Η ανθρωπότητα έχει εξελιχθεί σε έναν άλλο πλανήτη [Βίντεο]                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Η ανθρωπότητα έχει εξελιχθεί σε έναν άλλο πλανήτη [Βίντεο]

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Η ανθρωπότητα έχει εξελιχθεί σε έναν άλλο πλανήτη [Βίντεο]

Η ανθρωπότητα έχει εξελιχθεί σε έναν άλλο πλανήτη – Ο Δρ Ellis Silver έχει παρουσιάσει μια πολύ ασυνήθιστη έρευνα που υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι δεν εξελίσσονται παράλληλα με τα άλλα είδη της Γης , και μάλλον έφτασαν σε αυτόν τον πλανήτη, σε μία μορφή Homo sapiens μεταξύ 60.000 και 200.000 χρόνια πριν.


Η θεωρία του Δρ Silver βασίζεται στο γεγονός ότι τα ανθρώπινα όντα εμφανίζουν κάποια ασυνήθιστα προβλήματα μεταξύ των μελών του ζωικού βασιλείου που δείχνουν ότι το ανθρώπινο σώμα δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις συνθήκες στον πλανήτη Γη.

«Η ανθρωπότητα υποτίθεται ότι είναι το πιο ανεπτυγμένο είδος στον πλανήτη, αλλά είναι ακατάλληλα τα εφόδια και το περιβάλλον της Γης»
Επισημαίνει του ότι τα ανθρώπινα όντα υποφέρουν στην Γη επειδή οι άνθρωποι εξελίχθηκαν σε έναν κόσμο με χαμηλότερη βαρυτική έλξη. Αναφέρει επίσης ότι τα ανθρώπινα όντα είναι ευαίσθητα στο φως του Ήλιου σε αυτόν τον κόσμο και μπορούν να αναπτύξουν ηλιακά εγκαύματα εάν εκτίθενται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι άνθρωποι έχουν επίσης μια φυσική απέχθεια σε αρκετά φυσικά τρόφιμα, και αναπτύσσουν μεγαλύτερο αριθμό χρόνιων ασθενειών από οποιοδήποτε άλλο ζώο στον πλανήτη, ενώ αντιμετωπίζουν περισσότερο πόνο στον τοκετό από κάθε άλλο πλάσμα.

Ως προς το πώς τα ανθρώπινα όντα καταλήξαμε σε αυτόν τον πλανήτη ο Δρ Silver υποστηρίζει ότι δεν ταξίδεψε εκουσίως. Προτείνει ότι οι άνθρωποι εξορίστηκαν από άλλο πλανήτη και περιορίστηκαν στη Γη η οποία χρησιμοποιείται ως πλανήτης φυλακή.

Ίσως τα ανθρώπινα όντα θα πρέπει να επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον…Στην ενότητα μας "Παράξενα" μπορείτε να ενημερωθείτε για όσα που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


apocalypsejohn.com

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.