10 τρόποι με τους οποίους η διαίσθησή σας, σας στέλνει μηνύματα                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: 10 τρόποι με τους οποίους η διαίσθησή σας, σας στέλνει μηνύματα

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

10 τρόποι με τους οποίους η διαίσθησή σας, σας στέλνει μηνύματα

10 τρόποι με τους οποίους η διαίσθησή σας, σας στέλνει μηνύματα

Μήπως μερικές φορές δυσκολεύεστε να ακούσετε την διαίσθησή σας ή τον ανώτερο εαυτό σας; Μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο να ακούσετε το απαλό μουρμουρητό της καρδιάς σας ή της διαίσθησης.
Αυτό είναι ιδιαίτερα αλήθεια όταν αισθάνεστε συναισθηματικοί ή ότι βρίσκεστε σε σταυροδρόμια στη ζωή. Κάποιες φορές οι σκέψεις μας μπορούν να μας κάνουν να νιώσουμε τόσο μπερδεμένοι και συγκεχυμένοι που μπορεί να είναι δύσκολο να εξετάσουμε ποιά είναι η φωνή της διαίσθησής μας και ποια του εγώ μας. Σε καιρούς ανάγκης, όταν χρειαζόμαστε πραγματικά ένα χέρι βοηθείας να μας καθοδηγήσει προς την αλήθεια και την καρδιά μας, υπάρχουν λίγα σημάδια ή ενδείξεις που η διαίσθησή μας μπορεί να μας παράσχει.


Αυτά τα σημάδια και ενδείξεις μπορούν μερικές φορές να είναι ευκολότερο να αναγνωριστούν από το δυνατό αίσθημα της γνώσης που η διαίσθησή μας μπορεί να μας δώσει ότι αισθανόμαστε σαφείς και σίγουροι.

Αυτά τα σημάδια μπορεί να είναι διακριτικά γι αυτό θα πρέπει να είστε ανοικτοί στο να τα ακούτε και να τα βλέπετε. Ωστόσο μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε ένα βήμα στη σωστή κατεύθυνση, ειδικά αν δεν είστε σίγουροι ή ακόμα μαθαίνετε πώς να χρησιμοποιήσετε την διαίσθησή σας για να χετε πρόσβαση στον ανώτερο εαυτό σας


 1. Μία αίσθηση μυρμηγκιάσματος ή ανατριχίλα
 2. Ένα αίσθημα επείγοντος, αμηχανία ή «πεταλούδες»
 3. Προφητικά όνειρα ή ζωηρά όνειρα που φαίνεται να κουβαλάνε ένα μήνυμα
 4. Το να βλέπετε μοτίβα αριθμών όπως το 11:11 ή 911
 5. Το να βλέπετε μια πινακίδα, ένα θέαμα στην τηλεόραση ή επιγραφή στον δρόμο με ένα συγχρονιστικό μήνυμα
 6. Το να ακούτε ένα τραγούδι που έχει κολλήσει στο κεφάλι σας
 7. Κουδούνισμα ή βουητό μέσα στα αυτιά (που δεν σχετίζεται με κάτι ιατρικό)
 8. Η λήψη συμβουλής που φαίνεται να έρχεται την τέλεια στιγμή
 9. Ένα όραμα ή κύμα έμπνευσης κατά τη διάρκεια διαλογισμού, άσκησης ή του ντους
 10. Η αίσθηση σωματικής αρρώστιας χωρίς προφανή λόγο, ειδικά το στομάχι ή την περιοχή του κεφαλιού


Όσο πιο πολύ εμπιστευόμαστε και ακούμε την διαίσθησή μας τόσο πιο δυνατή γίνεται. Ωστόσο, αν παλεύετε να ακούσετε την εσωτερική φωνή σας μερικές φορές το να κάνετε ψυχική/διαισθητική ανάγνωση, μπορεί να είναι ένας βοηθητικός τρόπος να αποσαφηνίσετε τα πράγματα.

Όποια μέθοδο και να διαλέξετε για να σας βοηθήσει να συνδεθείτε καλύτερα με την διαίσθησή σας, να ξέρετε ότι η τακτική εξάσκηση, η ευγνωμοσύνη και το να παραμένετε συνδεδεμένοι με τον εσωτερικό σας εαυτό, είναι όλα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν να γίνει η διαδικασία ευκολότερη

Μετάφραση:awakengr.com via awakeningpeople.com

Στην ενότητα μας "Εναλλακτικά" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω από τον κόσμο του Εναλλακτικού!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


Awakengr.com
maro-samana.com

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

 • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
 • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.