Όλοι κυνηγούν να μάθουν την παλιά υψηλή τεχνολογία των Αρχαίων Ελλήνων και Ατλάντων                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Όλοι κυνηγούν να μάθουν την παλιά υψηλή τεχνολογία των Αρχαίων Ελλήνων και Ατλάντων

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Όλοι κυνηγούν να μάθουν την παλιά υψηλή τεχνολογία των Αρχαίων Ελλήνων και Ατλάντων

Έγραψα πολλές φορές ότι ο τεχνολογικός μας σημερινός είναι πολύ πίσω από τον τεχνολογικό πολιτισμό που είχαν οι 12θεοι και Άτλαντες καθώς και οι Υπερβόρειοι. Αυτό τον πολιτισμό οι σημερινοί ατλαντιοι μας τον έχουν κρυψει και είμαστε στα σκοταδια .Μας πέταξαν σε σκοτεινό θαλαμο και έβαλαν για φως σπίρτα (τις θρησκείες) που ο άνθρωπος γαντζώθηκε από αυτές γιατί νομίζει ότι θα βρει την σωτρια του ενώ αντιθέτως δεν ξέρει ότι απομακρύνθηκε και διακόπηκε η επαφη με τον Δημιουργο μας. Μας έδωσαν για θεούς εξωγηινους που εχοντας ανώτερο τεχνολογικό πολιτισμό από μας και κανοντας γεννετικά πειράματα κάνανε τον άνθρωπο δούλο τους .

Και όλα αυτά γιατί αυτοί οι εξωγηινοι θεοί δεν έχουν το Θειο Πυρ που λέει ο Σωκράτης που μας χαρισε ο Δημιουργός μας .Για να επιζήσουν λοιπόν αυτοί οι εξωγηινοι θεοί χρειάζονται την ψυχική μας ενέργεια γι αυτό μας έχουν και μας τρέφουν σε φαρμες όπως εμείς τρεφουμε σε φαρμες ζώα . Θυμιθητε ότι ο θεός των χριστιανών ηθελε τα πρωτοτοκα παιδιά των εβραιων . Αυτά για προλογο .Τηλεγραφικα γιατί δεν έχω χώρο προχωρο .

Δεν σας κάνει εντύπωση ότι 70 εκατομμυρια Γερμανοί κάνανε πολεμο να κατακυησουν ολοκληρο τον κόσμο; .Που βασιζονταν; .Η απάντηση είναι στις λεγομενες παραφυσικες επιστήμες . Εκαναν το 1939 πενήντα ερευνητικά ιδρύματα, τα "Ανενέρμπε" που απασχολούσαν την αφρόκρεμα των επιστημονων και μελετουσαν τις αποκρυφες λεγομενες τεχνολογιες των αρχαιων Ελλήνων και Ατλάντων και έκαναν μέσα σε 2 χρόνια τεράστια άλματα στην τεχνολογία .

Κάτω UFO που το κατασκεύασαν η Siemens» και η «AEG».Αρχή έκανα, βιβλίο ολοκληρο χρειάζεται για να αναλύσει κάνεις αυτό το θέμα .


Στην ενότητα μας "Έρευνα" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις έρευνες που κυκλοφορούν.

* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


toagnosto

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.