Τεράστιο UFO - σφαίρα κοντά στο Ήλιο μας - 7/11/2016                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Τεράστιο UFO - σφαίρα κοντά στο Ήλιο μας - 7/11/2016

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Τεράστιο UFO - σφαίρα κοντά στο Ήλιο μας - 7/11/2016

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Άγνωστα αντικείμενα με παράξενα σχήματα βλέπουμε συχνά πολλά, κοντά στον Ήλιο μας. Συνήθως, η πορεία τους και οι μορφές συνοδεύονται από κάποιο μυστήριο. Όμως, τώρα αυτό το μυστήριο γίνεται μεγαλύτερο…Σύμφωνα με το video που ακολουθεί, εντοπίστηκε κάτι μεγάλο και σφαιρικό να βρίσκεται κοντά στον Ήλιο.

Τι μπορεί να είναι αυτή η γιγαντιαία σφαίρα; Ένα τεράστιο τεχνητό διαστημόπλοιο; Ένας άγνωστος και μυστηριώδης πλανήτης που πλησιάζει;

Το εκπληκτικότερο είναι πως φαίνεται να κινείται και είναι πολύ πιθανόν να έχει τεθεί σε τροχιά -αν και δεν θα ήταν απίθανο να προσπαθεί να προσεγγίσει κάποιο συγκεκριμένο σημείο του ηλιακού μας συστήματος.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση από την NASA -αν και το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειται να έχουμε κάποια.

Το συμβάν έγινε στις 7/11/2016Στην ενότητα μας "ΑΤΙΑ - Εξωγήινοι" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις θεωρίες που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


diadrastika.com

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.