Το πρόσωπο που βρίσκεται στον πλανήτη Άρη, βρέθηκε και στους πολικούς πάγους...                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Το πρόσωπο που βρίσκεται στον πλανήτη Άρη, βρέθηκε και στους πολικούς πάγους...

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Το πρόσωπο που βρίσκεται στον πλανήτη Άρη, βρέθηκε και στους πολικούς πάγους...

Γερμανοί και Αμερικανοί επιστήμονες έχουν βρει ένα πρόσωπο από πέτρα κάτω από τους πολικούς πάγους που είναι πανομοιότυπο με το πέτρινο πρόσωπο στον Άρη!

Το μεγάλο αυτό μνημείο βρέθηκε επίσης στη Σελήνη, στην Αφροδίτη και στον Ποσειδώνα.Αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι ή τα πλάσματα που το κατασκεύασαν ήταν σε θέση να κάνουν διαπλανητικά ταξίδια πριν από 500.000 χρόνια..

"Τα πρόσωπα έχουν γίνει από τα ίδια χέρια λένε οι ειδικοί.

Η πρόκληση που έχουμε μπροστά μας τώρα είναι να μάθουμε ποιος τα έκανε, και γιατί.

Ο "Δρ. Phillip Lentz και ο Dieter Horne ανακάλυψαν το πέτρινο πρόσωπο κάτω από 3.500 πόδια στους πολικούς πάγους ,κατά την δ
ιεξαγωγή μιας σεισμολογική έρευνας στην Ανταρκτική τον Φεβρουάριο.

Τα χαρακτηριστικά του μνημείου καταγράφηκαν από ένα όργανο που χρησιμοποιεί ηχητικά κύματα για να χαρτογραφήσει γεωλογικούς σχηματισμούς κάτω από την επιφάνεια της Γης.

Και τα χαρακτηριστικά αυτά αντικατοπτρίζουν σαφώς το ανθρώπινο πρόσωπο που φωτογραφήθηκε στον Άρη από το Viking της Αμερικής το 1976.

"Άλλοι ανιχνευτές φωτογράφισαν πέτρινα πρόσωπα στο φεγγάρι, στην Αφροδίτη και στον Ποσειδώνα μεταξύ των ετών 1975 και 1989 και είναι όλα τα ίδια," είπε ο Δρ Lentz, ο οποίος κατέχει μεταπτυχιακά στη γεωλογία, αστρονομία και τη φυσική.

"Το βασικό ερώτημα είναι κατά πόσον το πρόσωπο της Ανταρκτικής ήταν το πρώτο μνημείο ή το τελευταίο».

"Αν ήταν το πρώτο, μπορούμε να υποθέσουμε ότι μια τεχνολογικά προηγμένη κοινωνία υπήρχε στη Γη πριν από 500.000 χρόνια και αποίκησαν και στους γειτονικούς πλανήτες.

" "Αν αυτό είναι το τελευταίο μνημείο, φαίνεται πιθανό ότι οι εξωγήινοι επισκέφθηκαν τη Γη και μπορεί να εξακολουθούν να είναι εδώ σήμερα. «Εμείς οι άνθρωποι μπορεί να είμαστε οι απόγονοι αυτών των εξωγήινων."

Ο Δρ. Lentz Horne σχεδιάζει μια δεύτερη αποστολή στην Ανταρκτική την επόμενη άνοιξη και ελπίζει να μάθει περισσότερα σχετικά με το τεράστιο αυτό μνημείο. Επίσης και η NASA σχεδιάζει μια δική της αποστολή , πιθανώς για τα τέλη Απριλίου.

Στην ενότητα μας "Θεωρείες Συνωμοσίας" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις θεωρίες που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


periergaa

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.