Πώς να κρύψετε μια φιλία σας στο Facebook                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Πώς να κρύψετε μια φιλία σας στο Facebook

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Πώς να κρύψετε μια φιλία σας στο Facebook

Για να μην είναι ορατή η σχέση φιλίας που σας ενώνει με ένα ή περισσότερα πρόσωπα στο Facebook θα πρέπει να είναι κρυφή η σχέση σας στο προφίλ και των δύο. (Φωτογραφία: Reuters )
To Facebook σας επιτρέπει να δείτε τι βλέπουν οι άλλοι -και μάλιστα όποιος ή όποια θέλετε να ελέγξετε τι βλέπει- και μπορείτε να κρύψετε ποιοι είναι οι φίλοι σας από οποιονδήποτε σας επισκεφτεί μέσω αναζήτησης ή από συγκεκριμένα πρόσωπα. Εντούτοις, για να παραμείνει μυστική η σχέση σας με ένα ή περισσότερα πρόσωπα χρειάζονται δύο.

Δείτε επίσης: Διαγράψτε το ιστορικό αναζήτησης του Facebook

Αφού συνδεθείτε στο Facebook από τον υπολογιστή σας, κάντε κλικ στο όνομά σας και επιλέξτε να μεταβείτε από το Χρονολόγιο στην καρτέλα Φίλοι. Έπειτα, επιλέξτε Επεξεργασία απορρήτου. Όπως θα δείτε, μπορείτε να ορίσετε ποιος μπορεί να δει τη λίστα φίλων σας.

Προσέξτε όμως πως η σχετική υπενθύμιση λέει πως οι φίλοι σας είναι εκείνοι που ορίζουν ποιοι μπορούν να βλέπουν τις φιλίες τους στο δικό τους προφίλ.

Αν λοιπόν, ο χρήστης ή οι χρήστες που θέλετε να του/τους κρύψετε την φιλία σας με ένα ή περισσότερα πρόσωπα θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα πρόσωπα αυτά και να τους ζητήσετε να κάνουν το ίδιο με εσάς. Να επεξεργαστούν το απόρρητο της λίστας των φίλων τους και να περιορίσουν ποιοι μπορούν να δουν τους δικούς τους φίλους -οι επιλογές είναι να βλέπουν όλοι στο Facebook με ποιους διατηρείτε σχέση φιλίας στο Facebook, μόνο οι φίλοι σας, μόνο εσείς, τα μέλη των ομάδων στις οποίες συμμετέχετε, ανά περιοχή ή εκείνοι που έχετε χαρακτηρίσει στενούς φίλους.

Δείτε επίσης: Θέλετε να βλέπετε το Facebook σας στα Αρχαία Ελληνικά; Δείτε πώς να κάνετε την ρύθμιση!!!

Αν ο φίλος ή οι φίλοι σας δεν ανταποκριθούν στο αίτημά σας για απόκρυψη της λίστας των φίλων τους τότε το όνομά σας θα εμφανίζεται στην λίστα του έτερου προσώπου και μάλιστα, θα μπορούν να τη δουν και στις Ενημερώσεις, στην αναζήτηση και σε άλλα σημεία του Facebook. Επιπλέον, θα μπορούν να δουν και τους κοινούς σας φίλους στο προφίλ σας.

Στην ενότητα μας "Τεχνολογία” μπορείτε να δείτε τα πάντα γύρω απο τα τεχνολογικές ανακαλύψεις!!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


tech.in.gr

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.