Μάλτε Σπιτζ: Η εταιρία τηλεφωνίας σας σας παρακολουθεί                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Μάλτε Σπιτζ: Η εταιρία τηλεφωνίας σας σας παρακολουθεί

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Μάλτε Σπιτζ: Η εταιρία τηλεφωνίας σας σας παρακολουθεί


Τι είδους πληροφορίες συλλέγει η εταιρία κινητής τηλεφωνίας σας; Ο Μάλτε Σπιτζ δεν ανησυχούσε και πολύ όταν ζήτησε από τον πάροχό του να του δώσει τις πληροφορίες που αποθήκευε γι' αυτόν. Μετά από πολλά αιτήματα και μία μήνυση, ο Σπιτζ έλαβε 35.830 γραμμές κώδικα — μία λεπτομερή αναφορά, σχεδόν λεπτό προς λεπτό, από μισό χρόνο της ζωής του.


Malte Spitz
Politician, data activist
Malte Spitz asked his cell phone carrier what it knew about him — and mapped what he found out. Full bio

Στην ενότητα μας "Ν.Π.Τ." μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω το θέμα!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


ted.com

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.