Μας ψεκάζουν όπως τις κατσαρίδες!                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Μας ψεκάζουν όπως τις κατσαρίδες!

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Μας ψεκάζουν όπως τις κατσαρίδες!

Απο: kryfos0kosmo

Δεν είμαστε κατσαρίδες...!

Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί ραγδαία τα αυτο-άνοσα νοσήματα ... μας πολεμάνε από πολλές μεριές ...


- εμβολιασμός βρεφών με πάνω από 15 εμβόλια ενηλίκων ... την δεύτερη ή τρίτη δεκαετία της ζωής τους θα αναπτύξουν αυτοάνοσο νόσημα αφού το ανοσοποιητικό τους έχει καταστραφεί εν τη γεννέση

- μολυσμένη γη, καλλιέργειες, νερό, αέρας ... από φυτοφάρμακα, γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αεροψεκασμούς

- βιομηχανία τροφίμων ... Ε, συντηρητικά, εμβόλια και τοξίνες στα ζώα

- φαρμακοβιομηχανία ... φάρμακα που συντηρούν την ασθένεια και προκαλούν καινούργια

Δείτε το βίντεο και Αφυπνιστείτε!!!Στην ενότητα μας "Βίντεο - Ντοκυμαντέρ" μπορείτε να δείτε μια πολύ μεγάλη συλλογή τους!!!!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.