Η παράξενη οντότητα Gino Foiro                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Η παράξενη οντότητα Gino Foiro

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Η παράξενη οντότητα Gino Foiro

Οι άνθρωποι στην Αφρική σιγοψιθυρίζουν κάποιες πολύ παράξενες ιστορίες για τις τρομακτικές εμφανίσεις της οντότητας με το όνομα Gino Foiro. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν κάποια πράγματα γi αυτό, φαίνετε όμως να συνδέεται μ' έναν περίεργο τρόπο με τις εμφανίσεις των αφρικάνικων Μin-Min, δηλαδή τους ιπτάμενους δίσκους.

Το χρονικό των εμφανίσεων UFO στον αφρικάνικο ουρανό είναι πολύ πλούσιο και συνδέεται μάλιστα με τις ντόπιες μυθολογίες. Στη Νότιο Σενεγάλη οι άνθρωποι της φυλής Μanika φαίνεται πως γνωρίζουν πάρα πολλά για τα παράξενα φώτα που εμφανίζονται ξαφνικά στον ουρανό, πολλά από τα οποία περιγράφονται σαν έντονα λευκά και με μέγεθος ενός μεγάλου σπιτιού. Τα φώτα αυτά εμφανίζονται σε σχηματισμούς και πετάνε για δεκαπέντε με είκοσι λεπτά πάνω από τα κεφάλια δίνοντας την εντύπωση πως «αναβοσβήνουν». Το φαινόμενο παρατηρείται συνήθως τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, λίγο πριν τη περίοδο των βροχών, και παλαιότερα είχε συνδεθεί με τον Faro, το θεό της βροχής και του νερού.

Το ενδιαφέρον όμως σημείο σχετικά με το φαινόμενο Gino Foiro είναι η σχέση του μ' ένα παράδοξο και τρομερό πλάσμα που έχει το ίδιο ακριβώς όνομα. Πρόκειται για μια οντότητα που παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με το Hag των Σκανδιναβών, το φοβερό Tokoloshe της Βόρειας Αφρικής, τα σκοτεινά Hobgoplins της κελτικής μυθολογίας και το αινιγματικό Fating ho, της Δυτικής Αφρικής.

Το Gino Foiro είναι ένα πλάσμα της νύχτας, μια οντότητα που γεμίζει τρόμο τους κατοίκους της Αφρικής. Σύμφωνα με τις περιγραφές, πρόκειται για ένα μικρό πλάσμα, γύρω στο ενάμισι μέτρο, που εμφανίζεται και εξαφανίζεται κατά βούληση και έχει την εκπληκτική ικανότητα να παραβιάζει οποιαδήποτε κλειδωμένη πόρτα. Κάποιοι λένε πως το πλάσμα αυτό πετάει, κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως περπατάει ενώ υπάρχουν πολλές ενδείξεις πως τελικά ισχύουν και τα δυο. Οι άνθρωποι το περιγράφουν σαν «το σκοτάδι που περπατάει στο πρόσωπο του ανθρώπου» και σαν «το πλάσμα με τα τρία δάχτυλα» που αφήνει τα χνάρια του στις χωμάτινες αυλές των χωριών. Όλα αυτά μαζί με την αηδιαστική μυρωδιά που το χαρακτηρίζει είναι πολύ συχνά και μοναδικά στοιχεία που υπάρχουν γι' αυτό.

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να προστατέψουν τους ανθρώπους από την εμφάνιση του Gino Foiro, που πολλοί ονομάζουν (ο τρόμος που πετάει τη νύχτα), και τα σημάδια που αφήνει πίσω του. Τα πρόσωπα των θυμάτων του μουδιάζουν και το μούδιασμα υποχωρεί αμέσως μετά την αποχώρηση του. Τα προγνωστικά για όποιον συναντήσει το Gino Foiro είναι δυσοίωνα: ο θάνατος του θεωρείται αναπόφευκτος μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα..

Στην ενότητα μας "Παράξενα" μπορείτε να ενημερωθείτε για όσα που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

to-parakseno

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.