Εκατομμύρια πολίτες κάλεσαν στις 5 Νοέμβρη τον Παγκόσμιο ηγέτη [Βίντεο]                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Εκατομμύρια πολίτες κάλεσαν στις 5 Νοέμβρη τον Παγκόσμιο ηγέτη [Βίντεο]

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Εκατομμύρια πολίτες κάλεσαν στις 5 Νοέμβρη τον Παγκόσμιο ηγέτη [Βίντεο]

Η παγκόσμια διοίκηση των Πεφωτισμένων έχει πάρει εντολή να μετατρέψει τον λεγόμενο δυτικό κόσμο σε ένα τεράστιο χαοτικό γκέτο.


Η φτώχεια στην Δύση έχει αυξηθεί και γίνεται ακόμα μεγαλύτερη με την εισαγωγή μουσουλμάνων εποίκων, οι οποίοι θα κάνουν την ζωή των αστών δυσβάσταχτη.
Ο δυτικός κόσμος είναι έτοιμος να εκραγεί ανά πάσα στιγμή.

Η «λύση» στο πρόβλημα θα είναι μία παγκόσμια δικτατορία, την οποία θα ζητά ο λαός, προκειμένου να φύγουν οι «ανίκανοι πολιτικοί», οι οποίοι δεν μπορούν να διαχειριστούν το «προσφυγικό».

Όλοι θα παρακαλούν να έρθει μια χούντα να τους σώσει.

Ήδη, η ανατροπή προετοιμάζεται, καθώς εκατομμύρια οπαδοί των Anonymous διαδηλώνουν σε όλον τον κόσμο, με αφορμή το μεγάλο event που οργανώνουν κάθε χρόνο από το 2012, στις 5 Νοεμβρίου, για την επέτειο της Bonfire Night, όταν σημειώθηκε η στάση εναντίον του Βρετανικού Κοινοβουλίου το 1605.

Παρόμοιες μέρες προετοιμάζονται.

Οι ακτιβιστές-μέλη του μεγάλου αυτού κινήματος, φορώντας τις μάσκες από την ταινία V for Vendetta, που αποτέλεσε το έναυσμα για την έναρξή του, μάχονται εναντίον της διαφθοράς, της ανισότητας, της λογοκρισίας και του πολέμου, πράγματα τα οποία θα διορθώσει δήθεν η παγκόσμια εξουσία.

Οι εκδηλώσεις προς τιμή της 5ης Νοεμβρίου από τους Anonymousν πραγματοποιήθηκαν σε 750 πόλεις σε όλον τον κόσμο, σε ένα γεγονός που όμοιό του δεν έχει καταγράψει η ιστορία για το εύρος και την απήχησή του!!!

Το φετινό θέμα αφορά δήθεν την εναντίωση στους τραπεζίτες και στην αδικία.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία στο Λονδίνο προειδοποίησε τους διαδηλωτές να παραμείνουν ήσυχοι και να μην προκαλέσουν. Στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Σίδνεϊ, το Περθ, τη Μελβούρνη και σε άλλες πόλεις, η... γιορτή ξεκίνησε, με χιλιάδες Anonymous πολίτες να διαδηλώνουν εναντίον της κυβέρνησης, από την οποία ζήτησαν να ανοίξει τις πύλες της χώρας στους μουσουλμάνους «πρόσφυγες» από τις χώρες της εμπόλεμης ζώνης, ώστε να ξεκινήσουν μία νέα ζωή.

Όλοι και όλα δουλεύουν για την Νέα Τάξη!

Η σημαία των Anonymous, όπως βλέπετε, έχει ως σύμβολο τον άγνωστο ηγέτη που έπεται.Στην ενότητα μας "Ν.Π.Τ." μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω το θέμα!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


el.gr
taxidixoristaftotita

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.