Ανακαλύφθηκαν εντυπωσιακά Μωσαϊκά 2000 ετών στη Σανλιούρφα! Οι Τούρκοι σε κατάθλιψη! Γεμάτη αρχαίους ελληνικούς θησαυρούς η Μικρά Ασία!!!                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Ανακαλύφθηκαν εντυπωσιακά Μωσαϊκά 2000 ετών στη Σανλιούρφα! Οι Τούρκοι σε κατάθλιψη! Γεμάτη αρχαίους ελληνικούς θησαυρούς η Μικρά Ασία!!!

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Ανακαλύφθηκαν εντυπωσιακά Μωσαϊκά 2000 ετών στη Σανλιούρφα! Οι Τούρκοι σε κατάθλιψη! Γεμάτη αρχαίους ελληνικούς θησαυρούς η Μικρά Ασία!!!

Αμέτρητοι είναι οι ελληνικοί θησαυροί που βρίσκονται στην Τουρκία. Πιο συγκεκριμένα, ο τουρκικός Τύπος ανέφερε ότι ανακαλύφθηκα πέντε ψηφιδωτά δάπεδα...Αμέτρητοι είναι οι ελληνικοί θησαυροί που βρίσκονται στην Τουρκία. Πιο συγκεκριμένα, ο τουρκικός Τύπος ανέφερε ότι ανακαλύφθηκα πέντε ψηφιδωτά δάπεδα που πιστεύεται ότι χρονολογούνται εδώ και 2.000 χρόνια, στη νοτιοανατολική επαρχία Σανλιούρφα.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση από το δήμου του Ντιγιαρμπακιρ, ανακαλύφθηκαν αρκετοί τάφοι γύρω από το κάστρο Urfa πριν 10 μήνες. Νέες όμως αρχαιολογικές ανασκαφές ξεκίνησαν στη συνέχεια στο χώρο και σχεδόν 80 νέοι τάφοι ανακαλύφθηκαν, ενώ οι αρχαιολόγοι έφεραν στο φως σπάνια ψηφιδωτά κατά τη διάρκεια έργων τους στους τάφους .

Τα ψηφιδωτά ευρίσκονταν σε τάφους λαξευμένους σε βράχο διαθέτουν ελληνικές επιγραφές και πιστεύεται ότι χρονολογούνται από το Βασίλειο της Έδεσσας, η οποία ήταν κυρίαρχη πόλη μεταξύ 132 π.Χ. και 639 μ.Χ.


«Τα έργα στα σπήλαια αφορούν ανθρώπους που έζησαν κατά τη διάρκεια του 2ου και 3ου αιώνα. Μπορούμε να δούμε τα έργα ζωγραφικής των νεκρών ανθρώπων στα ψηφιδωτά.

Όταν η εργασία περατωθεί , αυτή η περιοχή θα ανοίξει για τους τουρίστες . Οι τουρίστες θα είναι σε θέση να επισκεφθούν αυτά τα σπάνια έργα τέχνης », δήλωσε ο Τούρκος δήμαρχος Νιχάτ Τσιφτί .

Η ουσία όμως είναι ότι οι Τούρκοι στην συγκροτημένη προσπάθεια τους να δημιουργήσουν πολλούς ενδιαφέροντες αρχαιολογικούς χώρους με σκοπό την προσέλκυση χιλιάδων τουριστών , πιστοποιούν συνεχώς την ελληνικότητα του χώρου εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Επειδή όμως ενεργούν πάντα ως «πονηροί» ανατολίτες , στην περίπτωση των μωσαϊκών ανέφεραν ότι αυτά είχαν συριακές επιγραφές και όχι ελληνικές , προσπαθώντας να εξαφανίσουν οτιδήποτε ελληνικό βλέπουν.

Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι ακόμα και οι Τούρκοι αρχαιολόγοι έχουν πάθει κατάθλιψη διότι ανακαλύπτουν συνεχώς ότι ο λαός τους είναι επισκέπτες στην Μικρά Ασία και ότι αυτή η γη είναι ακραιφνώς ελληνική από την μία άκρη έως την άλλη.

Στην ενότητα μας "Αρχαιολογία " μπορείτε να δείτε πολλά θαυμαστα ευρήματα!!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


pentapostagma.gr

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.