Ημέρα μηδέν                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Ημέρα μηδέν

..

Ημέρα μηδέν

Η στιγμή που θα σταματήσει ο χρόνος πλησιάζει. Θα είναι η μέρα δίχως χρόνο, θα είναι η ώρα δίχως επιστροφή, θα είναι η αποκάλυψη της αλήθειας, είναι ΗΕ ημέρα "μηδέν".

Όλα θα είναι διαφορετικά, όλα θα αλλάξουν εν ριπή οφθαλμού, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν αλλά αυτή την φορά θα είναι εντονότερο.Δεν είναι σενάριο φαντασίας, δεν είναι μυθοπλασία, είναι η αλήθεια που σας κρύβουν επιμελώς. Αυτοί που... διοικούν την ανθρωπότητα, είναι ότι χειρότερο έχει γεννήσει το σύμπαν, σύντομα όμως η εξουσία του θα λάβει τέλος. Άνθρωπος πρέπει να λάβει μέρος σε μια από τις από τις μεγαλύτερες μάχες της ιστορίας του πλανήτη, μάχες της ιστορίας του πλανήτη, μάχες πνευματικές και ψυχικές ενώ στο τέλος θα είναι και υλικές.

Οι μάχες αυτές θα είναι ενάντιων των σκοτεινών επικυριάρχων που έχουν ερπετική καταγωγή. Ο άνθρωπος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην νέα τιτανομαχία που θα ακολουθήσει.  Όπως και τότε, πριν 26.000 χρόνια οι θνητοί τάχτηκαν υπέρ των Ολυμπίων του Διός και καθόρισαν την νίκη Υπέρ των ουράνιων Θεών. έτσι και τώρα η συμβολή του ανθρωπίνου γένους θα είναι σημαντική.

Αυτή την φορά δεν θα υπάρξει σωτηρία για τους αποκομμένους, δεν θα υπάρξει ελεημοσύνη, ούτε θεία δίκη, δεν θα γίνει δεκτή καμία συγνώμη για τα συνειδητά εγκλήματα που έκαναν, αυτή την φορά θα δικάζονται επί τόπου από τους ουράνιους μαχητές και θα καταδικάζονται στην ανυπαρξία. Δεν θα ξανά-υπάρξουν ποτέ αυτοί ούτε οι γόνοι τους, ήρθε η εποχή που το ερπετικό καρκίνωμα του σύμπαντος θα πάψει να υφίσταται.

Αδέρφια... όσοι κατέχετε το νόημα, ετοιμαστείτε,  να γαληνέψετε την ψυχή σας και αναμείνατε εντός σας τις μεγάλες αλλαγές. Η αλλάγη πρώτα θα ξεκινήσει από εδώ - μέσα σας - και μετά θα γίνει το κάλεσμα στον ουρανό. Εσείς είστε οι σάλπιγγες που θα φέρουν τις νεφέλες, μην περιμένετε να τις ακούσετε από αλλού.

Θυμηθείτε, η ώρα πλησιάζει...

Θυμηθείτε, γιατί ήρθατε...

Θυμηθείτε, την ουράνια καταγωγής σας...


ЭЄ ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ ЭЄ


Στην ενότητα μας "Θεωρείες Συνωμοσίας" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις θεωρίες που κυκλοφορούν.

Δείτε επίσης:
Α.Τ.Ι.Α - Το ατύχημα στην Αταλάντη
Συνωμοσιολόγοι και… Συνωμότες
Το ερπετοειδές κεφάλι της Κρήτης
Τρόφιμα, τα καινούρια όπλα!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


skotinoprosopo

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου