Ο Μαύρος Ιππότης του Διαστήματος...                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Ο Μαύρος Ιππότης του Διαστήματος...

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Ο Μαύρος Ιππότης του Διαστήματος...

«Αμερικανοί, Ρώσοι, Ιταλοί και ίσως και Γάλλοι αστρονόμοι ξέρουν ότι από τις 26 Νοεμβρίου 1958, δηλαδή έναν χρόνο μετά τον πρώτο Σπούτνικ, ένας άγνωστος δορυφόρος που εκπέμπει σήματα σε μιαν άγνωστη γλώσσα τα οποία...

"έπιασαν", περιστρέφεται γύρω από τη Γη. Είναι ένα αντικείμενο , μαύρου χρώματος, μήκους περίπου 10 μέτρων και αρκετά μεγάλου βάρους, σχεδόν 15 τόνων.
Για να τοποθετηθεί σε αυτή την τροχιά που ακολουθεί αυτό το αντικείμενο όταν ανακαλύφθηκε, δεν υπήρχε η τεχνολογία ούτε τα μέσα . Περιστρέφετε πολύ ψηλά , περνάει πάντα από τους πόλους και έχει την αντίθετη κατεύθυνση των γηινων δορυφόρων. Αρκετοί αστρονόμοι αλλά και αστροναύτες έχουν δει το αντικείμενο αυτό( που το βάπτισαν Μαύρο Ιππότη.)
Μερικοί αστροναύτες όταν το συνάντησαν αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην γη γρήγορα. Ο Σοβιετικός αστρονόμος Α. Καζάντσεφ λέει: «Είναι ένα μικροσκοπικό διαστημικό σκάφος, χωρίς πλήρωμα. Εγκαταλείφθηκε στον χώρο της Γης από κάποιο γιγαντιαίο "μητρικό" διαστημόπλοιο πριν από χιλιάδες χρόνια.
Φυσικά δεν πρόκειται για έργο ανθρώπινο» Ο διάση¬μος Σοβιετικός αστροφυσικός Γκεόργκι Μογιάσκα , όπως και πολλοί άλλοι προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τα σήματα που στέλνει ο Μαύρος Ιππότης. Παρατήρησε δε, ότι κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των σημάτων, η ποσότητα του αίματός των ζώων που υπήρχαν στο εργαστήριο του , άλλαζε και η πίε¬σή τους ανέβαινε.
Πιστεύουν ότι αν αποκρυπτογραφήσουν τα μηνύματα ο κόσμος θα αλλάξει πλήρως.
Πάντως υπάρχει σιγή ιχθύος από αστρονόμους και αστροναύτες για το θέμα αυτό, λες και πήραν διαταγή να μην αναφέρουν τίποτα για τον Μαύρο ιππότη.

Στην ενότητα μας "Θεωρείες Συνωμοσίας" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις θεωρίες που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


Περιοδικό Αναζήτηση Δαρίβας Κατερίνη

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.