Κι όμως! Το σχήμα και το μήκος των Χεριών μας, δείχνουν το χαρακτήρα μας! Σε σένα ισχύει;                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Κι όμως! Το σχήμα και το μήκος των Χεριών μας, δείχνουν το χαρακτήρα μας! Σε σένα ισχύει;

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Κι όμως! Το σχήμα και το μήκος των Χεριών μας, δείχνουν το χαρακτήρα μας! Σε σένα ισχύει;

Οι γραμμές στις παλάμες σύμφωνα με τη χειραμαντεία δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό που καθορίζει την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία μας.

Το σχήμα της παλάμης και το μήκος των δαχτύλων αποκαλύπτουν πολλά.


Για καλύτερη κατανόηση, οι χειρομάντες έχουν χωρίσει το σχήμα των χεριών σε 4 τύπο…Οι γραμμές στις παλάμες σύμφωνα με τη χειραμαντεία δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό που καθορίζει την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία μας.

Το σχήμα της παλάμης και το μήκος των δαχτύλων αποκαλύπτουν πολλά. Για καλύτερη κατανόηση, οι χειρομάντες έχουν χωρίσει το σχήμα των χεριών σε 4 τύπους και κάθε τύπος σχετίζεται με ένα στοιχείο της φύσης.

Τύπος #1 – Φωτιά Το χέρι «Φωτιά» χαρακτηρίζεται από μεγάλες παλάμες και κοντά δάχτυλα. Όσο πιο κοντά τα δάχτυλα, τόσο πιο πεισματάρης φαίνεται να είναι το άτομο.Όσοι έχουν τέτοια χέρια έχουν πάθος και είναι φυσικοί ηγέτες. Παίρνουν γρήγορες αποφάσεις που είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται μια ομάδα. Τους ενδιαφέρει να κοινωνικοποιούνται, να διασκεδάζουν και ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Τύπος #2 – ΓηΟ τύπος «Γη» χαρακτηρίζεται από τετράγωνες παλάμες και πολύ κοντά δάχτυλα.Άτομα με τέτοια χέρια είναι πολύ υπεύθυνα. Η ασφάλεια και η σταθερότητα είναι στις προτεραιότητές τους. Είναι ήρεμοι τύποι και ειρηνικοί. Ασχολούνται με πρακτικές δραστηριότητες, όπως διαμόρφωση χώρων και εργασίες με ξυλουργική.

Τύπος #3 – Αέρας Τα χέρια τύπου «Αέρα» έχουν τετράγωνη ή ορθογώνια παλάμη. Τα δάχτυλα έχουν το ίδιο μήκος με την παλάμη.Όσοι έχουν τέτοια χέρια έχουν υψηλή νοημοσύνη και καλές επικοινωνιακές δεξιότητες. Τείνουν να σκέφτονται υπερβολικά τα πράγματα και συχνά φαίνονται απομακρυσμένοι από τον κόσμο γύρω τους. Εργάζονται συχνά σε εκπαιδευτικά επαγγέλματα ή σε συγγραφή.

Τύπος #4 – Νερό Τα χέρια τύπου «Νερό» έχουν στενή οβάλ παλάμη και πολύ μακριά δάχτυλα.Έχουν έντονη φαντασία και ευέλικτη προσωπικότητα. Επίσης είναι ρομαντικά άτομα και ευαίσθητα. Τους ενδιαφέρει η μουσική, η ποίηση και το μυστήριο. Εργάζονται συχνά σε δουλειές όπου φροντίζουν άλλα άτομα και καθοδηγούν πνευματικά άλλους.Μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο βίντεο που ακολουθεί!

Στην ενότητα μας "Εναλλακτικά" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω απο τον κόσμο του Εναλλακτικού!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


ataktoi.com

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.