Η ΝΑΣΑ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την προσεδάφιση του οχήματος επιφανείας του Άρη Curiosity                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Η ΝΑΣΑ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την προσεδάφιση του οχήματος επιφανείας του Άρη Curiosity

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Η ΝΑΣΑ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την προσεδάφιση του οχήματος επιφανείας του Άρη Curiosity

Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία NASA δημοσίευσε στο Διαδίκτυο μοναδικές λήψεις από την προσεδάφιση του οχήματος επιφανείας του Άρη Curiosity.

Το βίντεο σε χαμηλή ανάλυση γυρίστηκε με την κάμερα Mars Descent Image (MARDI), η οποία έχει τοποθετηθεί στο αμάξωμα του οχήματος και δείχνει τα τελευταία δυόμισι λεπτά της πτήσης του οχήματος, πριν ακουμπήσει στην επιφάνεια του Άρη.

Το βιντεοκλίπ ξεκινά από τη στιγμή της απόσπασης της θερμικής μεμβράνης, η οποία προστάτευε το όχημα από υπερθέρμανση όταν περνούσε διαμέσου της ατμόσφαιρας του Άρη, μετά από την οποία ακολούθησαν η τελική φάση της καθόδου και η προσεδάφιση.Στην ενότητα μας "Βίντεο - Ντοκυμαντέρ" μπορείτε να δείτε μια πολύ μεγάλη συλλογή τους!!!!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


to-parakseno.gr

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.