ΣΟΚ: Νεκρή γιαγιά-ζόμπι σηκώθηκε από το φέρετρο για να μαγειρέψει!                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: ΣΟΚ: Νεκρή γιαγιά-ζόμπι σηκώθηκε από το φέρετρο για να μαγειρέψει!

..

ΣΟΚ: Νεκρή γιαγιά-ζόμπι σηκώθηκε από το φέρετρο για να μαγειρέψει!

Πρόκειται για μια 95χρονη από την Κίνα, η οποία σύμφωνα με τους φίλους και συγγενείς της πέθανε, καθώς όπως υποστηρίζουν... επί ώρες δεν ανταποκρινόταν στα καλέσματά τους ενώ δεν ένιωθαν και την αναπνοή της.

Όμως προς μεγάλη έκπληξη όλων η ηλικιωμένη βγήκε από το φέρετρο και πήγε στην κουζίνα να μαγειρέψει! «Κοιμόμουν για πολλές ώρες και κάποια στιγμή πείνασα και πήγα στην κουζίνα να μαγειρέψω», είπε η γυναίκα στους άφωνους συγγενείς...

Σύμφωνα με την παράδοση, οι συγγενείς θα πήγαιναν στο φέρετρο να φιλήσουν και να αποχαιρετήσουν την 95χρονη! Τότε όμως συνειδητοποίησαν ότι έλειπε η γυναίκα από το φέρετρο. Για λίγα λεπτά προκλήθηκε αναστάτωση και όλοι αναρωτιόντουσαν τι είχε συμβεί, κανείς όμως δεν πίστευε ότι η νεκρή γυναίκα πείνασε και πήγε να ...τσιμπήσει κάτι!

«Ήμασταν τόσο τρομοκρατημένοι που αμέσως ζητήσαμε βοήθεια από τους γείτονες», ανέφεραν τα μέλη της οικογένειάς της και πρόσθεσαν, «παγώσαμε όταν είδαμε την γιαγιά να κάθεται στο σκαμνί στην κουζίνα και να τρώει».

Οι γιατροί πιστεύουν ότι η γυναίκα υπέστη ένα τεχνητό θάνατο που ναι μεν της κόπηκε η ανάσα, ωστόσο το σώμα της παρέμεινε ζεστό...

Αυτή μπορεί να μην πέθανε όμως οι συγγενείς στο παρά πέντε την ...γλίτωσαν!

Στην ενότητα μας "Παράξενα" μπορείτε να ενημερωθείτε για όσα που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


lcitynews
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου