Ηλιακή εκπαιδευτική κατασκευή 3 σε 1 με μικρό φωτοβολταικό πάνελ                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Ηλιακή εκπαιδευτική κατασκευή 3 σε 1 με μικρό φωτοβολταικό πάνελ

..

Εγγραφείτε για συνεχή ενημέρωση με mail! (Μην ξεχνάτε την επιβεβαίωση εγγραφής)

Ηλιακή εκπαιδευτική κατασκευή 3 σε 1 με μικρό φωτοβολταικό πάνελ

Απλό ξύλινο κιτ με βίδες και γωνίες στήριξης. Με τα ίδια υλικά μπορούμε να συναρμολογήσουμε ελικόπτερο ή διπλάνο ή ανεμοτροφοδοτούμενο τρίκυκλο. Διαθέτει μικρό φωτοβολταϊκό πάνελ που μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και με ένα φακό, όπως φαίνεται στο video. Πρωτότυπο και ωραίο εκπαιδευτικό δώρο σε ξύλινο κουτί. Συνοδεύεται από αναλυτικές οδηγίες στα ελληνικά. Για περισσότερες λεπτομέρειες www.lagiplan.gr (εταιρεία LAGI.PLAN)

Στην ενότητα μας "Βίντεο - Ντοκυμαντέρ" μπορείτε να δείτε μια πολύ μεγάλη συλλογή τους!!!!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.