Ιγμορίτιδα, αντιμετώπιση με βότανα                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Ιγμορίτιδα, αντιμετώπιση με βότανα

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Ιγμορίτιδα, αντιμετώπιση με βότανα

Πικραγγουριά
Αυτό το μικρό θαυματουργό φυτό έχει κίτρινα λουλουδάκια, είναι ποώδες και αυτοφυές στην Ελλάδα και οι καρποί του, που μοιάζουν με μικρά τριχωτά αγγουράκια,
Χρησιμοποιούμε τους καρπούς του όταν αυτοί έχουν ωριμάσει. Παίρνουμε ένα ώριμο ”αγγουράκι” και το πιέζουμε έτσι ώστε να στάξει ο χυμός με τα σποράκια στην παλάμη μας. Αυτή η ποσότητα είναι ΥΠΕΡαρκετή!!!

Φέρνουμε το χέρι μας κοντά στη μύτη μας και εισπνέουμε αργά και βαθιά. Όταν αισθανθούμε ένα μικρό κάψιμο στο λαιμό, σταματάμε. Παίρνουμε μια πολύ μικρή ποσότητααπό το υγρό στην παλάμη μας και το αλοίφουμε στα ρουθούνια μας.
Θα πρέπει, όπωσδήποτε, να κάνετε αυτή τη διαδικασία μόνο όταν ξέρετε πως για τις επόμενες 2 μέρες δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι που θα σας αναγκάσει να βγείτε από το σπίτι σας!!!! Η καταροή θα είναι πολύ έντονη!!! Πάρτε μια ικανοποιητική ποσότητα χαρτιού και κάντε υπομονή!!!
Μετά απ’ αυτό δεν θα έχετε ΠΟΤΕ ξανά ιχμορύτιδα!!!!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Το υγρό της πικραγγουριάς είναι πάρα πολύ δυνατό!!!!
Πριν κάνετε οτιδήποτε πρέπει να είστε βέβαιοι πως δεν πάσχετε από κάποιου είδους αλλεργία!!!
Να είστε πολύ προσεκτικοί με την ποσότητα. Εαν ένα ”αγγουράκι” σας δώσει 5-6 σταγόνες υγρού (συνήθως δίνει παραπάνω) αυτή είναι αρκετή.


Δείτε επίσης:
ΩΜΟΦΑΓΙΑ: Η επαναστατική πρόταση!!!!
Μπαχαρικά & Θεραπευτική Χρήση
Tα πέντε ισχυρότερα αντιφλεγμονώδη βότανα

Στην ενότητα μας "Συνταγές ομορφιάς και υγείας" μπορείτε να βρείτε και άλλες φυσικές λύσεις που σας ενδιαφέρουν!!!

* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


bioathens.com


*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.