Ο πόλεμος ενάντια στο MATRIX ...                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Ο πόλεμος ενάντια στο MATRIX ...

..

Ο πόλεμος ενάντια στο MATRIX ...

"...ο΄τι βλέπεις γύρο σου είναι μια παραίσθηση δεν είναι πραγματικότητα.

Είναι μια εκπομπή πραγματικότητας, κατασκευασμένη για να την παρακολουθεί συνέχεια ο δέκτης της αντίληψης σου, ο οποίος είναι συντονισμένος σ αυτήν και κλειδωμένος στην συχνότητα της.
Κι αυτό που σου λέω δεν είναι μια αλληγορία, αν και θα μπορούσε να είναι χωρίς να αλλάζει το νόημα αυτό που προσπαθώ να σου πώ.

Κι εγώ και όλοι μας, είμαστε θύματα μιας απάτης, ενός τεχνητού εφιάλτη. Είμαστε έγκλειστοι
μέσα σε ένα παραισθητικό ανθρώπινο κοτέτσι, στο οποίο μας έχει παραχωρηθεί μια ελάχιστη ελευθερία σκέψεων και κινήσεων, με καθημερινό αντάλαγμα την ενέργεια μας.

Οσο κι αν νομίζουμε
'οτι είμαστε ιδιαίτεροι και μοναδικοί, και οτι προσωρινά βρισκόμαστε σε ατυχείς συγκυρίες που θα
ξεπεραστούν, στην πραγματικότητα δεν είμαστε παρά η μάζα, όλοι εμείς είμαστε οι μάζες, ανεξάρτητα απο τη θέση μας και την κατάσταση μας, δεν είμαστε παρά ναρκωμένες κότες σε ένα
σουρεαλιστικό κοτέτσι, και τα αφεντικά μας είναι ξένοι που μας παρακολουθούν, μας πειθαρχούν
μας ταίζουν μας τρώνε.


Κι όμως, ανάμεσα μας υπάρχουν άνθρωποι που με κάποιον τρόπο έχουν ξυπνήσει, έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν κάπως τι συμβαίνει, δημιουργούν αντιστασιακούς πυρήνες και προσπαθούν να δραπετεύσουν η να ξυπνήσουν και τους υπόλοιπους, και με πολούς τρόπους καταφέρνουν να πολεμήσουν.


Ενας μυστικός παγκόσμιος πόλεμος υπάρχει, οι μάχες του είναι σχεδόν αόρατες. Τα αόρατα αφεντικάμας προσπαθούσαν και προσπαθούν πάντοτε να εντοπίσουν αυτούς τους αντιστασιακούς, τους αφυπνισμένους , και οι πρακτορές τους - που ζούν κι αυτοί ανάμεσα μας - διεξάγουν ένα διαρκές ανθρωποκυνηγητό για να τους πάρουν με το μέρος τους, και να τους εξολοθρεύσουν . Μπορεί και να μας ακούνε αυτη την στιγμή που μιλάμε..."

Κλειδωμένη Γη εκδ. αρχέτυπο

Στην ενότητα μας "Θεωρείες Συνωμοσίας" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις θεωρίες που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


enews-gr
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου