Υπάρχει Παράλληλος Κόσμος Και Με Επιστημονική Απόδειξη Πια !                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Υπάρχει Παράλληλος Κόσμος Και Με Επιστημονική Απόδειξη Πια !

..

Υπάρχει Παράλληλος Κόσμος Και Με Επιστημονική Απόδειξη Πια !

Μια ομάδα επιστημόνων του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης απέδειξαν ότι παράλληλοι κόσμοι όντως υπάρχουν. Η ίδια η θεωρία των κόσμων αυτών εμφανίστηκε ήδη από το 1950.Ο Χιου Έβερετ εκτίμησε ότι στο Σύμπαν κάθε νέο γεγονός προκαλεί πιθανώς τη διαίρεσή του. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο αριθμός των εναλλακτικών συμπάντων τείνουν στο άπειρο. Η θεωρία αυτή αναγνωρίστηκε ως φανταστική και ξεχασμένη. Όμως στην Οξφόρδη κατέληξαν απρόσμενα στο συμπέρασμα ότι ο Έβερετ βρισκόταν σε ορθό δρόμο.

Οι υπολογισμοί δείχνουν ότι οι θαμνοειδείς δομές διακλάδωσης, που ανακύπτουν κατά την διάσπαση του Σύμπαντος σε παράλληλες εκδοχές του εαυτού του, εξηγούν τον πιθανοκρατικό χαρακτήρα των αποτελεσμάτων της κβαντομηχανικής. Δηλαδή, υποστηρίζουν οι επιστήμονες, είναι αναπόφευκτο ότι ζούμε σε μία μόνο από τους πολλούς παράλληλους κόσμους και όχι σε έναν και μοναδικό.

Στην ενότητα μας "Έρευνα" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις έρευνες που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


astrikiprovoli
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου