120 χώρες συγκεντρώνουν στρατεύματα... έρχεται η καταιγίδα του 3ου παγκοσμίου πολέμου;                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: 120 χώρες συγκεντρώνουν στρατεύματα... έρχεται η καταιγίδα του 3ου παγκοσμίου πολέμου;

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

120 χώρες συγκεντρώνουν στρατεύματα... έρχεται η καταιγίδα του 3ου παγκοσμίου πολέμου;

Είναι αναπόφευκτο αυτή η γενιά να βιώσει ένα πόλεμο.Το μόνο ερώτημα είναι πότε.Σε ολόκληρο τον πλανήτη 120 χώρες κάνουν στρατιωτικές ασκήσεις.Η Μέση Ανατολή είναι μια ωρολογιακή βόμβα που θα εκραγεί.Το Ισλαμικό κράτος είναι το πρόσχημα για να ξεκινήσει ο πόλεμος.

Ποιό θα μπορούσε να είναι το έναυσμα του 3ου παγκοσμίου πολέμου,πέρα από τις συγκρούσεις στη Συρία και το Ιράκ;

Η Αν.Ευρώπη,και η Αν.Ουκρανία είναι το δεύτερο πεδίο που μπορεί να επεκταθούν οι συγκρούσεις.

350.000 στρατιώτες, 20.000 άρματα, 2.450 πολεμικά αεροσκάφη και 460 στρατιωτικά ελικόπτερα είναι στη Βόρεια Σαουδική Αραβία για μια στρατιωτική άσκηση που ονομάζεται «Βόρεια βροντή».

Αυτό που περιμένουμε είναι το πολιτικό/διπλωματικό ή στρατιωτικό λάθος που θα φέρει την έκρηξη.Χρειάζεται μία αιτία και μία αφορμή.


Πακιστάν.Ινδία ,Ιράν και Ισλαμικό Χαλιφάτο είναι οι ευρύτεροι ασταθής παράγοντες στη Μ.Ανατολή.Οι Εβραίοι που βρίσκονται στις ΗΠΑ έχουν τον έλεγχο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και θα πάρουν τις αποφάσεις για το πότε και πως θα ξεκινήσουν οι μεγαλύτερες συγκρούσεις.

Ο ρόλος των Αμερικανών Ιουδαίων-Εβραίων έχει ενισχυθεί σε όλα τα κοινωνικά στρώματα τα τεέυταία 100 χρόνια.Οι Εβραίοι λόγω των στενών σχέσεων με τις ΗΠΑ επηρρεάζουν τους Αμερικάνους και αυτό επιδρά στη Μ.Ανατολή,την Κεντρική Ασία,τη Κίνα και την Ιαπωνία.Τη Νότια Αμερική και Αφρική, Καναδά και το Μεξικό, κλπ.

Οι συγκρούσεις στη Μ.Ανατολή δεν έχουν επιλεγεί τυχαία από τους Εβραίους αφού θα έχει τεράστιο αντίκτυπο για το έθνος, και ειδικά για το άμεσο μέλλον της Αμερικής. Αν ο πόλεμος κλιμακωθεί θα πεθάνουν εκατομμύρια άνθρωποι, θα είναι η πιο θανατηφόρα σύγκρουση στην ανθρώπινη ιστορία.Στην ενότητα μας "Προειδοποιήσεις" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω το θέμα!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


Μετάφραση του corfiatiko από beforeitsnews.com

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.