• Όποτε χρειάζεσαι περισσότερη ενέργεια και ζωτικότητα, οραματίσου (όσο πιο καθαρά και ζωντανά μπορείς) ένα χρυσό ήλιο γύρω σου, πύρινο και φωτεινό. Γεμάτο φως, αγάπη, σοφία και δύναμη. έναν καθαρό πνευματικό χρυσό ήλιο γύρω σου.
• Όποτε χρειάζεσαι προστασία – σε ένα ταξίδι, σε μια επίσκεψη στο νοσοκομείο ή σε κάποιον «αρνητικό» χώρο, σε μια συνάντηση με κάποιο «αρνητικό» άτομο, οραματίσου (όσο πιο καθαρά και ζωντανά μπορείς) ένα χρυσό ήλιο γύρω σου, πύρινο και φωτεινό. Γεμάτο φως, αγάπη, σοφία και δύναμη. έναν καθαρό πνευματικό χρυσό ήλιο γύρω σου.
• Όποτε χρειάζεσαι περισσότερη προστασία ή καθαρισμό από κάποια αρνητική ενέργεια ή επιρροή (όπως «κακό μάτι», ζήλια, φθόνο, αρνητικές σκέψεις κ.λπ.), οραματίσου (όσο πιο καθαρά και ζωντανά μπορείς) ένα χρυσό ήλιο γύρω σου, πύρινο και φωτεινό. Γεμάτο φως, αγάπη, σοφία και δύναμη. έναν καθαρό πνευματικό χρυσό ήλιο γύρω σου.
• Όποτε θέλεις να δώσεις προστασία σε ένα αγαπημένο άτομο (π.χ. στα παιδιά σου), οραματίσου γύρω από το άτομο αυτό (όσο πιο καθαρά και ζωντανά μπορείς) ένα χρυσό ήλιο, πύρινο και φωτεινό. Γεμάτο φως, αγάπη, σοφία και δύναμη. έναν καθαρό πνευματικό χρυσό ήλιο γύρω από το αγαπημένο άτομο.
• Όποτε θέλεις να δώσεις ενέργεια, ζωτικότητα ή «γρήγορη» θεραπεία σε ένα αγαπημένο άτομο, ομοίως, οραματίσου γύρω από αυτό (όσο πιο καθαρά και ζωντανά μπορείς) ένα χρυσό ήλιο, πύρινο και φωτεινό.
• Επιπλέον, μπορείς να οραματιστείς τον καθαρό πνευματικό χρυσό ήλιο, γεμάτο αγάπη, σοφία και δύναμη, γύρω από κάθε αντικείμενο,γύρω από το νερό ή το φαγητό, μέσα ή γύρω από ένα χώρο, το σπίτι σου, το χώρο εργασίας, το δωμάτιο σου, ένα κτίριο, ακόμη και γύρω από ένα ζώο ή ένα φυτό. Ο οραματισμός αυτός ευλογεί, εξαγνίζει, ενδυναμώνει και εξυψώνει. Είναι απόλυτα θετικός, κάνει μόνο καλό και αποκαλύπτει το ανώτερο στοιχείο σε καθέναν και καθετί. Είναι ένα μέσο διαφώτισης και, τελικά, φώτισης. Προστατεύει, ενεργοποιεί και περιβάλλει, αγκαλιάζει, με καθαρή σοφία, καθαρή αγάπη και καθαρή δύναμη. Προσφέρει χαρά και γαλήνη, παντού και σε κάθε περίσταση.
Δοκίμασε το! Σε κάθε ευκαιρία. όσο πιο συχνά, τόσο καλύτερα! Εάν δεν μπορείς να οραματιστείς – παρ’ όλο που με την εξάσκηση θα μπορέσεις στα σίγουρα – η απλή πρόθεση συχνά αρκεί.

Στην ενότητα μας "Εναλλακτικά" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω από τον κόσμο του Εναλλακτικού!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


reiki.gr
maro-samana.com

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.