Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη... την αντέχεις; [Μέρος 1ο]                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη... την αντέχεις; [Μέρος 1ο]

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη... την αντέχεις; [Μέρος 1ο]

© αποσπάσματα από το υπό έκδοση βιβλίο του Ιωνα Μάγγου “TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη”

Η “άγνωστη’’ ιστορία του πλανήτη Γη. Ποιοί και γιατί ελέγχουν τον γαλαξία; Γιατί η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης; Μια υπέρ συμπιεσμένη περίληψη για όσους τυχόν ενδιαφέρονται και έχουν Νου ! Οι πηγές των θρησκειών...Η “άγνωστη” ιστορία του πλανήτη Γη.

Μια υπέρ συμπιεσμένη περίληψη για όσους τυχόν ενδιαφέρονται και έχουν Νου χωρίς παρωπίδες ! Οι πηγές των θρησκειών του ανθρώπου και η προέλευση θρυλικών όντων όπως ο Δίας, ο Όσιρις, η Ίσις, ο Μινώταυρος και ένας αριθμός “μυθολογικών” προσώπων εξηγούνται επίσης και τοποθετούνται στον καμβά τη ιστορίας της Γής. Γιατί η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης; Ποιοί και γιατί ελέγχουν τον γαλαξία;

Ένας Γαλαξιακός πόλεμος μαίνεται πάνω από τα κεφάλια μας. Η Γη και η Ανθρωπότητα είναι το έπαθλο. Άλλωστε δεν ονομάζουν τυχαίως την Γη, το μεγαλύτερο εστιατόριο του Γαλαξία !!! Οι δε Sheti μας αποκαλούν “μαϊμούδες” μεταξύ τους. Τυχαίο; Καθόλου όπως θα δούμε.

Αν βλέπετε καθημερινά εικόνες από το SOHO της NASA/ESA θα παρατηρήσετε τις μάχες που μαίνονται γύρω από τον Ήλιο με το γνωστό πλέον Suncruiser και τα Stargates. Η Ελπίδα της Ανθρωπότητας είναι ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΙΜΑ. Το δώρο του φτερού, το Πάθος για την Α-λήθη. Οι γραμμές της μάχης έχουν συρθεί για τον επερχόμενο Γαλαξιακό πόλεμο για την κατάκτηση της Γης. Όσο το ανθρώπινο είδος θα αναζητά την σωτηρία “εκεί έξω” σε κάθε είδους θεούς ανοίγει τον δρόμο για τα όντα που θέλουν να γίνουν οι καινούργιοι Επικυριαρχοί του. Όμως η ανθρωπότητα έχει μια άλλη επιλογή.

Παρόλο που γεννήθηκε από κτήνη και ανατράφηκε να υπηρετεί, η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε από τους γενετικούς επιστήμονες Πρίγκηπα ΕΑ και την Πριγκίπισσα Nin-Hur-Sag που χρησιμοποίησαν το δικό τους DNA και το Βασιλικό τους αίμα. Αυτή η Βασιλική Γραμμή του Σείριου Αίματος δίνει το δικαίωμα στην ανθρωπότητα να διεκδικήσει την Γη ως δική της. Αυτή είναι η ιστορία και η αλήθεια που έχει κρατηθεί μυστική, όχι όμως και τόσο μυστική από τους ερευνητές.

> Αναρίθμητοι πόλεμοι κατά τη διάρκεια δισεκατομμυρίων ετών είχαν διδάξει τις SSS Βασίλισσες ένα σημαντικό μάθημα: …ο εχθρός ή ο ανυπάκουος υπήκοος δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό αν εκτελεστεί (αν είναι νεκρός). Αλλά αν ο εγκέφαλος επανα-προγραμματιστεί, κάθε αντίσταση θα εξαλειφτεί και έτσι ένα ικανό σώμα μπορεί να προστεθεί στο εργατικό δυναμικό. Ο έλεγχος της σκέψης ήταν η Επιστήμη που επέλεξαν οι SSS.

> In my opinion, a mind is healthy when it can perform symbolic acts within mental frameworks which are not immediately obvious. A mind is diseased when it no longer comprehends this kind of linkage and refuses to acknowledge any basis for such symbolic thinking. The twentieth century specializes in producing diseased minds of the type I refer to – minds which uniquely combine ignorance with arrogance. The twentieth century’s hard core hyper rationalist would deride a theory of correspondences in daily life and ritual as “primitive superstition”. However, the rationalist’s comment is not one upon symbolic thinking but upon himself, acting as a label to define him as one of the walking dead.» Robert Temple, The Sirius Mystery

Δεν είμαστε μόνοι μας. Οι αστρονόμοι κάνουν λάθος. Οι επιστήμονες κάνουν λάθος. Είναι εδώ, αλλά δεν μπορούμε να τους δούμε γιατί κρύβονται. Κρύβονται … σε σαφή θέα. Είμαστε οι υπηρέτες τους, είμαστε οι σκλάβοι τους, είμαστε η περιουσία τους, τους ανήκουμε. Robert Morning Sky

Ο Robert Morning Sky είναι Ινδιάνος και μεγάλωσε ακούγοντας τις ιστορίες που έλεγε ο παππούς του, για ένα Διαστημικό Ον, που το βοήθησε να σωθεί από την πτώση του σκάφους του. Ήταν ο μόνος επιζών και τον έσωσαν έξι νεαροί Ινδιάνοι. Με τον καιρό έγινε καλά και τους αποκάλυψε το όνομα του. Τον λέγανε Bek’Ti. Αργότερα τους αποκάλυψε την ιστορία της ανθρωπότητας και του πλανήτη Γη.

Με τον καιρό το Ον των Άστρων άρχισε να εμπιστεύεται τους έξι ινδιάνους. Χρησιμοποιώντας έναν μικρό κρύσταλλο για να δημιουργεί εικόνες, [δείτε τις κάτω] ο Επισκέπτης άρχισε να επικοινωνεί με τους νεαρούς άνδρες. Αποκαλώντας τον Γηραιό των Άστρων, οι νεαροί κάθισαν γύρω από τον παράξενο Φίλο τους, εξετάζοντας με μεγάλη προσοχή τις κρυστάλλινες εικόνες, συναρμολογώντας το πάζλ της απίστευτης ιστορίας του Ηλιακού μας συστήματος και της Ανθρωπότητας. Το μήνυμα του Γηραιού των Άστρων (τον ονόμασαν έτσι από σεβασμό) είναι απλό κι επιβεβαιώνεται από εκατοντάδες μυθολογικές ιστορίες και αρχαιολογικά ευρήματα, αλλά και με μια απλή ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ.

Αυτές οι πληροφορίες είναι καλό να μελετηθούν σε Διπλή Ενεργή Προσοχή για να δώσουν μεγαλύτερη κατανόηση. Ακόμη όμως κι αν μελετηθούν με την καθημερινή Προσοχή οι πληροφορίες είναι ικανές να δημιουργήσουν αυξημένη συνειδητοποίηση. Αρκεί ο μελετητής να είναι ανθρώπινο πλάσμα και όχι ανθρώπινο ζώο.


Τα Αστρικά Όντα ήταν εδώ, όταν η Γη ήταν ακόμη ένας βράχος.

Η ιστορία της ανθρωπότητας και της Γης όπως αποκαλύφτηκε από τον Bek’Ti είναι και ενδιαφέρουσα και τρομακτική. Η δημιουργία του ανθρώπου και η θέση του στον Γαλαξία ξεκαθαρίζει, αλλά στην διαδικασία η υπερηφάνεια και η εγωπάθεια του πληγώνεται. Τα φαινόμενα των απαγωγών από ΑΤΙΑ (αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα) και η επιτήρηση από τους Γκρίζους (Greys) είναι ενσωματωμένα κομμάτια της ανθρώπινης ιστορίας. Και εξηγούνται μέσα από τους σκοπούς των Όντων των Αστεριών. Οι πηγές των θρησκειών του ανθρώπου και η προέλευση θρυλικών όντων όπως ο Δίας, ο Όσιρις, η Ίσις, ο Μινώταυρος και ένας αριθμός “μυθολογικών” προσώπων εξηγούνται επίσης και τοποθετούνται στον καμβά τη ιστορίας της Γης. Αυτή είναι η ιστορία του Bek’Ti.

ΓΕΝΕΣΗ

Έκρηξη συντάραξε την Ανυπαρξία του Κενού. Το Αρχέγονο «Στοιχείο» («Αρχέγονη «Ουσία») ξεχύθηκε βίαια προς τα έξω και όπως το ένα κύμα μετά το άλλο, ο αρχέγονος ωκεανός ηρέμησε στη μαύρη κοιλότητα του Κενού. Η Ανυπαρξία ατένισε το Χάος και το Χάος εκχύθηκε μέσα στην Ανυπαρξία. Όταν τα αρχέγονα νερά χύθηκαν έξω, ποτάμια του σκοτεινού «στοιχείου» (ουσίας) στροβιλίστηκαν μαζί δημιουργώντας τεράστιες ρουφήχτρες. Καθώς οι ρουφήχτρες στριφογύρισαν προς τα μέσα, το «Στοιχείο» (ουσία) συμπυκνώθηκε σε νέφη αερίων. Σπίθες ανέφλεξαν τα ευμετάβλητα νέφη που είχαν υπερθερμανθεί από την συμπίεση των δυνάμεων στο κέντρο της δίνης. Συνεχείς εκρήξεις δημιούργησαν τεράστιες σφαίρες φωτιάς, υπερκαινοφανείς (supernovas) λαμπρούς κόκκινους αστέρες και αστέρια νάνους (dwarf stars) λαμπρού μπλε χρώματος.

Όπως τα νησιά στα νερά του «Στοιχείου» τα αστέρια διαμορφώθηκαν από τις δίνες των στροβιλιζομένων γαλαξιών. Η ίδια διαδικασία επαναλαμβανόταν στο «Κενό» και επανάληψη μετά από επανάληψη ένας γαλαξίας γεννήθηκε. Κάποια στιγμή, ένας από αυτούς τους γαλαξίες έγινε γνωστός σαν ΗΡΙΔΑΝΟΣ. Αυτή είναι η ιστορία ενός μικρού μέρους του Ηριδανού και ενός πολύ μικρού κόσμου που μας είναι γνωστός σαν ΓΗ.

ΗΡΙΔΑΝΟΣ

Στη δίνη των αρχέγονων νερών του ΗΡΙΔΑΝΟΥ πολλά από τα αστέρια γέννησαν δικούς τους κόσμους. Μέσα από τα νέφη και τη σκόνη που απέβαλλαν οι ήλιοι, οι πλανήτες συμπυκνώθηκαν και κρύωσαν. Καταιγίδες μαίνονταν, οι ωκεανοί δέρνονταν απανωτά και έσκαγαν στις ακτές της στεριάς. Μέσα από την αστραπή και το μένος μία ξεχωριστή σπίθα άστραψε και δημιούργησε σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου ένα μοναδικό κύτταρο ζωής.

Μονοκυτταρικές μορφές ζωής ενώθηκαν και δημιούργησαν πολυ-κυτταρικές μορφές, οι πολυκυτταρικές μορφές έγιναν πολύπλοκα όντα με εκατομμύρια κύτταρα…ψάρια, έντομα, πουλιά, ερπετά, φυτά και θηλαστικά. Τόσα διαφορετικά όντα εμφανίστηκαν όσα είναι και τα αστέρια του γαλαξία. Και όσο περνούσε ο χρόνος, τα «Ανθρωποειδή» εμφανίστηκαν με την εξέλιξη. Ψάρια-ανθρωποειδή, πτηνά-ανθρωποειδή, ερπετά-ανθρωποειδή, θηλαστικά-ανθρωποειδή και ανθρωποειδή κάθε είδους αποτέλεσαν το σταθερό αποτέλεσμα της εξέλιξης, μεταξύ αυτών και άλλες 170 γνωστές φυλές.

Καθώς ο Αρχέγονος Άνθρωπος – Ηριδανός εξελίχθηκε, άφησε τις σπηλιές για τις καλύβες, πολλές καλύβες έγιναν συνοικισμοί και οι συνοικισμοί έγιναν πόλεις. Η αιχμαλωσία και το κυνήγι ζώων έδωσε τη σειρά του στο εμπόριο γούνας και στη συστηματική καλλιέργεια της γης. Οι ανάγκες του Ανθρώπου-Ηριδανού έγιναν επιθυμίες και έγινε άπληστος. Οι εύσπλαχνοι άνθρωποι έγιναν αρχηγοί και οι αρχηγοί έγιναν κατακτητές και ο «πρωτόγονος» κόσμος έγινε «πολιτισμένος». Οι διαφωνίες έγιναν επιχειρήματα, τα επιχειρήματα έγιναν πόλεμοι. Η περιέργεια και η ανάγκη γέννησε την τεχνολογία. Ο πρώιμος Άνθρωπος-Ηριδανός είχε κατακτήσει τον κόσμο του.

Και όταν ο Άνθρωπος-Ηριδανός κοίταξε πάνω, ψηλά στους ουρανούς είδε το φεγγάρι του. Και κατασκεύασε πλοία για να τον πάνε στον ουρανό και η κατάκτηση του φεγγαριού του ξεκίνησε. Όταν στάθηκε στο φεγγάρι και εξερεύνησε τις πόλεις του, κοίταξε ψηλά και είδε τα αστέρια από πάνω του. Αναζητώντας περισσότερα κινήθηκε και πάλι προς τον ουρανό. Αυτή τη φορά ανακάλυψε γείτονες κόσμους και ο Άνθρωπος-Ηριδανός είχε κατακτήσει το χώρο ενός καινούργιου κόσμου και ο κύκλος αυτός επαναλήφθηκε.

Και έτσι ο Άνθρωπος-Ηριδανός συνάντησε τους συγγενείς του στο γαλαξία. Ο Ηριδανός-Πτηνό-Άνθρωπος συνάντησε τον Ηριδανό-Θηλαστικό-Άνθρωπο και ο Ηριδανός-Ερπετό-Άνθρωπος συνάντησε τον Ηριδανό-Έντομο-Άνθρωπο και ένας Ηριδανός-Ερπετό-Άνθρωπος τους χαιρέτησε όλους. Τα πολλά και ανεπτυγμένα όντα των κόσμων του ΗΡΙΔΑΝΟΥ (ERIDANUS) συγκεντρώθηκαν και μίλησαν μεταξύ τους. Έκαναν ανταλλαγές, χόρεψαν μαζί και μοιράστηκαν πράγματα και ενώθηκαν. Με τον καιρό έμαθαν ο ένας τους τρόπους του άλλου και συνυπήρχαν.

Και κήρυξαν πόλεμο.

Ο αρχέγονος Άνθρωπος-Ηριδανός είχε γίνει ένας «πολιτισμένος» Άνθρωπος-Ηριδανός και ο αρχέγονος πόλεμος έδωσε τη θέση του στη Επιστήμη του Πολέμου. Ο τρομακτικός πόλεμος έγινε το μέσο για την πρόοδο. Τα γαλαξιακά βασίλεια του Ηριδανού έφτασαν ψηλά και παρήκμασαν, πολιτισμοί είχαν ευημερία και μετά πέθαναν. Συνεχείς πόλεμοι ειχαν περιζώσει όλο το γαλαξία. Καμία Αυτοκρατορία δεν άντεξε για πολύ καιρό. Το τίποτα όμως έσωσε μία.

[σημ. Εδώ μερικές σκέψεις: όπως και σε άλλους μύθους και παραδόσεις που αφορούν τη δημιουργία του Κόσμου παρατηρούμε ότι το σύμπαν προέρχεται μέσα από συγκρούσεις και κυρίως βία. Χαρακτηριστικό είναι ότι όλα ξεκίνησαν από ευμετάβλητα στοιχεία δημιουργώντας αρκετά ασταθείς καταστάσεις και όταν επήλθε η ηρεμία ξεκίνησε η δημιουργία. Παρόλ’ αυτά η ανέλιξη και εξέλιξη δεν γίνεται ποτέ χωρίς να λείπει η σύγκρουση. Στο κείμενο αναφέρεται ότι ο Άνθρωπος-Ηριδανός συνάντησε τους συγγενείς του και κάποιοι «συνάντησαν» κάποιους όχι τυχαία. Ενδιαφέρον είναι τι σημαίνει «ενώθηκαν» και προσωπικά τι σημαίνει «χόρεψαν» μαζί; Ας μην ξεχνάμε ότι ο χορός είναι μία από τις πιο αρχέγονες μορφές επικοινωνίας]


Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ “SSS”

Στον γαλαξία του Ηριδανού, τα πράγματα οδήγησαν σε πόλεμο, βία και αναταραχές. Αναδεικνύοντας τους εαυτούς τους πάνω από όλα τα γένη σαν οι Υπέρτατοι Κυρίαρχοι στην τέχνη του Πολέμου, τα «SSS» όντα έφεραν πόλεμο και χάος με σκοπό να κατακτήσουν και να κρατήσουν ένα μεγάλο τμήμα του Ενάτου Τομέα του γαλαξία. (Είχαν το παραπάνω όνομα –SSS– επειδή έκαναν έναν συριστικό ήχο όταν μιλούσαν). Αν και αρχικά ευυπόληπτοι Βασιλείς κυβερνούσαν, η Αυτοκρατορία έφτασε στο απόγειό της όταν διοικήθηκε από τις «SSS» Βασίλισσες. Γνωστές και σαν «SSS–T», οι Βασίλισσες και οι μέθοδοι διακυβέρνησής τους έγιναν η προσωποποίηση της Βασιλικής αρχής. Μόνο το όνομα «AST» του βασιλικού τους οίκου θα γινόταν φόρος τιμής στην φονικότητα των ερπετοειδών Βασιλισσών. [σημ. σκεφτείτε ποιο ερπετό κάνει συριστικούς ήχους]

Σε έναν γαλαξία που κυριαρχούσε το χάος και ο πόλεμος, τα SSS όντα ήταν ασυναγώνιστα. Αμείλικτες στον τρόπο που διοικούσαν και αρκετά ικανές στην κακομεταχείριση, οι SSS–T Βασίλισσες ήταν λαμπρές πολιτικοί και στρατηγοί πολέμου. Χρησιμοποιούσαν τα γεγονότα προς όφελος τους και καπηλεύονται τους πολέμους για τα δικά τους συμφέροντα και κέρδος.

Η παραχώρηση εξουσίας στα βασιλικά μέλη ώστε να κατακτούν και να επικρατούν των αντιπάλων τους αποτέλεσε μία παντοδύναμη πολεμική μηχανή που δεν μπορούσε να συγκριθεί με καμία. Οι «SSS» πολεμιστές ήταν ψηλές υποβλητικές φιγούρες και ψυχροί εκτελεστές με τρομακτικά πρόσωπα που έμοιαζαν με δράκους. Αν και με την εξέλιξη είχαν χάσει το φολιδωτό τους δέρμα, τα ελάσματα της στρατιωτικής τους στολής έδιναν την εντύπωση αγριωπών δεινοσαύρων. Μόνο ένα μακρύ οστέινο τόξο που εξείχε από το μέτωπο και πίσω και γύρω από το κεφάλι τους πρόδιδε την ερπετοειδή τους καταγωγή. Έχοντας επίσης το όνομα «Μ-Κ» ή «Μ-G» και μόνη η όψη των «SSS» πολεμιστών ήταν αρκετή για να ριζώσει το φόβο στην καρδιά του αντιπάλου.

Αναρίθμητοι πόλεμοι κατά τη διάρκεια δισεκατομμυρίων ετών είχαν διδάξει τις SSS Βασίλισσες ένα σημαντικό μάθημα: ο εχθρός ή ο ανυπάκοους υπήκοος δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό αν εκτελεστεί (αν είναι νεκρός). Αλλά αν ο εγκέφαλος επανα-προγραμματιστεί, κάθε αντίσταση θα εξαλειφθεί και έτσι ένα ικανό σώμα μπορεί να προστεθεί στο εργατικό δυναμικό. Ο έλεγχος της σκέψης ήταν η Επιστήμη που επέλεξαν οι SSS.

Τα άλλα φύλα τους ονόμαζαν και «ARI» ή «Κυρίαρχοι (Masters)» και με την πάροδο του χρόνου έγιναν γνωστοί και σαν οι «ARI» του «ΑΝ» (Ουρανού) ή απλά οι «ARI–AN». Σήμερα γνωστό και με την ονομασία «ΟRION» (Ορίων).


Αλλά αν και η αυτοκρατορία των ARI–AN είχε γίνει η επιτομή της δύναμης και της ισχύς, σύμβολο της αμείλικτης διακυβέρνησης και της ανηλεούς επιθετικότητας, η μοίρα θα έπαιζε ένα περίεργο παιχνίδι για τους ARI–AN. Στην αναζήτησή τους για γαλαξιακή δύναμη, οι SSS–T πολεμιστές είχαν λεηλατήσει τα θησαυροφυλάκια των Ανακτόρων στους κόσμους που είχαν κακομεταχειριστεί. Ο πλούτος του πολιτισμού των κατεκτημένων κόσμων κοσμούσε τα μουσεία των ARI–AN και έκανε την αυτοκρατορία τους το κέντρο του πολιτισμού και της σοφίας στον Ένατο Τομέα. Η αυτοκρατορία έγινε η βιτρίνα του κόσμου για την Ποίηση και τη Μουσική, την Τέχνη και το Χορό. Ήταν ένα βήμα, αν και ασυνείδητο (μικρό) για την εξέλιξη του αυτοελέγχου στην ψυχή των SSS–T.

σημ. Μερικές ακόμη σκέψεις: φαίνεται λοιπόν πως μετά το Χάος η Αυτοκρατορία που επικράτησε είχε στο επίκεντρό της το θηλυκό στοιχείο το οποίο είναι τρομερός και φοβερός πολεμιστής. Είναι ενδιαφέρον ότι η συγκέντρωση δειγμάτων από την τέχνη και των πολιτισμό των περιοχών που κατακτούσαν οι Βασίλισσες SSS–T θυμίζει μία άλλη επίγεια αυτοκρατορία που και αυτή εδραιώθηκε και έφτασε στο απόγειό της όταν στο θρόνο ήταν αντίστοιχα μία γυναίκα (θηλυκή ενέργεια). Το Βρετανικό Μουσείο αυτή τη στιγμή είναι ένας χώρος που δείχνει στον κάθε επισκέπτη το εξής: θαυμάστε τα μέρη που έχουμε κατακτήσει! Πολλά ευρωπαϊκά μουσεία κατά τη γνώμη μου εδραιώθηκαν πίσω από αυτή τη σκέψη. Επίσης ενδιαφέρον είναι ότι σε αυτή την αυτοκρατορία ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της την οδήγησε σε άλλες μορφές ελέγχου που δεν έχουν να κάνουν απαραίτητα με τη σωματική βία, όπως θα δούμε στην επόμενη Αυτοκρατορία. Η αδυναμία ίσως μίας αποτελεσματικής άμυνας λόγω της θηλυκής φύσης οδήγησε τις Βασίλισσες να εξειδικευτούν σε μία άλλη μορφή χειραγώγησης, την νοητική !!!]

M–K/M–G

Λίστα αρχαίων Αιγυπτιακών λέξεων που έχουν Μ-Κ/M–G ρίζες:


Μ’K=όνομα κροκόδειλου

Μek= προστάτης, προστασία

Μ’Q= σφάζω, κόβω σε κομμάτια

MAG ή M’ G= κροκόδειλος

Mikh= πάλη, παλεύω

Στην αρχαία Αίγυπτο η κατάληξη «-U» σημαίνει “ένας από”. Έτσι, M–K–U= «αυτός που ανήκει ή ένας από Μ-Κ» και Μ-G–U= «αυτός που ανήκει ή ένας από M–G» αντίστοιχα

Μ’Ka= γενναίος, τολμηρός

M’Khaiu=πολεμιστές, αντίπαλος

M’Ki= προστάτης, προστατεύω

Meki= προστάτης

M’GA= κροκόδειλος

M’GA= διατάζω, δίνω οδηγίες

Mekhi= κτυπώ, πολεμώ

M’Khai=κτυπώ, πολεμώ

M’Khau= ένα ζώο

M’Kiu= προστάτες

Mega= κροκόδειλος

M’Ga= αρχηγός

Mgi=γενναιότητα

Οι παρακάτω είναι διάφορες λέξεις M–K/M–G προέλευσης:

Magha= στα ινδουιστικά φοβερός, ο Ενας

Mak= στα σουμεριακά ο μεγαλος, ο ανώτερος

Mactus= στα λατινικά ο ενδοξος

Mactabalis=στα λατινικά φονικός, θανάσιμος

Macto= στα λατινικά τεμαχίζω, κτυπώ, τιμωρώ, καταφέρω πλήγμα

Magister= στα λατινικά αρχηγός, μάστερ

Magnus= στα λατινικά σπουδαίος, μεγάλος, τρομερός, ισχυρός

Magus= στα λατινικά μάγος

Οι παρακάτω αγγλικές λέξεις έχουν M–K/M–G προέλευση:

Make

Major

Majesty, Majestic, Royal, Regal

Magic-Illusion (μαγεία-ψευδαίσθηση)= επανα-προγραμματισμός του μυαλού

Ιmage-Illusion (εικόνα-ψευδαίσθηση)= επανα-προγραμματισμός του μυαλού

ΜJ-12 (Majestic 12)= UFO ομάδα ερευνών (επανα-προγραμματισμός του μυαλού)

ARI-AN και SSS

Oι λέξεις παρακάτω έχουν ARI–AN και SSS προέλευση:

Αryan= η Άρια φυλή του Α. Χίτλερ (ARI-AN)

SS= η εξέχουσα πολιτοφυλακή του Α. Χίτλερ (SSS)

Ari= Κύριος, Φύλακας (Αιγυπτιακά)

Ariz= ο Τρομερός Ένας (Εβραϊκά)

Ares= Θεός του πολέμου (Λατινικά)

© αποσπάσματα από το υπό έκδοση βιβλίο του Ιωνα Μάγγου
“TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη”
Μετάφραση – Επιμέλεια και Διασκευή των αγγλικών κειμένων Ion Maggos
Φωτογραφίες GYPAS

Συνεχίζεται...

Δείτε το 2ο Μέρος ΕΔΩ...
Δείτε το 3ο Μέρος ΕΔΩ...
Δείτε το 4ο Μέρος ΕΔΩ...

Στην ενότητα μας "Έρευνα" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις έρευνες που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


terrapapers.com

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.