Θα μείνετε άφωνοι με αυτό το τεστ!!!                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Θα μείνετε άφωνοι με αυτό το τεστ!!!

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Θα μείνετε άφωνοι με αυτό το τεστ!!!

Η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας,πολλές φορές δεν αντανακλά την..
πραγματικότητα,αλλά εκείνο που νομίζουμε,η θέλουμε να είμαστε.
Βέβαια,συχνά μπερδευόμαστε μέ την εικόνα που παρουσιάζουμε στους άλλους,(εξωτερική προσωπικότητα.)Τα τεστ,σε κάθε περίπτωση,είναι ένας απλός και διασκεδαστικός τρόπος,ν αντλήσουμε πληροφορίες για τον εαυτό μας και μέσα από αυτές,να προβληματιστούμε και βελτιωθούμε.

Σαφέστα είναι ενδεικτικά μεν,αλλά όχι απόλυτα όσον αφορά τα συμεράσματα τους.

Σημαντικό είναι,οι απαντήσεις μας να είναι ειλικρινείς και με συνειδητότητα,αλλά παράλληλα,να είμαστε χαλαροί και απελευθερωμένοι.

Το παρόν τεστ,έχει δέκα ερωτήσεις,που σας ζητούν η κάθε μια να περιγράψετε συγκεκριμένα πράγματα σε κάθε ερώτηση.

ΚΑΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ (κυρίως,)ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.( Δεν είναι άσχετη από τα προβλήματα που τυχον έχουμε και τους στόχους μας στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο)… και ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν,κάποια κρυμμένη ή απλά ανενεργή πλευρά της προσωπικότητας μας,κυριαρχεί…)


Καθε ερώτηση,είναι ένα άλλο κεφάλαιο.

ΕΤΟΙΜΟΙ; Πάρτε ένα χαρτί και στυλό(μολύβια ζωγραφικής,ακόμη καλύτερα) και ζωγραφίστε,η απλά περιγράψτε γραπτώς,αλλά σημειώστε τα χρώματα τα οποία πλαισιώνουν την περιγραφή σας,τα σκυθρωπά ή χαρούμενα πρόσωπα…Και όλες τις λεπτομέρειες.(Είναι σημαντικά.)

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ

1. Φανταστείτε μια σκάλα και περιγράψτε την,πλαισιώστε την…

2. Περιγράψτε ενα σπίτι και την δική σας θέση σε σχέση με αυτό.

3.Φανταστείτε μια αρκούδα,τον χώρο στον οποίο την τοποθετείτε και τη δική σας θέση σε αυτόν.

4. Βλέπετε έναν δρόμο. Περιγράψτε τον

5. Φανταστείτε κλειδιά και δώστε μια περιγραφή,του σχήματος,χρώματος κλπ και κυρίως τη θέση τους στον χώρο ή επάνω σας.

6. Φανταστείτε ένα κηροπήγιο,τοποθετήστε το στον χώρο…

7. Οραματιστείτε ένα άλογο,πως και που είναι; Εσείς τι κάνετε σε σχέση με το άλογο;

8. Σκεφτείτε έναν κύβο περιγράψτε με τι υλικό είναι φτιαγνένος, μέγεθος και ότι άλλο θέλετε…

9. Ζωγραφίστε, όλα τα προαναφερόμενα σε ένα ενιαίο σχέδιο-σύνολο και τη δική σας θέση σε αυτή την εικόνα.

10.Σχεδιάστε όλα τα προαναφερόμενα,σε σχέση με το πώς τα τοποθετείτε στο εξωτερικό περιβάλλον. Μπορείτε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας,το άλογο ή ότι άλλο σε θέση του εξωτερικού περιβάλλοντος, ή στο δικό σας…

Δεν υπάρχουν δεσμεύσεις και περιορισμοί,εκφραστείτε ελευθερα και αυθόρμητα,με αρκετή φαντασία,δίχως να αναζητάτε λογική.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1. Η σκάλα δείχνει κυρίως την επαγγελματική μας πορεία,αλλά και γενικότερα της ζωή μας. Η ανάβαση,δηλώνει την δύναμη και θέληση να προχωρήσετε και αν η σκάλα είναι πλατειά και χωρίς εμπόδια,θα το πετύχετε ευκολά.

Αν είναι στενή,τότε,θα υπάρξουν δυσκολίες.Βρώμική ή με σκούρα χρώματα,σημαίνει πως κάποια πρόσωπα θα σας βάλουν εμπόδια,ή θα σας λασπολογήσουν,αλλά αν η σκάλα είναι φωτεινή και όχι σκοτεινή,τότε θα βγείτε νικητές. Επίσης,τα χρώματα δηλώνουν και τη δική μας θεώρηση απέναντι στα όποια εμπόδια.

Η κατάβαση,δεν σημαίνει κατ” ανάγκην αποτυχία,παραίτηση ή….κατρακύλα.
Εξαρτάται από το τι είναι εκείνο το οποίο εξυπηρετεί αυτή η κατάβαση.

Π,χ αν κατεβαίνει κάποιος για να βρεθεί σε μια …λίμνη ή θάλασσα,ένα κήπο,αυτό δεν είναι αρνητικό και δηλώνει την ανάγκη του και επιθυμία για κάθαρση,ηρεμία,ή να βρεθεί, αν έχει φθάσει ψηλά,άποιες στιγμές,χαμηλά,εκεί από όπου ξεκίνησε…
Ολα εξαρτώνται όσον αφορά την ερμηνεία,από το τι πλαισιώνει την εικόνα.Οι σκέψεις και πως αυτές αποτυπόνωνται δηλαδή.

2. Το σπίτι,δηλώνει απλά τη σχέση μας με το σπίτι μας,αλλά και μκε το πως θα θέλαμε να είναι,τόσο όσον αφορά το χώρο,αλλά και τα πρόσωπα που κατοικούν.

Διστάζετε να μπείτε;

Τι συναισθήματα σας δημιουργούνται; ( Αποτυπώνονται στο σχήμα,τα χρώματα και ότι άλλο πλαισιώνει το σπίτι που σχεδιάστε.)

Για κάποιους,το σπίτι είναι το βασικό σημείο αναφοράς,κάποιους άλλλους τους …»πνίγει»,σε μερικούς δεν έχει ιδιαίτερη σημασια.

Ενδεχομένως,το οικείο πριβάλλον μας,να λειτουργεί ανασταλτικά στην πορεία και εξέλιξη μας,ενώ σε άλλες περιπτώσεις να είναι ουσιαστική η συμβολή του και να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει.
Και εδώ,τα χρώματα και ότι άλλο πλαισιώνει ότι φανταστήκαμε και σχεδιάσαμε,υποδηλώνει τη σχέση μας και πώς αυτή μας επηρεάζει,με το σπίτι μας.

3. Η αρκούδα,είναι η δύναμη,η προστασία,τρυφερότητα και κυρίως αντανακλά τη σχέση μας με την μητέρα,αλλά γενικότερα τα άτομα που για εμάς είναι σημαντικά,στηριζόμαστε σε αυτά,είναι η δύναμη μας.

Πόσο τα επιτρέπουμε να μας βοηθήσουν;

Κατά πόσον εμείς είμαστε δυνατοί και στοργικοί επίσης;

Ενώ αν φανταστούμε,τέσσερεις αρκούδες,αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένας παράλλογος φόβος για τον θάνατο,αλλά και αδικαιολόγητες φοβίες,όσον αφορά τα παιδιά μας,που ενδεχομένως,μας οδηγούν σε μία συμπεριφορά και αντιμετώπιση,που κάθε άλλο,παρά τα βοηθάει να προχωρήσουν στη ζωή τους.(Θα επαναλάβω,η ερμηνεία εξαρτάται από τις λεπτομέρεις του σχεδίου,που συνθέτουν την ουσία.)

4. Ο δρόμος είναι η πορεία της ζωής μας.

Μήπως ο δρόμος που σχεδιάσατε,βρίσκεται σε σταυροδρόμι;Αυτό σημαίνει,πως βρίσκεστε σε σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή,που πρέπει να κάνετε μια επιλογή.

Θα μπορούσε να σημαίνει,ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο,αν υπάρχουν εμπόδια στον δρόμο,η τα χρώματα και ότι άλλο πλαισιώνει την εικόνα σας,

Εχει »ζωντανά» χρώματα και χαρούμενες παραστάσεις;

Που καταλήγει ο δρόμος; Είναι πολυσύχναστος;Ανηφορικός; Σε ευθεία γραμμή; Διπλής
κατευθύνσεως;Ποια η δική μας θέση πορείας ή »στάσης» σε αυτό τον δρόμο;

Βέβαια,δηλώνει παράλληλα και τον τρόπο που εμείς βλέπουμε τα πράγματα.
Π.χ, μπορεί οι συνθήκες να μην είναι ευκολες,ή να είναι τρομερά δύσκολες,αλλά εμείς να έχουμε μια θετική-αισιόδοξη θεώρηση και να την αντιμετώπίζουμε θετικά.

5. Τα κλειδιά,είναι ο τρόπος με τον οποίο αξιοποιούμε τα προσόντα και χαρίσματά μας,η δυνατότητα να παλεύουμε και να δημιουργούμε την (ικανοποίηση) ευτυχία μας,αλλά και το κατά πόσον είμαστε ικανοί,να ανοιγόμαστε στους ανθρώπους γύρω μας.

Επίσης,το κατά πόσον έλκουμε θετικά πρόσωπα και καταστάσεις,κάτι όχι άσχετο με την προσωπικότητα μας και το βαθμό αυτοεκτίμισης μας.

6. Το κηροπήγιο υποδηλώνει τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζουν οι άλλοι την ζωή μας.
Αλλά και το πώς εισπράτουμε την συμπάθεια τους,αγάπη,αποδοχή και διάκριση μας στην καρδιά και την σκέψη τους.

Ενα κηροπήγιο από πηλό,δηλώνει μια φιλιά,σχέση σταθερή σαν αξία και στο χρόνο.(Επαναλάμβάνω παίζουν ρόλο,τα στοιχεία που πλαισιώνουν την εικόνα σας.)

Ενα γυάλινο κηροπήγιο,δηλώνει σχέσεις που είναι για καθαρά κοινωνικούς λόγους,ξεκάθαρες,χωρίς να εκμυστηρευόμαστε τα μυστικά μας.

Το κρύσταλλο,δείχνει μέν μια πολύτιμη για εμάς σχέση,αλλά πολύ ευθραστη και που πάντα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση.

Αλλά μπορεί και να σημαίνει μια σχέση,που απλά την χρειαζόμαστε για να φανούμε,να ξεχωρίσουμε μέσα από αυτήν και είναι σίγουρα ευθραστη.

Βέβαια,τα κεριά που βρίσκονται στα κηροπήγια,έχουν τη σημασία τους.

Πράσσινο,δηλώνει τη σχέση με το χρήμα.Ενώ είναι θετικό,αν έχουμε ζωγραφίσει και την φλόγα.
Κόκκινο με το πάθος,ρόζ με την αγάπη,λευκό την αγνότητα,ανιδιοτέλεια και οι αποχρώσεις του μπλέ την πνευματικότητα,ενώ το κίτρινο,είναι διφορόύμενο,αφού υποδηλώνει την εκτίμιση,ή το μίσος.
Δεν θα σας είναι δύσκολο να καταλήξετε σε συμπεράσματα όσον αφορά την ερμηνεία που θα δώσετε και θα ανακαλύψετε ΄ποσο εύκολο.αλλά και σημαντικό είναι,το να μπορείτε να διαβάζετε τον εαυτό σας.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ
ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΣΑΣ ΓΝΩΣΗ που όλοι διαθέτουμε.

7. Το άλογο είναι ο σύντροφός, που ενδεχομένως περιμένουμε να έρθει στην ζωή μας.

Αλλά και γενικότερα τα μηνύματα που προσμένουμε και όλα όσα πλαισιώνουν την εικόνα μας,μας ξεκαθαρίζουν σε ποιό τομέα τοποθετήσαμε το άλογο και ερμηνεύουμε ανάλογα.

Ο δε τρόπος που το φροντίζουμε το άλογο,δηλώνει κατά πόσον εμείς ενεργούμε και σκεφτόμαστε εκείνα τα οποία θέλουμε να έρθουν στη ζωή μας,ώστε να τα προσελκύσουμε,αλλά και κατά πόσον είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε τα μηνύματα που λαμβάνουμε.

Το άλογο,όπως και το σπίτι,είναι άμεσα συνδεδεμένο και με τον σύντροφο,ή το πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος,το οποίο είναι σημαντικό για εμας.

8. O κύβος είναι η προσωπικότητα μας. ( Όσον αφορά το σταθερό της κομμάτι,που γύρω από αυτό,περιστρέφονται οιόποιες αλλαγές-προσαρμογές.)
Το πλαστικό δείχνει άνθρωπο που ασχολήθηκε πολύ με τον εαυτό του και την εξέλιξη του.
Και ναι μέν είναι δυνατός,αλλά όχι άκαμπτος και οι απόψεις του μπορούν να αλλάξουν,εφ όσον επεξεργαστεί τα νέα δεδομένα και καταλήξει σε »ασφαλή συμπεράσματα.
Το γυαλί δηλώνει άνθρωπο,που οι απόψεις του πολύ εύκολα μπορούν όχι απλά ν” αλλάξουν,αλλά να γίνουν κομμάτια και να βρεθεί στο απόλυτο χάος στην όποια ανατροπή τους,ή μη πρακτική εφαρμογή τους.

Είναι ό άνθρωπός που δεν έχει σαν βάση τη δική του αλλά μέσα από την γνώμη των πολλών,σχηματίζει άποψη.

Είναι οι άνθρωποι,που θέλουν να γνωρίζουν που βαδίζουν,δεν αγαπούν τις αλλαγές,γιατί τους φοβίζει η ζωή,σε σχέση με τη δική τους αδυναμία να ανταπεξέλθουν στο άγνωστο,γιατί είναι υπερβολικά ευάισθητοι και τους λείπει το θάρρος.


Το ξύλο,υποδηλώνει τον άνθρωπο που ναι μεν έχει τις απόψεις του και υπάρχουν κάποιες που λειτουργούν ως σταθερή βάση,αλλά.Είναι ανοιχτός και ευπροσάρμοστος-κατόπιν επεξεργασίας,-σε οτιδήποτε νέο,καθώς ο κόσμος εξελίσσεται και προχωρά και τα δεδομένα αλλάζουν.
Ειναι ο άνθρωπος που στηρίζεται πόλύ σε όλα όσα η φύση μας έχει προικίσει και που μελετά την αρχαία γνώση,ή απλά την λαική σοφία.

Αλλα υλικά,΄όπως το χαρτί,μέταλλο,αλλά και πηλός…Ερμηνέυονται ανάλογα με τις ιδιότητες των υλικών αυτών και βέβαια,ο βαθμός αντίδρασης μας,(πανικού,με θάρρος κλπ)εξαρτάται από τα χρώματα που επιλέξαμε.

9. O τρόπος που χρωματίσαμε την εικόνα,δηλώνει και τον τρόπο που τα αντιμετωπίζουμε τα θέματα στη ζωή μας, άσχετα με το πως είναι στην πραγματικότητα.

Η διάταξη των αντικειμένων,αφορά τις προτεραιότητες τις οποίες έχουμε, ενώ η θέση μας στην εικόνα,μας δείχνει το βαθμό αποστασιοιποίησης απο τις καταστάσεις και σε σχέση με τα χρώματα και την διάταξη των αντικειμένων,τον βαθμό που παραιτούμαστε ή διεκδικούμε και τι προσμένουμε,(άλογο)πόσο σημαντικό είναι αυτό.

Το πράσσινο ανοιχτό χρώμα,δηλώνει ότι έχουμε υπομονή και λειτουργούμε με μεθοδικότητα.
Το »βαθύ» πράσινο,υποδηλώνει τις ελπίδες μας και ανάλογα το τι αφορά,μας δείχνει από που αυτή πηγάζει ή στρέφεται.
Οι αποχρώσεις του μπλέ,δηλώνουν,το βαθμό που χρησιμοποιούμε το μυαλό μας,ενώ τα πάλ χρώματα τις αισθήσεις και το μώβ λιλά,το ασυνείδητο,το μώβ σκούρο το συλλογικό ασυνείδητο και ο συνδυασμόε χρωμάτων τις συνολικές πηγές,το χρλωμα δε που υπερισχύει,παίζει και τον καθοριστικό ρόλο.

10. Η θέση των αντικειμένων στον χώρο,αλλά και η δική μα,υποδηλώνει το κατα πόσον μας επηρεάζουν οι εξωτερικές συνθήκες ή οι εσωτερικές.

Ο τρόπος που επιτρέπουμε να μας επηρεάζουν,ή το δικαίμα να παρεμβαίνουν τα πρόσωπα.
Κατά πόσον εμείς,συλλέγουμε μέν πληροφορίες,παρατηρούμε,αλλά η απόφαση μας είναι,καθαρά δική μας υπόθεση,άσχετο αν μας στηρίζουν οι άλλοι,αν είναι η όχι ευνοικές οι συνθήκες,ή είναι σύμφωνη η απόφαση μας με την λογική.

Με όλα όσα γνωρίζετε,θα μπορέσετε εύκολα να καταλήξετε σε χρήσιμα

συμπεράσματα,ερμηνεύοντας μόνοι τα μηνύματα όσων σχεδιάσατε και μη διστάσετε να αφήσετε την διαίσθηση σας να μιλήσει.

Αρκεί να της δώσετε τον χώρο και χρόνο να εκφραστεί…Χαλαρώστε κσι ταξιδέψτε στα άδυτα της προσωπικότηττας σας πάιζοντας!
Και μην ξεχνάτε.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ
Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ

(Ολοι μας έχουμε το χάρισμα αυτό,αρκεί να του επιτρέπουμε να μας δείξει τον…δρόμο…)

Στην ενότητα μας "Αυτογνωσία" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω από το θέμα αυτό!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


thesecretrealtruth

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.