9 σημάδια που δείχνουν ότι η ψυχή σου έχει ξαναβρεθεί σε αυτό τον κόσμο στο παρελθόν!                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: 9 σημάδια που δείχνουν ότι η ψυχή σου έχει ξαναβρεθεί σε αυτό τον κόσμο στο παρελθόν!

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

9 σημάδια που δείχνουν ότι η ψυχή σου έχει ξαναβρεθεί σε αυτό τον κόσμο στο παρελθόν!

Photo by Tabetha Boyajian
Αρκετοί προσεγγίζουν τη μετενσάρκωση σαν ένα μύθο. Χάρη σε μια πρόσφατη βρετανική μελέτη, μαθαίνουμε περισσότερα σχετικά με την ουσία και την φύση της μετενσάρκωσης. Αντιθέτως με το τι γνωρίζουμε για αυτή μέχρι τώρα, η μετενσάρκωση δεν βιώνεται μόνο όταν πεθαίνει κάποιος, αλλά μπορεί επίσης να γίνει αισθητή και από κάποιον που αποφασίζει να αλλάξει τον τρόπο ζωής του.Υπάρχουν πολλά σημάδια που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξακριβώσετε αν έχετε ζήσει σε αυτό τον κόσμο σε μια παλαιότερη ζωή.

Είστε σε θέση να αντιμετωπίζετε προβλήματα που σας προκαλούν οι άλλοι.

Τα βιώματα που φέρει η ψυχή από προηγούμενες ζωές σας κάνουν πιο δυνατούς σε σχέση με τους άλλους. Αν μπορείτε να ξεπερνάτε και να διαχειρίζεστε τον πόνο και τα βάσανα που σας προκαλούν οι άλλοι, τότε αυτό μπορεί να σημαίνει πως η ψυχή σας υπάρχει από παλιά σε αυτόν τον κόσμο.

Οι μνήμες από προηγούμενες ζωές είναι βασικό χαρακτηριστικό των παλαιότερων ψυχών.

Ο Υπνωτισμός μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τέτοια όνειρα. Αν έχετε έντονα συναισθήματα από προηγούμενες ζωές, εύκολα βγαίνουν στην επιφάνεια. Μάλλον οι παλιές μνήμες προκαλούν τέτοια συναισθήματα.

Ο χρόνος δεν επηρεάζει μια αρχαιότερη ψυχή.

Αν η ψυχή έχει ξαναβρεθεί σε αυτό τον κόσμο πριν την παρούσα κατάστασή της, έχει την τάση να μην αγωνιά για το χρόνο. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει βιώσει περισσότερο χρόνο. Δεν ανησυχεί, επειδή έχει δει συνεχώς τον κόσμο να αλλάζει, άλλες φορές προς το χειρότερο και άλλες προς το καλύτερο.

Η αίσθηση ότι δεν ανήκετε σε αυτό τον κόσμο, μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι που αποδεικνύει ότι έχετε ζήσει και άλλες ζωές στο παρελθόν.
Βρίσκεστε σε μια κοινωνία και ακολουθείτε τον τρόπο ζωής της, αλλά υπάρχει κάτι μέσα σας που συνεχώς σας λέει πως δεν ανήκετε εκεί. Επίσης, το γεγονός ότι μπορεί να προτιμάτε έναν συγκεκριμένο πολιτισμό, κουλτούρα, τόπο ή τους ανθρώπους μιας συγκεκριμένης κοινωνίας μπορεί να συνδέετε με μια προηγούμενη ζωή, που ζήσατε σε τέτοια περιβάλλοντα και πολιτισμούς και περάσατε καλά.

Έχετε μεγαλύτερη αυτεπίγνωση.

Είστε σε θέση να αντιλαμβάνεστε καλύτερα τα πράγματα που σας περιβάλλουν. Καταλαβαίνετε τους άλλους σαν να ζείτε σε ένα τρισδιάστατο συναισθηματικό κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος που μπορείτε να ελέγχετε ό, τι είναι γύρω σας και δεν αιφνιδιάζεστε από τις καταστάσεις.

Συμπάσχετε με τον πόνο των άλλων.

Έχοντας έρθει στη ζωή περισσότερο από μία φορές, είστε σε θέση να συνδέεστε πιο ουσιαστικά με τους ανθρώπους και έχετε την τάση να κατανοείτε καλύτερα τα συναισθήματά τους. Οι άλλοι αισθάνονται άνετα να είναι κοντά σας τη στιγμή που είναι στενοχωρημένοι και νιώθουν θλίψη. Είστε σε θέση πάντα να βοηθάτε την οικογένεια και τους φίλους σας.


Η διαίσθησή σας είναι καλά ανεπτυγμένη.

Αυτό συμβαίνει επειδή έχετε ζήσει περισσότερα και έχετε αποκτήσει εμπειρία. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αισθάνεστε ό,τι λάθος συμβαίνει γύρω σας. Έτσι έχετε τα πάντα σε έλεγχο.

Παίρνετε αυτό που θέλετε όταν το χρειάζεστε.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ξέρετε πώς να πείσετε κάποιον να δεχτεί να κάνει αυτό που θέλετε. Κάποιοι από τους γύρω σας μένουν έκπληκτοι με αυτή σας την ικανότητα, ενώ άλλοι μπορεί να σας μισούν. Τα καταφέρνετε, επειδή μέσα στα χρόνια εξοικειωθήκατε με το νόμο της έλξης.

Σκέφτεστε και πράττετε με μια εντελώς διαφορετική προοπτική.

Η διαφορετικότητά σας κάνει τους άλλους να νομίζουν ότι προσπαθείτε να αποφύγετε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα. Στην ουσία, ο διαφορετικός τρόπος σκέψης σας οφείλετε σε εμπειρίες προηγούμενων ζωών.

Αισθάνεστε ότι έχετε απεριόριστες ευκαιρίες για να αλλάξετε όσα δεν σας αρέσουν.
Ως εκ τούτου, μπορείτε να δοκιμάσετε να αλλάξετε ό, τι θέλετε τώρα. Στη συνέχεια, σε επόμενες ζωές μπορείτε να αλλάξετε τα υπόλοιπα.


Photo by Tabetha Boyajian


Στην ενότητα μας "Αυτογνωσία" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω απο το θέμα αυτό!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


share24.gr via viralnovelty.net
maro-samana . com

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.