Αποδείξεις εξωγήινων Δρακονιανών...                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Αποδείξεις εξωγήινων Δρακονιανών...

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Αποδείξεις εξωγήινων Δρακονιανών...

Πολλοί από εσάς θα αναρωτηθούν τι δουλειά έχουν οι εξωγήινοι με τους Δρακονιανούς!! Όπως λέει και ο Saman Lycan όλοι οι ερπετόμορφοι είναι εξωγήινης προελεύσεως, όλοι τους από αναφορές και μαρτυρίες έχουν λέπια επάνω στο δέρμα τους άλλα μικρά που ίσα ίσα φαίνονται και άλλα μεγάλα!!!Για μένα όλοι τους είναι Δρακονιανοί δεν τους ξεχωρίζω και αυτό το λέω γιατί αν δεν ήθελαν το κακό μας όποιο και να είναι αυτό θα είχαν βγει δημόσια σε όλο τον κόσμο και θα έλεγαν εμείς είμαστε εξωγήινοι και θα θέλαμε να συνυπάρξουμε μαζί σας!!! Παρ όλα αυτά οι πληροφορίες και μαρτυρίες λένε ότι έχουν κάνει μυστικές συμφωνίες με τις υπερδυνάμεις….. για ποιο λόγο και με ποιο αντάλλαγμα;

Πολλοί από εσάς ξέρω ότι δεν πιστεύετε στην ύπαρξη τους, καλά κάνετε και δεν πιστεύετε και εμείς από εδώ δεν έχουμε καμία πρόθεση να σας κάνουμε να πιστέψετε. Υπάρχουν όμως αδιάσειστες αποδείξεις για την ύπαρξη τους εδώ στην γη οι οποίες έχουν καταγραφεί από φωτογραφίες αλλά και διάφορα βίντεο.

Σε αυτό το μικρό άρθρο θα σας δείξω τα ποιο πιστευτά βίντεο που υπάρχουν και λέω πιστευτά γιατί ήδη έχουν ερευνηθεί από τους παγκόσμιους οργανισμούς έρευνας ΑΤΙΑ και λένε ότι πρόκειται για αυθεντικά και όχι για ψεύτικα. Αν όμως ας πούμε ότι είναι ψεύτικα τότε τι σκοπό έχουν και τι αναζητούν κάποιοι με το να φτιάχνουν τόσο καλοφτιαγμένα και πανάκριβα σκηνοθετημένα βίντεο; Για ποιο λόγο να χαλάνε εκατομμύρια στο να φτιάξουν στολές και ότι άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί για να πείσουν τον κόσμο στην ύπαρξη τους; Για ποιο λόγο θέλουν να πείσουν τον κόσμο ότι υπάρχουν;

Τα κακοφτιαγμένα βίντεο αλλά και τα ψεύτικα όπου κάποιοι έφτιαξαν φαίνονται από την πρώτη ματιά έτσι αν αυτά που θα δείτε δεν είναι αληθινά και είναι άκρος επαγγελματική δουλειά τότε αναρωτηθείτε αυτά που έθεσα σαν ερωτήματα ποιο πάνω.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα καλά….

Στην ενότητα μας "ΑΤΙΑ - Εξωγήινοι" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις θεωρίες που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


invisiblelycans.gr

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.