Νέο μονοπάτι των Ίνκας ανακαλύφθηκε στο Μάτσου Πίτσου                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Νέο μονοπάτι των Ίνκας ανακαλύφθηκε στο Μάτσου Πίτσου

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Νέο μονοπάτι των Ίνκας ανακαλύφθηκε στο Μάτσου Πίτσου

Ένα νέο μονοπάτι, καλά κρυμμένο μέσα στη ζούγκλα που οδηγεί στην ακρόπολη του Μάτσου Πίτσου, ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν οι αρχές του Περού.Γνωστή ως η «χαμένη πόλη των Ίνκας», το Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, Μάτσου Πίτσου, πιστεύεται ότι χτίστηκε γύρω στο 1450 μ.Χ, από έναν πολιτισμό ιθαγενών της Νοτίου Αμερικής που μέχρι σήμερα γοητεύει με το μυστήριο που τον περιβάλλει.


Πεντακόσια χρόνια μετά, οι αρχαιολόγοι και οι ερευνητές εξακολουθούν να ανακαλύπτουν χαμένα αντικείμενα και δρόμους των Ίνκας.
Το μονοπάτι που βρέθηκε έχει μήκος ενάμιση χιλιόμετρο και είχε ανοιχτεί από τους ιθαγενείς μέσα σε ένα βράχο, ώστε να φτάνουν πιο γρήγορα στο Μάτσου Πιτσου
Στην ενότητα μας "Αρχαίος Κόσμος" μπορείτε να διαβάζετε για την ιστορία του Αρχαίου κόσμου!!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


pitharipandoras

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.