Μαίανδρος (αποσυμβολισμός)                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Μαίανδρος (αποσυμβολισμός)

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Μαίανδρος (αποσυμβολισμός)

από Ioannis Stogiannos

Οι Μαίανδροι ...καλύπτουν τα ωά με τα στροβιλιζόμενα σωματίδια, διακοπτόμενοι από τα τετράγωνα με τα 4 τμήματα(σταυρόν).Τετράγωνα και σταυροί συμβολίζουν ΑΔΕΛΦΙΑ....τα 4 στοιχεία εις την ορατήν και αόρατον
σύστασίν των. Τα δομικά υλικά της μερίστης ουσίας, τη επενεργεία της συνεχούς/αμερίστου ουσίας των μαιάνδρων, συνθέτουν το σύμπαν.

Τα ωά είναι μικροσκοπικά και υπομιμνήσκουν...ότι από την σύμπτυξιν εις τον αρμονικόν ρυθμικόν στροβιλισμόν των απειροελαχίστων σωματιδίων προήλθε το Μέγα Ωόν, ο Φάνης-Έρως της Ορφικής Θεολογίας με την τρισυπόστατον ονότητά του: ΦΑΝΗΣ-ΕΡΩΣ, της μορφοποιητικής ως Πρωτόγονος, της βουλητικής ως Μήτις και της γονιμοποιητικ΄ξς ως Ηρικαπαίος,...που είναι η εκδήλωσις εις τους κ΄σομους της μορφής και της ορατής ύλης.

Στην ενότητα μας "Αρχαίοι Έλληνες " μπορείτε να διαβάζετε και να μάθετε για τους λαμπρούς προγόνους μας!!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


revealedtheninthwave

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.