Τεράστιο UFO - σφαίρα κοντά στο Ήλιο μας - 7/11/2016                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Τεράστιο UFO - σφαίρα κοντά στο Ήλιο μας - 7/11/2016

..

Τεράστιο UFO - σφαίρα κοντά στο Ήλιο μας - 7/11/2016

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Άγνωστα αντικείμενα με παράξενα σχήματα βλέπουμε συχνά πολλά, κοντά στον Ήλιο μας. Συνήθως, η πορεία τους και οι μορφές συνοδεύονται από κάποιο μυστήριο. Όμως, τώρα αυτό το μυστήριο γίνεται μεγαλύτερο…Σύμφωνα με το video που ακολουθεί, εντοπίστηκε κάτι μεγάλο και σφαιρικό να βρίσκεται κοντά στον Ήλιο.

Τι μπορεί να είναι αυτή η γιγαντιαία σφαίρα; Ένα τεράστιο τεχνητό διαστημόπλοιο; Ένας άγνωστος και μυστηριώδης πλανήτης που πλησιάζει;

Το εκπληκτικότερο είναι πως φαίνεται να κινείται και είναι πολύ πιθανόν να έχει τεθεί σε τροχιά -αν και δεν θα ήταν απίθανο να προσπαθεί να προσεγγίσει κάποιο συγκεκριμένο σημείο του ηλιακού μας συστήματος.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση από την NASA -αν και το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειται να έχουμε κάποια.

Το συμβάν έγινε στις 7/11/2016Στην ενότητα μας "ΑΤΙΑ - Εξωγήινοι" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις θεωρίες που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


diadrastika.com
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου