Θανάσης Βέμπος - Πείραμα της Φιλαδέλφειας- Ant1 - 1996                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Θανάσης Βέμπος - Πείραμα της Φιλαδέλφειας- Ant1 - 1996

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Θανάσης Βέμπος - Πείραμα της Φιλαδέλφειας- Ant1 - 1996

Μια εκπομπή στον Ant1 για το περίφημο Πείραμα της Φιλάδέλφειας.Συμμετείχα με μύριες επιφυλάξεις στη συγκεκριμένη εκπομπή, η οποία τελικά βγήκε ικανοποιητική.Τώρα, σχετικά με την πραγματικότητα πίσω απο την όλη ιστορία, δεν υπήρχε περίπτωση να βγει άκρη σε μια απλή τηλεοπτική εκπομπή.


Αν βεβαίως επιμένετε στον κλασικό ορισμό περί "πραγματικότητας"...
Στην ενότητα μας "Πειράματα" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω το θέμα!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.