Το σημείο που όλο το χρόνο το χτυπούν οι κεραυνοί                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Το σημείο που όλο το χρόνο το χτυπούν οι κεραυνοί

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Το σημείο που όλο το χρόνο το χτυπούν οι κεραυνοί

Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι ένας κεραυνός δεν χτυπά ποτέ το ίδιο σημείο δύο φορές. Ξεχάστε το, δεν ισχύει.. Στις εκβολές του ποταμού Κατατούμπο, στο σημείο της διακλάδωσης του με την λίμνη Μαρακαΐμπο στη δυτική Βενεζουέλα, βρίσκεται το σημείο όπου μάλλον ο Δίας έχει αποφασίσει να εξασκείται στην σκοποβολή.Για 150 νύχτες κάθε χρόνο, κατά μέσο όρο βρέχει κεραυνούς από τον ουρανό, συνολικά 1.000.000 κεραυνοί ετησίως. Καθόλου άσχημα για τις σκοπευτικές ικανότητες της άλλοτε ύψιστης θεότητας του αρχαιοελληνικού πανθέου.

Το ακόμη πιο παράδοξο… μετά την αστραπή μην περιμένετε για την βροντή. Δεν πρόκειται να την ακούσετε. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει. Το περίεργο αυτό φαινόμενο δεν υπάρχει πουθενά αλλού στη Γη, και πιστεύεται ότι αποτελεί την μεγαλύτερη γεννήτρια του όζοντος στον πλανήτη.


Στην ενότητα μας "Παράξενα" μπορείτε να ενημερωθείτε για όσα που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


dinfo.gr

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.