Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη... την αντέχεις; [Μέρος 2ο]                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη... την αντέχεις; [Μέρος 2ο]

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη... την αντέχεις; [Μέρος 2ο]

© αποσπάσματα από το υπό έκδοση βιβλίο του Ιωνα Μάγγου “TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη”

Συνέχεια από το 1ο Μέρος

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ «ASA–RRR»
Αν και η αυτοκρατορία των SSS–T Βασιλισσών του Ενάτου Τομέα σπάνια απειλήθηκε, οι Βασίλισσες ARI–AN έδειξαν ανησυχία για τις κινήσεις και τον επεκτατισμό ενός άλλου φύλου που ονομαζόταν «RRR». Έχοντας εξελιχθεί από μοχθηρά αρπακτικά θηλαστικά, οι RRR βρίσκονταν ακόμα στα πρώιμα στάδια της εξέλιξης. Η δίψα τους για εξάπλωση δεν περιορίστηκε στο πέρασμα του χρόνου και των πολέμων.


Για τους RRR, ο πόλεμος ήταν η ολότητα της ύπαρξης και όλα τα άλλά δεν είχαν νόημα. Η ίδια η ζωή σήμαινε υπακοή και ολοκληρωτική αφοσίωση στους Βασιλείς RRR. Οτιδήποτε λιγότερο ισοδυναμούσε με θάνατο. Δημιούργησαν τόσο γρήγορα την Αυτοκρατορία τους και οι μέθοδοί τους ήταν τόσο αμείλικτες που οι RRR έγιναν γνωστοί και σαν «ASA» ή «Επικυρίαρχοι». Στον Ένατο Τομέα οι κόσμοι των RRR θα ήταν γνωστοί και σαν «ASA–RRR».

Οι Βασιλείς των ASA–RRR έσπειραν τον όλεθρο στους κόσμους γύρω από τον χώρο διέλευσης του Ενάτου Τομέα χρησιμοιώντας τους τρομερούς πολεμιστές «IKU», έναν βαρβαρικό στρατό αποτελούμενο από θανάσιμα Αστρόπλοια (starships) που είχαν ακατανίκητα όπλα θερμότητας. Οι εκλεκτές δυνάμεις των IKU κατέρχονταν στους ανυποψίαστους στόχους κάνοντας αμείλικτες και αδυσώπητες επιθέσεις. Καθάριζαν τους ουράνιους δρόμους από κάθε πιθανή αντίσταση και μείωναν δραστικά τα προπύργια που βρίσκονταν στην ξηρά. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, οι δυνάμεις ξηράς, «ΒΕΗ» κινούνταν με σκοπό να αποδεκατίσουν όλες τις τυχόν εναπομείναντες στρατιωτικές δυνάμεις. Λόγω της γνωστής πρακτικής τους να καταβροχθίζουν τη σάρκα των εχθρών τους, οι IKU και οι ΒΕΗ απέκτησαν το όνομα «D–K» ή «Τ-Κ», τα «Δόντια» των RRR».

Επιθετικοί και λιμασμένοι, αμείλικτοι στην εξάπλωσή τους, οι επεκτατικοί Βασιλείς RRR ακολούθησαν μία αργή και συστηματική κατάληψη του «PESH–METEN» (Δίαυλο/Πέρασμα του Ενάτου Τομέα), μία σημαντική Αστρική Λεωφόρο. Με την κατάληψη αυτής της λεωφόρου οι ASA–RRR Βασιλείς είχαν τον έλεγχο εισόδου στην και εξόδου από την αυτοκρατορία των ARI–AN. Οι Βασίλισσες SSS–T δεν θα επέτρεπαν αυτή την πιθανότητα.

The DAK ή TAK

Oι ακόλουθες αρχαίες Αιγυπτιακές λέξεις έχουν D/T–K προέλευση:


Taka =καταστρέφω

Ta Aq=καταστρέφω

Tekhes=φονεύω, σκοτώνω

Tekas= τρυπώ, κοβω

Teges= σφαγείο

Tektnu= ανθρώπινο θύμα

Tekh=κτυπώ, ανατρέπω

Tegen= κυβερνώ

Teκh= κανόνες δικαιοσύνης

Tekmu=συρτάρια σπαθιών

Tek=επιτίθεμαι

Tektek=επιτίθεμαι

Teg, Tegtek, Tegtegi= περπατω, βηματίζω, επιτίθεμαι (πεζός)

Teka, Tegait=βλέπω (με τα μάτια)

Teg, Tega, Tega-t, Tegg-= βλέπω (με τα μάτια)

Tegaa=ο «Προφήτης» (αυτός που χρησιμοποιεί το Μάτι)

Ta Aka=καταστρέφω

Tegteg=επιτίθεμαι, καταστρέφω

Teq=κόβω, σκοτώνω

Teqes=κόβω, μαχαιρώνω

Tekhit=σφαγή

Tekennu=ανθρώπινο θύμα

Tekhar=φοβερός, φοβιστικός

Teqer=δυνατός, ρωμαλέος

Tekhan=προστατεύω

Tekku=άρπαξ, εισβολέας

Tekk=επιτίθεμαι, εισβάλλω

Tegga=τρέχω (με τα πόδια)

Οι ακόλουθες Σανσκριτικές λέξεις έχουν D/T–K προέλευση:

Antaka=ο Θεός του Θανάτου

Kantaka=αγκάθι, δόντι

Οι ακόλουθες Ισπανικές λέξεις έχουν D/T–K προέλευση:

Decaer=φθορά

Decano=διάκονος

Decapitar=αποκεφαλίζω

Degolladero=σφαγείο

Degollar=κόβω το λαιμό

Dictador=δικτάτορας

Ducado=δούκας

Οι ακόλουθες Λατινικές λέξεις έχουν D/T–K προέλευση:

Decollo=αποκεφαλίζω

Decumo=αποδεκατίζω στρατεύματα

Decurtatus=ακρωτηριάζω

Deduco=αφαιρώ, παίρνω

Dicio=δύναμη, εξουσία

Ducto=οδηγώ, ξεγελάω

Dux=αρχηγός, διοικητής

Tagax=κλέβω

Decoquo=καταστρέφω με φλόγα

Decursus=επιτίθεμαι, φορτίζω

Decus=τιμή, δόξα

Degero=μεταφέρω

Dico=αφιερώνω στους Θεούς

Ductor=ηγέτης, διοικητής

Tego= προστατεύω

Techna= τέχνασμα

Οι ακόλουθες Αγγλικές λέξεις έχουν D/T–K προέλευση:

Dagger=μαχαίρι

Deacon=διάκονος

Decapitate=αποκεφαλίζω

Decay=φθορά

Attack=επιτίθεμαι

Tactics=τακτικές

Tax=φόρος

Dictator=δικτάτορας

Dictum=ρητό

Dock=κόβω

Doctrine=δόγμα

Take=παίρνω

Technician=τεχνικός

Dog=σκύλος

Dogma=δόγμα

Dark=σκοτεινός

Duke=δούκας

Tectonic=τεκτονικός

Tick=κτύπος


Οι ASA-RRR Βασιλείς είναι μια υπερδύναμη.

Ο πόλεμος ήταν η κινητήρια δύναμη της εξέλιξής τους. Κάθε Βασιλιάς απαιτούσε πάρα πολλά από το στρατό. Οι πιλότοι των Αστροπλοίων, οι IKU είχαν στην κατοχή τους ακτίνες φωτός που μπορούσαν να λιώσουν στόχους και να τους τεμαχίσουν ή να τους συντρίψουν. Οι εκλεκτοί των δυνάμεων ξηράς, οι BEH χρησιμοποιούσαν όπλα που παρήγαγαν ήχους και τα οποία μπορούσαν να ακινητοποιήσουν τον εχθρό και να συνθλίψουν στερεά αντικείμενα, ή μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να μεταφέρουν ένα αντικείμενο από το ένα μέρος στο άλλο.

Γενικά, οι δυνάμεις DAK (σημ. σημαίνει σκύλος στα αρχαία Αιγυπτιακά) μέσα σε λίγο χρόνο έγιναν ένας στρατός με ολέθρια δύναμη. Η Επιστήμη του Πολέμου των ASA–RRR ήταν η τεχνολογία του πολέμου και είχε το όνομα «ΑΤ». Από αυτή τη νέα τεχνολογία ένα καινούργιο πολεμικό πλοίο γεννήθηκε: μία σφαίρα σε μέγεθος πλανήτη που είχε τον πολεμικό εξοπλισμό των αστροπλοίων και πολλά περισσότερα. Το Πολεμικό Πλοιο (Warship) ονομάστηκε «RR» ή «AR». Ενας μικροσκοπικός κόσμος ήταν ικανός να επιφέρει τέτοια καταστροφή που δεν είχε δει ποτέ ο Ένατος Τομέας. Το AR της δύναμης DAK έκανε την Αυτοκρατορία μία υπολογίσημη δύναμη. Οι ακτίνες του ήλιου λαμποκοπούσαν στην επιφάνεια του Death–ship ΑR (το όνομα του νέου αυτου πολεμικού πλοίου) και έκαναν τη λάμψη του ΑR να φαίνεται σαν ένα λαμπρό αστέρι στους ουρανούς. Αν και ένα λαμπρό αστέρι ήταν συνηθως προμήνυμα θαυμαστών πραγμάτων, αυτό το αστέρι έφερνε θάνατο και καταστροφή. [σημ. το γνωστό και πολύ πιο λαμπρό από τον ήλιο, Suncruiser !!!]

Καθώς οι Βασιλείς ASA–RRR συνέχιζαν την επέκτασή τους, οι Βασίλισσες SSS–T έκαναν μία σοφή κίνηση: πρότειναν ειρήνη με τους κατακτητές Βασιλείς έχοντας την ελπίδα ότι θα καθυστερούσαν την απόφαση για το αν θα έπρεπε να ξεκινήσουν πόλεμο. Τα δισεκατομμύρια χρόνια αντιπαραθέσεων είχαν δώσει στις Βασίλισσες SSS–T ένα πολύτιμο μάθημα: ο θάνατος/απώλεια ήταν ο ίδιος/ίδια και για τον νικητή και για τον χαμένο. Υπήρχαν και άλλοι τρόποι να κερδίσουν αυτόν τον αγώνα. Η νίκη κερδίζεται κάποιες φορές αν φέρεις τον εχθρό, στα δικά σου μέτρα. Οι DAK θα μπορούσαν να ηττηθούν με πιο έξυπνο και δόλιο τρόπο [σημ: η λέξη devious σημαίνει και ελικοειδής ή οφιοειδής για να περιγράψει για παράδειγμα την πορεία ενός δρόμου].

Οι Βασίλισσες των ΑRI–AN κάλεσαν σε συμβούλιο τους Αρίστους (Royals). Αν οι Βασιλείς των ASA–RRR έδιναν τον όρκο εμπιστοσύνης στο SSS–T Υψηλό Θρόνο και αν πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για την εξυπηρέτηση των σκοπών της Αυτοκρατορίας (SSS–T), τότε θα είχαν και τον έλεγχο όλων των έξω- αστεριών του Ενάτου Τομέα. Οι ASA–RRR αντιλήφθηκαν το μέγεθος της δύναμης που θα τους δινόταν με αυτή τη συμφωνία και χωρίς δεύτερη σκέψη συμφώνησαν.

Οι δυνάμεις DAK και το τρομερό αστρόπλοιο ΑR Death–Planet μπήκαν στην υπηρεσία των Βασιλισσών SSS–T και η περιοχή έξω από τον Ένατο Τομέα πέρασε στον έλεγχο της Αυτοκρατορίας των ΑSA–RRR. Αφού έτσι εσπευσμένα έγινε η συμμαχία, τα Αστέρια των ASA–RRR έγιναν γνωστά σαν η Αυτοκρατορία των «SS–T.RRR.SSS–T» (=Αυτοκρατορία γεννήθηκε με SSS–T και πεθαίνει για SSS–T), ή αλλιώς γνωστή και σαν «SS–RR–SS» (Σείριος).

Έχοντας εξασφαλισμένη τη συμμαχία των ARI–AN, οι ΑSA–RRR Βασιλείς ξεκίνησαν μία μεγαλύτερη προσπάθεια να κατακτήσουν και να αρπάξουν νέα συστήματα και κόσμους ώστε να τα προσθέσουν στη δική τους Αυτοκρατορία. Εδραιώνοντας τη δύναμή τους, επιβάλλοντας ακριβά τέλη και αποκλεισμούς σε όσους ταξίδευαν στις λεωφόρους του Ενάτου Τομέα, η Αυτοκρατορία των SS–TT–SS δημιουργήθηκε.

Οι ARI–AN Βασίλισσες παρακολουθούσαν με επιφυλακτικότητα και η στιγμή που θα έκαναν αντεπίθεση έπρεπε να σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή. Και για κάποιο καιρό, μία εύθραυστη ειρήνη επικράτησε μεταξύ των δύο Βασιλικών Οίκων. Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι την εποχή του Μονάρχη με το όνομα Μέγας ΑΝ-ΑΝ που ήταν ο Γηραιός Βασιλιάς των ASA–RRR.

Οι ακόλουθες αρχαίες Αιγυπτιακές λέξεις είναι «ΑR» προέλευσης:

«ΕR», «R»= o ήχος «R» απεικονίζεται με έναν Δίσκο.

Ar=η κόρη του ματιού, βλέπω (χρησιμοποιώ το Μάτι)

Ar=μετακομίζω, μεταφέρω

Ar= θάνατος, καταστροφή

Aaar=είδος πτηνού

Ar, Er, Err, Ur, Urr=ανεβαίνω

Arar=ψηλά, προωθώ

Ara=πηγαίνω πάνω, επιβιβάζομαι σε βάρκα

Aaraar=ήρωας

Arar=πηγαίνω πάνω

Har=καταπιέζω

Her, Ηuaur=αρχαίος θεός του Ουρανού

Her, Ηar=βουνό

Her=τρομοκρατώ, τρομάζω

Her=μεταλλικό δοχείο

Her=τακτοποιώ

Herher=καταδαφίζω

Her Ara=Βουνό του Θεού

Herr=μυθολογικό πλοίο

Rer=το «μαύρο γουρούνι»

Rera=γουρούνι, ιπποπόταμος

Rehren, Ruru=καίω

Uahr=σκύλος (DAK)

Rera=βραχιόλι (η ζώνη των αστεροειδών που σχηματίστηκε με την σύγκρουση του AR και της TIAMAT)

Uaa Herr=μυθολογικό πλοίο

Ηuhr=προστατεύω

Ur=Μεγάλος Θεός

Οι ακόλουθες Σουμεριακές λέξεις είναι «ΑR» προέλευσης:

Ri=σηκώνομαι, πετάω

Ru= πέτρα που πετάει

Οι ακόλουθες Λατινικές λέξεις είναι «ΑR» προέλευσης:

Ara=βωμός, προστασία

Argus=φύλακας

Aro=οργώνω τη θάλασσα

Arma=πόλεμος, στρατιώτες

Aerius=από τον ουρανό, υψηλός

Auriga=ηνίοχος

Arx=οχυρό, ύψος, αρχηγείο

Ereadο=καταστρέφω

Erepio=σκίζω

Ereptio=αρπάζω με βία

Eruptio=επιτίθεμαι

Eruo=καταδαφίζω

Error=απάτη

Erus=κύριος, ιδιοκτήτης

Ira=θυμός οργή

Iris=αγγελιαφόρος των Θεών

Orbis= σφαίρα, δίσκος

Orbus= αυτός που αφαιρεί από γονείς και παιδιά

Oro=πείθω

Orcus=Θεός του Θανάτου

Oι παρακάτω Αγγλικές λέξεις είναι «ΑR» προέλευσης:

Aero= αφορά τον ουρανό

Arrest=συλλαμβάνω

Aurora=πρόγραμμα «Stealth»

War=πόλεμος

Horror=τρόμος

Warrior= πολεμιστής

Oι παρακάτω αρχαίες Αιγυπτιακές λέξεις είναι «ΑR» προέλευσης:

AAT=κόβω, μαχαιρώνω

AT=θάνατος, καταστροφή

Ai=μάτι, «το κακό» Μάτι

Την εποχή του Μέγα Γηραιού Βασιλέα ΑΝ-ΑΝ, η ζωή στην Αυτοκρατορία των ASA–RRR ήταν καλή. Το Επεκτατικό αυτό γένος χαιρόταν να απολαμβάνει τις πολυτέλειες και τα προνόμια. Η συμμαχία με την Αυτοκρατορία SSS–T είχε κάνει τους ΑSA–RRR Βασιλείς πιο δυνατούς από ποτέ και τους είχε δώσει την ευκαιρία να έχουν μία πιο πλούσια ζωή.

Αλλά η δύναμη της Εξουσίας είχε κάνει και τη ζωή του Βασιλιά περισσότερο επισφαλή. Προδοσία, ψέματα και δόλος περιτριγύριζαν το Βασιλιά. Σχέδια δολοφονίας, στρατιωτικά πραξικοπήματα και επιθέσεις από άλλες φυλές ήταν πια καθημερινό θέμα για τον Βασιλιά. Ο Διάδοχος-Πρίγκιπας σχεδίαζε να συνωμοτήσει εναντίον του πατέρα του και μακρινά αδέρφια και νόθα παιδιά διεκδικούσαν το θρόνο.

Ο Βασιλιάς ΑΝ-ΑΝ παρακολουθούσε από τους ουρανούς τις επιθέσεις του εχθρού και έριχνε προσεκτικές ματιές στις κινήσεις των συγγενών και τα μέλη της βασιλικής αυλής. Αυτή ήταν η ζωή ενός Βασιλιά των ASA–RRR και έτσι ήταν η ζωή του Γηραιού Βασιλιά AN–AN. Στη θέση του Βασιλικού Οινοχόου στην αυλή του Μέγα ΑΝ-ΑΝ ήταν ο αδερφός του, ο μέγας AL–SHAR. Ο AL–SHAR υπηρετούσε τον αδερφό του πιστά.

[σημ. η θέση του οινοχόου στις κοινωνίες ήταν εξέχουσα καθώς η επιλογή του συγκεκριμένου ατόμου γινόταν πολύ προσεκτικά. Το καθήκον του ήταν να σερβίρει τα ποτά στα βασιλικά δείπνα. Έπρεπε να είναι ένα εξαιρετικά έμπιστο άτομο στον ηγεμόνα αφού ουσιαστικά, αλλά συμβολικά πρόσεχε ώστε να μην γίνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Κυρίου του με δηλητήριο. Στην Ελληνική Μυθολογία για παράδειγμα η Ήβη και αργότερα ο Γανυμήδης έχουν αυτή τη θέση]

Κυριαρχούσε η ειρήνη και η Αυτοκρατορία ευημερούσε, μέχρι που ξέσπασε πόλεμος στα Κεντρικά Αστέρια. Οι Αυτοκρατορίες των ARI–AΝ και των ASA–RRR αναμείχθηκαν σε μία σειρά συγκρούσεων γνωστές και σαν «Μεγάλοι Γαλαξιακοί Πόλεμοι». Ο AN–AN επιστρατεύθηκε στο παλάτι των SSS–T για να προσφέρει τη βοήθειά του σαν Αρχηγός των M–K και D–K πολεμιστών.

Ο Μέγας AL–SHAR έμεινε πίσω στο παλάτι των ASA–RRR σαν εκπρόσωπος του αδερφού του Βασιλιά ΑΝ-ΑΝ. Ο ΑL–SHAR βρήκε έτσι την ευκαιρία να προδώσει τον αδερφό του και κατέλαβε τον έλεγχο των κεντρικών ASA–RRR δυνάμεων. Αυτό το επιτυχημένο πραξικόπημα τον ώθησε να κάνει και άλλες ενέργειες και αμέσως έστειλε ένα εκπαιδευμένο σώμα εκτελεστών για να κυνηγήσουν και να σκοτώσουν τον αδερφό του ΑΝ-ΑΝ. Τα επίσημα ιστορικά αρχεία αναφέρουν ότι ο θάνατος του Μεγάλου ΑΝ-ΑΝ έγινε στο πεδίο της μάχης καθώς ο ήρωας Βασιλιάς οδηγούσε το στρατό του. Αλλά όσοι ήταν στην Αυλή των ASA–RRR ήξεραν πώς είχε πεθάνει ο Βασιλιάς και ποιος ήταν υπεύθυνος για αυτό.

Ο AL–SHAR και πρώην Βασιλικός Οινοχόος ήταν τώρα ο νέος βασιλιάς και πήρε το όνομα Βασιλιάς AL–AL. O Πρίγκιπας AN–SHAR που ήταν γιος του ήρωα Βασιλιά ΑΝ-ΑΝ και προφανώς ο νόμιμος διάδοχος του θρόνου αιχμαλωτίστηκε και εξορίστηκε από τον AL–SHAR (το θείο του ουσιαστικά). Έτσι το δικαίωμά του στη διαδοχή έπαψε οριστικά. Για να εξασφαλίσει την προσωπική του ασφάλεια, ο νέος Μέγας Βασιλιάς AL–AL έκανε τον εγγονό του Μεγάλου ΑΝ-ΑΝ τον προσωπικό του Οινοχόο που το όνομά του ήταν AN–U. Έτσι ο Πρίγκιπας AN–U ήταν και όμηρος και υπηρέτης του Βασιλιά και Θείου του. Η εκδίκηση έπρεπε να περιμένει. Προς το παρόν θα υπηρετούσε πιστά, αλλά θα μάθαινε. Κάποια μέρα ο θρόνος των ASA–RRR θα ήταν δικός του, και ορκίστηκε σε αυτό το σκοπό!

Την ίδια περίοδο άλλο ένα σημαντικό γεγονός πραγματοποιήθηκε, ένα γεγονός που θα άλλαζε για πάντα τη μοίρα του Ενάτου Τομέα. Ένα καινούργιο αστέρι άρχισε να ωριμάζει και οι νέοι κόσμοι του άρχισαν να κρυώνουν σιγά σιγά και να διαμορφώνονται πλανήτες που μπορούσαν να κατοικηθούν. Ο Βασιλιάς AL–AL είδε την πιθανότητα να υπάρχουν ανεκμετάλλευτα κοιτάσματα πολύτιμων μετάλλων εκεί και να αποτελέσει η περιοχή ένα στρατηγικό στρατιωτικό φυλάκιο. Για αυτό το λόγο έστειλε εκεί αμέσως έναν έμπιστο διοικητή για να διεκδικήσει το καινούργιο ηλιακό σύστημα. Αυτός ήταν ο Ευγενής AL–AL–IM, Δάσκαλος των Γενετικών Επιστημών που πήγε εκεί με ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο: να αποικήσει και να αναπτύξει το πρωτόγονο πλανητικό σύστημα.

Ο νέος ήλιος είχε δημιουργηθεί αρχικά με δύο κόσμους σε τροχιά γύρω από αυτόν, έναν μικροσκοπικό έσω-πλανήτη (σημερινός πλανήτης Ερμής), και έναν μεγαλύτερο πλανήτη που το όνομά του τελικά θα ήταν «ΤΙΑΜΑΤ». Με το πέρασμα του χρόνου, έξι επιπλέον κόσμοι δημιουργήθηκαν. Ένα ζευγάρι έσω-πλανητών (Αφροδίτη και Άρης), δύο κεντρικοί πλανήτες γίγαντες (Δίας και Κρόνος), και ένα ζευγάρι διδύμων πλανητών (Ποσειδώνας και Ουρανός).

O ΤΙΑΜΑΤ όμως ήταν ένας τροπικός κόσμος και ήταν και ο πρώτος πλανήτης που διαμορφώθηκε από τον AL–AL–IM κατά τη διάρκεια της αποστολής του. Ο TIAMAT ήταν μαζί και παράδεισος και ένας μεθοριακός επικίνδυνος κόσμος και έποικοι είχαν εγκατασταθεί ήδη από πολλά γαλαξιακά αστρικά συστήματα. Ωστόσο η παρουσία της στρατιωτικής δύναμης εκτάκτου ανάγκης των ASA–RRR και των ARI–AN ήταν ευπρόσδεκτη από τους εποίκους και τις οικογένειές τους. Τώρα προμήθειες και προστασία ήταν επαρκείς και ο TIAMAT θα γινόταν ένας πλήρης αναπτυγμένος κόσμος.

Ο AL–AL–IM ξεκίνησε άμεσα να εκμεταλλεύεται το νέο ηλιακό σύστημα. (σημ. από εδώ και κάτω παρατηρούμε την περιγραφή ενός πολύ γνωστού μας ηλιακού συστήματος, του δικού μας). Ο Ήλιος ονομάστηκε «ΒΑD» (=εκεί που υπάρχει ο θάνατος). Σε πολύ μικρή απόσταση από αυτόν τον νέο ήλιο υπήρχε ένας μικροσκοπικός πλανήτης που πήρε το όνομα «MUM–MU» (=ο πρώτος ταξιδιώτης).

Ο επόμενος κόσμος θα γινόταν στρατιωτική βάση. Αν και οι θερμοκρασίες στη επιφάνεια ήταν πολύ υψηλές, οι εσωτερικές του κοιλότητες απετέλεσαν ένα άνετο καταφύγιο για τους πολεμιστές IKU και BEH. Αυτός ο πλανήτης πήρε το όνομα «DAK–A–MU» (το έσω μέρος των DAK). Πέρα από τον κόσμο των κόκκινων αμμουδιών υπήρχε ο ΤΙΑΜΑΤ, το κέντρο των προσπαθειών εποίκησης του AL–AL–IM.

Ο μεγαλύτερος κόσμος ήταν ένας γιγάντιος πλανήτης που οι δυνάμεις βαρύτητας δεν ήταν κατάλληλες για να υποστηρίξει ζωή, αλλά ήταν εξαιρετική πηγή παραγωγής σούπερ-μετάλλων. Κάτω από υπέρ-δυνάμεις βαρύτητας, τα μέταλλα ήταν δυνατόν να χαλκευτούν με πάρα πολλές δυνατότητες, πράγμα που δεν ήταν δυνατό σε άλλους κόσμους. Ο πλανήτης αυτός ονομάστηκε «BAR–BAR–U» (=ο κόσμος των Μετάλλων-Μετάλλων).

Ο δεύτερος σε μέγεθος πλανήτης ήταν ακόμα πιο επικίνδυνος. Οι εσωτερικές δυνάμεις ήταν αρκετά μεταβλητές. Ένα μόνιμο σύννεφο σκόνης και πετρωμάτων ήταν γύρω από την μαινόμενη τροχιά του και οι δυνάμεις βαρύτητάς του έβγαζαν εκτός πορείας τα πλοία. Αυτός ο γίγαντας ονομάστηκε «ΤΑR–GALLU» (=ο μεγάλος καταστροφέας). Από όλους τους πλανήτες αυτός με το δακτυλίδι ήταν και ο περισσότερο επικίνδυνος.

Σε απόσταση μετά τον ΤΑR–GALLU ήταν ένας μεγάλος κρύος με βάλτους πλανήτης που είχε δηλητηριώδη αέρια στους ουρανούς του. Ο «SHANAMMA» θα ήταν δύσκολο να εποικιστεί, αλλά ήταν ιδανικός για πειράματα γενετικής. Ο τελευταίος πλανήτης του συστήματος, κοντινός και δίδυμος σε μέγεθος του SHANAMMA ονομάστηκε «IR–U». Ο ΙR–U ήταν ένας ρευστός πλανήτης και περιβαλλόταν από ομίχλη.

Αν και η επιχείρηση ήταν δύσκολη για τον AL–AL–IM θα ήταν επιτυχής. Οι εξαιρετικά μεγάλες δυνάμεις βαρύτητας του BAR–BAR–U απλούστευσαν την παραγωγή βαρέων μετάλλων, γεγονός που δεν θα μπορούσε να γίνει σε περιβάλλοντα με χαμηλή βαρύτητα. Οι στρατιωτικές βάσεις στον DAK–A–MU και DAK–MU ήταν ασφαλή και ισχυρά. Οι πειραματικές καλλιέργειες [σημ. πειράματα γενετικής. Και σε τι ακριβώς; Ευνοούσαν ίσως οι χαμηλές θερμοκρασίες.] στον SHANAMMA και στον IR–U έδειχναν ελπιδοφόρα. Οι αποικίες στα φεγγάρια του BAR–BAR–U και του ΤΑR–GALLU επίσης ευημερούσαν.

Αλλά ο ΤΙΑΜΑΤ ήταν το ένδοξο επιστέγασμα των προσπαθειών του AL–AL–IM. Με την υποστήριξη του Βασιλιά AL–AL, ο AL–AL–IM ήταν ικανός να δημιουργήσει στον ΤΙΑΜΑΤ έναν παράδεισο πέρα από κάθε προσδοκία. Δημιουργήθηκαν εγκαταστάσεις για την εξόρυξη νέων κοιτασμάτων μεταλλευμάτων. Κέντρα που ήταν υπεύθυνα για την τροποποίηση της ατμόσφαιρας σύντομα ξεκίνησαν το επίπονο έργο της μεταβολής της ατμόσφαιρας σε ένα πιο κατάλληλο περιβάλλον.

Η στρατηγική θέση που είχε στον έξω-Ένατο Τομέα ο Βασιλιάς AL–AL ενισχύθηκε περισσότερο αφού το νέο αυτό πλανητικό σύστημα ήταν και πηγή εξόρυξης μετάλλων και ένα στρατηγικό πια σημείο ελέγχου για τις λεωφόρους του Ενάτου Περάσματος.

Τελευταίο σχέδιο του AL–AL–IM ήταν η κατασκευή ενός τέλεια πιστού αντιγράφου του παλατιού των Βασιλέων ASA–RRR. To όνομά του ήταν «ΚΙ» που κυριολεκτικά σημαίνει «καθ’ ομοίωση του». Το νέο σύστημα του BAD είχε πια κατακτηθεί. Σαν αναγνώριση των προσπαθειών του AL–AL–IM, το σύστημα ονομάστηκε «ARI–DU» που σήμαίνει «ο δαμασμένος/τιθασευμένος τόπος». Και ο AL–AL–IM πήρε το όνομα «ΕΝ-GI» που σημαίνει ο «Κύριος του Κόσμου καθ’ ομοίωση των ASA–RRR».

Σύμφωνα με τον επιβεβαιωμένο έλεγχο των αστρικών λεωφόρων του Ενάτου Τομέα εκ μέρους των Βασιλισσών SSS–T, o AL–AL μπορούσε να ελέγχει όλους όσους ταξίδευαν μπαίνοντας στο γαλαξία μέσω του Διαύλου/Περάσματος (Passageway). Η απαγόρευση εισόδου στις αστρικές λεωφόρους έδινε τη δυνατότητα στον AL–AL να εμποδίζει πιθανή σύναψη συμμαχιών με την Αυτοκρατορία των ARI–AN (των Βασιλισσών).

Τυχόν διαπραγματεύσεις με άλλους γαλαξίες εξαρτιόνταν από τη διάθεση του AL–AL, πράγμα που ήταν αδιανόητο για τις Βασίλισσες SSS–T. Η Αυτοκρατορία των ASA–RRR μπορούσε να καθυστερήσει ή να ακυρώσει όλες τις σημαντικές πολιτικές και οικονομικές συμμαχίες των SSS–T. Ο Βασιλιάς Al–AL είχε μετατρέψει τον ARI–DU σε μία μεθοριακή νησίδα τρομερής δύναμης. Στο μεταξύ, στο Βασιλικό Παλάτι ο AN–U καραδοκούσε. Αυτός που κάποτε ήταν Πρίγκιπας ήταν τώρα ο δυσαρεστημένος εγγονός του Μεγάλου AN–AN και περίμενε υπομονετικά τη στιγμή που θα έκανε επίθεση στο θείο του (ΑL– AL). O Πρίγκιπας επέλεξε να δράσει τη μέρα της Μεγάλης Εορτής για τις νίκες των DAK στο πεδίο της μάχης και όταν ο AL–AL δεν θα βρισκόταν στο παλάτι.

Οι έμπιστοι ακόλουθοι του Μεγάλου AΝ-ΑΝ ήταν ακόμα θυμωμένοι με την προδοσία του AL–AL και έτσι υποστήριξαν τον AN–U. Η ακατανίκητη δύναμη και η αστραπιαία ταχύτητα εξασφάλισε στον Πρίγκιπα την άμεση επιτυχία. Ο Βασιλιάς AL–AL μόλις άκουσε για την αναταραχή στο παλάτι αποφάσισε να μην πολεμήσει τον Πρίγκιπα. Δραπετεύοντας ο Μέγας AL–AL κατήλθε στο μακρινό παλάτι του που βρισκόταν στο σύστημα ARI–DU.

Εκεί, μία έμπιστη συνοδεία καλωσόρισε τον εκθρονισμένο Βασιλιά μαζί με τον ενθουσιασμό των ευγνωμονούντων υπηκόων. Το μέρος της εξορίας του AL–AL ήταν ένα φυλάκιο σε νησίδα που είχε φτιάξει ο ίδιος και όπου θα ήταν ακόμα ο Βασιλιάς αγαπημένος και ευπρόσδεκτος. Πίσω στην Αυτοκρατορία ASA–RRR, ο πρώην Πρίγκιπας πια AN–U πανηγύρισε την εκδίκηση που τόσο πολύ περίμενε. Ο θρόνος ήταν πια δικός του, ήταν ο Βασιλιάς ΑΝ-U.

Όμως η νίκη δεν ήταν καθολική γιατί οι έμπιστοι πολεμιστές του Μεγάλου AL–AL παρέμεναν ισχυροί στο νέο ηλιακό σύστημα. Οι προσπάθειες του AL–AL–IM και τα μέσα που είχε δώσει ο AL–AL για την ανάπτυξη και εκμετάλλευση του νέου συστήματος αποδείχθηκε τελικά το μεγάλο έπαθλο για τον Μέγα AL–AL. Η συστηματική παραγωγή των βαρέων μετάλλων στον πλανήτη BAR–BAR–U, και η συνεχής ανακάλυψη και εξόρυξη πολύτιμων μεταλλευμάτων, ιδιαίτερα η πληθώρα χρυσού έκαναν το νέο ηλιακό σύστημα απολύτως απαραίτητο.

Αυτό ήταν και η δύναμη που κατείχε ο AL–AL στον ηλιακό σύστημα. Στο μεταξύ οι Βασίλισσες SSS–T έστειλαν ένα πολύ σκληρό μήνυμα «ζητώντας» να αποφευχθεί εμφύλιος πόλεμος και συμβούλεψαν ότι οι ζωτικής σημασίας πηγές που είχε το νέο σύστημα θα μπορούσαν να δώσουν θέση (διπλωματικής) υπεροχής στον AL–AL στην σύναψη μίας προσωρινής ειρήνης και αναστολής πολέμου.


Υπό το βλέμμα των Βασιλισσών SSS–T, o Βασιλιάς των ASA–RRR, ΑΝ-U δέχθηκε με δισταγμό τη συμφωνία και προσωρινά.

Για κάποιο καιρό, ο Βασιλιάς AL–AL συνέχισε να τροφοδοτεί σταθερά την Αυτοκρατορία των ASA–RRR με πολύτιμα μέταλλα. Νευριασμένος ο AN–U δεχόταν τις αποστολές εκ μέρους των Αυτοκρατοριών ASA–RRR και ARI–AN, αλλά συνέχιζε να ψάχνει για το αδύνατο σημείο ή μία αφορμή που θα ήταν η αιτία να στρέψει την DAK αρμάδα του εναντίον του Βασιλιά AL–AL. O ΑΝ-U τοποθέτησε τους δικούς του επίλεκτους ΙΚU Αστρο-πιλότους που λέγονται ΙΚΙΚΙ σε τροχιές γύρω από όλο το ηλιακό σύστημα. Τυχόν παραβίαση ή λάθος από μέρους του AL–AL θα προξενούσε την οργή της Υψηλότητας του, του Βασιλιά AN–U.

Για να προστατέψει περισσότερο το ηλιακό σύστημα, ο Βασιλιάς AN–U έβαλε τον γιο του, Πρίγκιπα AN–EN υπεύθυνο των IKU επίλεκτων Αστροπλοίων και της επίλεκτης ομάδας των ΙΚΙΚΙ, των «Παρατηρητών». Ο τίτλος του θα ήταν «EN–LIL», «Κύριος Διοικητής». Για να διασφαλίσει ότι οι μεταφορές πολύτιμων πηγών θα ήταν ακέραιες και θα έφθαναν στην ώρα τους, ο Βασιλιάς AN–U έβαλε υπεύθυνο το μεγαλύτερο γιο του, Πρίγκιπα ΕΑ. Αυτός ήταν επίσης «Υπεύθυνος των Γενετικών Επιστημών» και είχε τη θέση του ΕΝ-GI, την ίδια ακριβώς αρμοδιότητα που είχε κάποτε και ο AL–AL–IM.

Ο Πρίγκιπας ΕΝ-LIL θα είχε την έδρα του στον πλανήτη ΤΙΑΜΑΤ, όπως και ο αδερφός του ο Πρίγκιπας ΕΝ-ΚΙ. Ο EN–LIL θα περιπολούσε στους ουράνιους-δρόμους και ο ΕΝ-ΚΙ θα δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για τη συνέχιση των πειραμάτων της Γένεσης (Genesis) στον υγρό κόσμο του πλανήτη SHANAMA. Η εξόρυξη μετάλλων και η παραγωγή και λειτουργία των ορυχείων θα ήταν επίσης υπό τον έλεγχο του Πρίγκιπα ΕΑ. Με αυτόν τον τρόπο ο Βασιλιάς είχε την ελπίδα ότι θα μπορούσε να εξαπλωθεί γύρω από το ηλιακό σύστημα του AL–AL.

Και τα πράγματα κυλούσαν έτσι για αρκετές περιόδους. Ο εκθρονισμένος Βασιλιάς AL–AL κράτησε την υπόσχεσή του και συνέχιζε η παραγωγή φυσικών πόρων στην Ενάτη Λεωφόρο, ενώ στο μεταξύ ο Βασιλιάς AN–U άφηνε τον παλιό εχθρό του να ελέγχει την Ενάτη Λεωφόρο. Αλλά ο AN–U δεν θα ξεχνούσε ποτέ όσα υπέφερε στα χέρια του θείου του AL-AL.

Κάθε φορά που η κουβέντα το έφερνε στο πανομοιότυπο παλάτι του Βασιλιά AL–AL, ο Μέγας AN–U νευρίαζε και έκανε υποτιμητικά σχόλια. Ένα «Μιαρό-Παλάτι», έτσι το αποκαλούσε, ενώ το δικό του παλάτι των ASA–RRR ήταν το «Καθαρό» και αντίστοιχα το παλάτι στον ARI–DU ήταν το «Σκοτεινό». Ο πλανήτης ΤΙΑΜΑΤ ήταν ο «Κόσμος του Σκότους», παρόλο που είχε πολλά να επιδείξει. Ο Βασιλιάς AN–U δεν θα ξεχνούσε ποτέ τα βάσανα που είχε υπομείνει ο πατέρας του και το μίσος μιας ολόκληρης ζωής γέμιζε την ίδια του την ύπαρξη. Ο Βασιλιάς AL–AL θα ζούσε, αλλά θα πλήρωνε για τις αμαρτίες του που έκανε στην οικογένεια του AN–U.

Αλλά η ιστορία μόλις θα επαναλαμβανόταν: γιατί στο κέντρο του ARI–DU, o εγγονός του Βασιλιά AL–AL, o AL–AL–GAR διάδοχος του θρόνου του ηλιακού συστήματος είχε γίνει ένα αξεπέραστο σε δύναμη πρόσωπο στα μάτια των έμπιστων του Βασιλιά AL–AL, που ο Βασιλιάς των ASA–RRR «δεν θα κοιμόταν ήσυχος πια».

Γιος ενός από τους ΙΚΙΚΙ πιλότους, τους «Παρατηρητές» του AN–U που περιπολούσαν σε τροχιές, ο AL–AL–GAR έμαθε από νωρίς τους τρόπους των Αστρο-Πιλότων και των Πολεμικών τους Πλοίων (Warships). Οι πτητικές του ικανότητες εξελίχθηκαν γρήγορα και πολύ σύντομα έγινε ένας «ΙΚU-Μάστερ». Όπως και ο πατέρας του ήταν ένας IKU!.

Αλλά o AL–AL–GAR είχε ένα σχέδιο: μετά την εκπαίδευση ΙΚU, o Πρίγκιπας πήγε στο Υψηλό Παλάτι του παππού του, που είχε το όνομα «AM–BAHU», «Το Μέρος της Συγκέντρωσης» όπου και έκανε μία ιδιαίτερη παράκληση. Αντί να επαναπαυθεί στις δάφνες του, ο Πρίγκιπας ζήτησε να λάβει επιπλέον εκπαίδευση μόνο που αυτή τη φορά σύμφωνα με τις αρχές των εκλεκτών πολεμιστών ΒΕΗ. Οι ΒΕΗ ήταν δυνάμεις ξηράς μεγάλης πειθαρχίας όπως αντίστοιχα οι DAK πολεμιστές για τον αέρα.

Οι ΒΕΗ σκορπούσαν τον ίδιο φόβο και στον Ένατο Τομέα. Επιδεικνύοντας υποδειγματικές ικανότητες ο Πρίγκιπας και πάλι τελείωσε την εκπαίδευσή του σε σύντομο διάστημα. Ανερχόμενος γρήγορα τις βαθμίδες, ο Πρίγκιπας AL–AL–GAR θα έπαιρνε τον τίτλο «IKU–MAR–BEH» που σημαίνει «ο Μέγας, Ένας από τους ΙΚΙΚΙ και τους ΒΕΗ.» Αλλά ο AL–AL–GAR ένας τιμημένος Master και των δύο Πολεμικών Τεχνών θα είχε και άλλους τίτλους. Θα είχε τον τίτλο του «ZU» που σημαίνει «Ένας που είναι ο Υπέρτατος Κύριος», μία θέση/υπόσταση που αποδιδόταν μόνο στους Εξαίρετους Πολεμιστές, μία πολύ επίλεκτη ομάδα πολεμιστών.

Ο Μέγας ΑN–U ανησυχούσε! Ένας Κύριος του Πολέμου βρισκόταν μακριά στο Βασίλειο του AL–AL και ήταν ένας Πρίγκιπας! Ο τρόπος που ο IKU–MAR–BEH είχε καλύψει την στρατιωτική του εκπαίδευση σε τόσο μικρό διάστημα αποκαλύφθηκε πολύ σύντομα στο Βασιλιά AN–U. Θυμήθηκε τι του είχε κάνει ο AL–AL όταν εκείνος ήταν Πρίγκιπας. Και τώρα, ο εγγονός του AL–AL, ένας Πρίγκιπας είχε την ίδια μοίρα στα χέρια του Βασιλιά AN–U!

O AΝ-U ήταν σίγουρος ότι ήξερε τι γινόταν στην καρδιά του νεαρού Πρίγκιπα. Ήξερε πόσο θυμωμένος έπρεπε να ήταν ο IKU–MAR–BEH και ο Βασιλιάς AN–U έπρεπε να δράσει άμεσα αν ήθελε να εμποδίσει τον IKU–MAR–BEH να αποκτήσει δύναμη και πολύ πιθανόν να προκαλέσει τις αποικίες του ARI–DU να επαναστατήσουν. Έτσι ο Βασιλιάς AN–U γεμάτος ανησυχία έδρασε όπως και ο θείος του είχε δράσει εναντίον του πριν πολλά χρόνια. Ο IKU–MAR–BEH έγινε ο Βασιλικός Οινοχόος. Αφού προσκλήθηκε στο παλάτι των ASA–RRR , ο IKU–MAR–BEH πήρε τη Θέση του Βασιλικού Οινοχόου, μία θέση που θα ήταν υπό την στενή και συνεχή επίβλεψη του Βασιλιά AN–U.

Για να καλοπιάσει τον IKU–MAR–BEH, ο ΑΝ-U απέδωσε μεγάλες τιμές στον νεαρό Πρίγκιπα, αλλά όχι χωρίς να επωφεληθεί και ο ίδιος. Ο Βασιλιάς ακόμα μπορούσε να νιώσει το μίσος του Πρίγκιπα. Ο Βασιλιάς ΑΝ-U ήξερε ότι δεν θα ήταν επιτυχής αν δεν γινόταν κάτι για να αλλάξει την σκέψη του IKU–MAR–BEH. Για αυτό το σκοπό ήταν πάντα σε επιφυλακή και δεν είχε άλλη επιλογή από το παρακολουθεί επιμελώς τον Πρίγκιπα. Αλλά υπήρχαν και άλλα προβλήματα για το Βασιλιά στο μακρινό ηλιακό σύστημα.

Ο Πρίγκιπας EN–LIL, o γιος του ΑΝ-U και εντεταλμένος Διοικητής του νέου συστήματος διαμαρτυρόταν για την τοποθέτησή του σε μία περιοχή τόσο μακριά από το Παλάτι των ASA–RRR. Ίσως και αυτός να επιχειρούσε να εκθρονίσει τον πατέρα του. Οι ΒΕΗ Πολεμιστές ήταν πιστοί, αλλά ήταν μία τόσο ισχυρή δύναμη που δεν μπορούσε να αγνοηθεί. Υπήρχε ο κίνδυνος απειλής από ομάδα επαναστατών μέσα από τους ΙΚΙΚΙ. Ήταν μεν πιστοί στον AN–U αλλά είχαν οικογένειες στο νέο ηλιακό σύστημα και ο Πρίγκιπας IKU–MAR–BEH ήταν κάποτε ένας από αυτούς. Και εκείνοι επίσης θα μπορούσαν να είναι απειλή για την εξουσία του. Η ανησυχία στο Βασίλειο του AL–AL ήταν μεγάλη.

Ο AN–U ήλπιζε ότι η παρουσία των γιων του θα βοηθούσε, αλλά η έριδα μεταξύ τους είχε γίνει μεγάλη όταν βρίσκονταν στον ARI–DU. Αν και οι Επικυρίαρχοι είχαν τις δικές τους σφαίρες επιρροής, ούτε ο Πρίγκιπας (IKU–MAR–BEH) ήταν ευτυχισμένος. Ο καθένας ήθελε να έχει πλήρη έλεγχο και πλήρη κατοχή του Βασιλείου του AL–AL στο σύστημα του ARI–DU.

Και οι δύο Πρίγκιπες έκαναν απειλητική και σχεδόν επικίνδυνη αναταραχή. Ο Βασιλιάς AN–U δεν μπορούσε να πάρει ρίσκο για τον ARI–DU. Καθώς είχε υποχρεωθεί μετά την εκθρόνισή του να βρίσκεται σε ένα μακρινό ηλιακό σύστημα, ο Βασιλιάς ήταν πεπεισμένος να βάλει τα πράγματα σε σειρά: για να προστατεύσει τον εαυτό του από ένα πραξικόπημα υποκινούμενο από τον μνησίκακο Πρίγκιπα IKU–MAR–BEH, ο Βασιλιάς AN–U τον πήρε μαζί του στο ταξίδι του.

Νιώθοντας ασφάλεια, ο Βασιλιάς AN–U ξεκίνησε για τους κόσμους της διχόνοιας. Αλλά μόλις έφθασαν, ο Πρίγκιπας IKU–MAR–BEH ζήτησε μία χάρη από το Βασιλιά. Πολλά μέλη της οικογένειας του IKU–MAR–BEH και φίλοι μέλη των ΙΚΙΚΙ είχαν σχεδιάσει να τον υποδεχτούν και ο Πρίγκιπας ζήτησε άδεια να πάει να τους επισκεφθεί. Επειδή η προσοχή του ήταν στραμμένη πάνω σε άλλες εκκρεμείς υποθέσεις, ο Μέγας Βασιλιάς διπλασίασε τη φρουρά των DAK γύρω από τον νεαρό Πρίγκιπα και έδωσε εντολή στα ΙΚΙΚΙ πλοία να παρακολουθούν προσεκτικά. Ίσως αυτή η κίνηση να κατεύναζε τον IKU–MAR–BEH για λίγο. Αφού διαβεβαιώθηκε ότι είχε τον έλεγχο της κατάστασης, ο Βασιλιάς AN–U συμφώνησε να αφήσει τον IKU–MAR–BEH να πάει.

Συνεχίζοντας το ταξίδι του στο Παλάτι του πλανήτη ΤΙΑΜΑΤ, ο Βασιλιάς είχε την ελπίδα ότι θα βρισκόταν μία λύση για τη διαμάχη μεταξύ των γιων του.

Αλλά η διαμάχη για την κατοχή του ΤΙΑΜΑΤ, του Θρόνου του ηλιακού συστήματος δεν γινόταν να λυθεί. Ο Πρίγκιπας EN–LIL ξεκαθάρισε στον πατέρα του ότι αν τελικά έμενε σε αυτό το μακρινό και πρωτόγονο ηλιακό σύστημα ήθελε να μείνει στο Παλάτι σαν Βασιλιάς του ARIDU. Αλλά ο Πρίγκιπας ΕΑ υποστήριξε ότι εφόσον ήταν ο μεγαλύτερος γιος άξιζε περισσότερο το Θρόνο και εφόσον ήταν και ένας Γενετιστής Επιστήμονας αυτή η επιστημονική γνώση ήταν η ιδανική για τη Βασιλεία πάνω στον ARIDU.

Αφού είδε ότι δεν υπήρχε λύση στο πρόβλημα, ο Βασιλιάς AN–U συμφώνησε να ρίξει κλήρο ώστε να αποφασιστεί η μοίρα του ARIDU. Έτσι από τύχη ο Πρίγκιπας EN–LIL έγινε ο Κύριος του ARIDU, του κόσμου (world) και του ARIDU του συστήματος (system). Ο Πρίγκιπας ΕΑ θα παρέμεινε να είναι ο EN–GI και θα συνέχιζε να οργανώνει την ανάπτυξη και την αποκατάσταση των έργων σε ολόκληρο τον ARIDU. Αν και η απόφαση αυτή δεν επέφερε μεγάλη διαφορά έδωσε στο Βασιλιά μία μικρή ανάπαυλα, αλλά πάρα πάρα πολύ σύντομη.

Ο Βασιλιάς AN–U επιβιβάστηκε σε ένα μικρό πλοίο που τον πήγε πάνω στη ναυαρχίδα του που τον περίμενε, τη Βασιλική ΑR. Όπως ο AN–U πλησίαζε το μεταμορφωμένο Θάνατο-Πλοίο (Deathship) που είχε μέγεθος πλανήτη δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανος. Το απαστράπτον πλοίο ήταν πραγματικά ένα Βασιλικό δημιούργημα. Αλλά μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το Βασιλιά.

Κατατροπώνοντας τους Φρουρούς που είχαν σταλεί για να τον προστατεύσουν, ο νεαρός IKU–MAR–BEH και οι βασιλικοί Πολεμιστές ΙΚΙΚΙ είχαν κάνει κατάληψη της ναυαρχίδας AR. Και έτσι ο IKU–MAR–BEH πήρε την εκδίκησή του. Καθώς πλησίαζε ο AN-U η παγίδα ήταν έτοιμη. Αλλά ένας πιστός AN–U Πολεμιστής έβγαλε μία κραυγή, μία προειδοποίηση και την τελευταία στιγμή ο AN–U τράπηκε σε φυγή. Ο IKU–MAR–BEH επιτέθηκε γρήγορα στο πλοίο του Βασιλιά που έπαθε μεγάλες φθορές. Οι δυνάμεις του AN–U αν και δεν είχαν τη συντριπτική πλειοψηφία έκαναν αντεπίθεση.

Η μάχη ήταν τρομερή σε ένταση και πολύ σύντομη. Η Επίλεκτη Βασιλική Φρουρά των DAK δεν είχε πολλές ελπίδες για να νικήσει και το μόνο που στόχευαν πια ήταν να δώσουν αρκετό χρόνο στο Βασιλιά ώστε να δραπετεύσει. Καθώς ο ΑΝ-U διέφευγε με τη συνοδεία ενός πλοίου, μία τελευταία έκρηξη και μία σφαίρα φωτιάς σημάδευσε το τελευταίο οχυρό της άμυνας των πιστών DAK.

O Πρίγκιπας IKU-MAR-BEH έδρασε γρήγορα. Με τους έμπιστους Πολεμιστές ΙΚΙΚΙ στους δρόμους του ουρανού και τους Πολεμιστές ΒΕΗ στους πλανήτες, η κατάληψη του ηλιακού συστήματος ήταν γρήγορη και αποφασιστική. Ο Πρίγκιπας IKU–MAR–BEH βρήκε πολύ λίγη αντίσταση. Οι κάτοικοι του Βασιλείου του AL–AL υποστήριξαν την επανάστασή του και αντιτάχθηκαν στην κυριαρχία την Αυτοκρατορίας των ASA–RRR. Μικρές ομάδες έμπιστων στον AN–U αιχμαλωτίστηκαν και αδρανοποιήθηκαν. Ο Πρίγκιπας IKU–MAR–BEH είχε νικήσει!

«ZU–ZU» ή «ZUZ» (Ζευς)

Και με αυτή του τη νίκη είχε στα χέρια του την AR, την Πολεμική Ναυαρχίδα των ARA–SSS. Οι κραυγές των πανηγυρισμών ήταν εκκωφαντικές: Πολλά τα Έτη του Πρίγκιπα! Πολλά τα χρόνια του Τρομερού ZU! Ο Πρίγκιπας ήταν νικητής και σαν Βασιλιάς ενός βασιλείου που αποστάτησε θα έπαιρνε το όνομα του Βασιλιά «ZU–ZU» ή «ZUZ» (Ζευς). Η κατάληψη του ΑR του AN–U έδωσε και άλλο ένα όνομα στον «ZU–ZU», το όνομα «AR–ZU» που σημαίνει ο «Ύψιστος Κύριος του ΑR. Προς τιμή της νίκης του, το παλάτι του παππού του μετονομάστηκε σε «AL AMBAHU ZU» ή «AL–AMBA–ZU» (Όλυμπος), που σημαίνει «Ο Χώρος Συγκέντρωσης του AL και του ZU»

[Σημ. Η μάχη του AN–U και του KUMARBI, ένας αρχαίος μύθος σύμφωνα με τα κείμενα που είναι γραμμένα στις πήλινες Βαβυλωνιακές πλάκες περιγράφουν την ουράνια βασιλική μάχη στην οποία ο Πρίγκιπας KUMARBI πολεμάει και νικάει τον Βασιλιά ΑΝ-U που δραπετεύει στον ουρανό. Πριν τελειώσει η μάχη ο KUMARBI «δαγκώνει» τα γεννητικά όργανα του AN–U και τον πληγώνει. Σύμφωνα με το μύθο ο KUMARBI «χρησιμοποίησε τα δόντια του» (DAK) πάνω στη «σφαίρα της δύναμης» (το AR) του AN–U. Όταν ο ΚUMARBI δάγκωσε τον AN–U, το σπέρμα του AN–U τον γονιμοποίησε, αλλά ο ΚUMARBI έφτυσε το σπέρμα που είχε στο στόμα του και το πέταξε στη γη. Από το σπέρμα του ΑΝ-U γεννήθηκαν οι παρακάτω θεοί: ο Θεός της Καταιγίδας, ο Ποταμός Τιγρης και ο Θεός Τασμισού. Η παραπάνω μεσοποταμιακή ιστορία θυμίζει την κούρσα διαδοχής -διαμάχης του Ουρανού-Κρόνου-Δία που συναντάται στον κύκλο της Ελληνικής κοσμογονίας Ο Δίας επίσης ευνούχισε τον Κρόνο και από το αίμα του γεννήθηκαν οι Γίγαντες, οι Ερυνίες, και οι Μελιάδες Νύμφες, ενώ από τα γεννητικά του όργανα που έπεσαν στην θάλασσα γεννήθηκε η θεά Αφροδίτη].


Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ

Ο Βασιλιάς ZU–ZU (Ζευς) ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να επαναπαυτεί για πολύ καιρό στο θρίαμβό του. Ένας νέος Πόλεμος θα ξεκινούσε, ένας Πόλεμος στον οποίο αναμετρήθηκε το νέο του ηλιακό σύστημα και οι κάτοικοί του εναντίον ενός παλαιού αστρικού συστήματος που ήταν το σπίτι των προγόνων τους. Πίσω στην Αυτοκρατορία των ASA–RRR, ο Βασιλιάς AN–U μπήκε μέσα στο παλάτι του μαινόμενος.


Αυτό που ακριβώς ήθελε να αποφύγει, η εξέργεση του IKU–MAR–BEH δεν είχε μόνο συμβεί, αλλά και ο ίδιος ο AN–U είχε τραπεί σε φυγή ντροπιασμένος. Έδωσε εντολή στο δεύτερο AR Θανατο-Πλοίο να ετοιμαστεί άμεσα για πόλεμο! Ο αντάρτης Κύριος Πρίγκιπας IKU–MAR–BEH θα πλήρωνε ακριβά! Δυνάμεις μάχης επιλέκτων Πολεμιστών ΒΕΗ επιβιβάστηκαν στο AR. Oι άριστοι ΙΚU Αστρο-πιλότοι συγκεντρώθηκαν και το ΑR εξοπλίστηκε. Η αρμάδα AR με τη συνοδεία των RRR Αστρο-Πολεμιστών και Πολεμικών Πλοίων πέρασαν στον ουρανό πάνω από το Παλάτι του Βασιλιά. Αυτή η εικόνα ενθάρρυνε το Βασιλιά και ήταν σίγουρη ότι η νίκη ήταν δική του! Ο Πρίγκιπας IKU–MAR–BEH θα τιμωρούνταν για την ανάρμοστη συμπεριφορά του!

Αλλά και ο Βασιλιάς ZU–ZU ήταν έτοιμος. Το υπό κατάληψη AR είχε ετοιμαστεί. Ο Κύριος Βασιλιάς AR–ZU (ZU–ZU) και οι πιστοί του IKU είχαν σχεδιάσει ένα ξαφνικό καλωσόρισμα για τις επερχόμενες δυνάνεις επίθεσης. Αποφασίζοντας να μην περιμένουν την άφιξη της αρμάδας, ο AR–ZU και οι δυνάμεις του έστησαν ενέδρα στο Θανατο-Πλοίο του AN–U πριν ακόμα αυτό εισέλθει στο ηλιακό σύστημα ARIDU.

Kαθώς ο Αστρο-στόλος από τον ASA–RRR πλησίαζε ο AR–ZU περίμενε. Όταν έκρινε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή, οι δυνάνεις των IKU και ΒΕΗ της στασιάζουσας Αυτοκρατορίας κατήλθαν στην αρμάδα ξαφνικά με ανάλογη μανία σαν μια γαλαξιακή καταιγίδα. Τα πλοία που συνόδευαν έπεσαν στην παγίδα και ανατινάχθηκαν σαν τεράστιες σφαίρες φωτιάς. Η μάχη μαινόταν, αστραπές λαμπρού λευκού και πράσινου φωτός διαπληκτίζονταν μέσα στο σκοτάδι. Ο ΑR–ZU παρακολουθούσε την πορεία της μάχης προσεκτικά. Η στιγμή που θα έπαιρνε μέρος το υπό κατάληψη AR έπρεπε να είναι ακριβής. Καθώς τα επιθετικά πλοία του χτυπούσαν με θανάσιμη ακρίβεια ένα ξαφνικό ρήγμα παρουσιάστηκε στο σχηματισμό των σωμάτων επίθεσης του AN–U. Ο AR–ZU αμέσως κάλεσε το υπό-κατάληψη Θάνατο-Πλοίο AR.

Για ένα δευτερόλεπτο σιγή απλώθηκε καθώς τα δύο μεγάλα Πολεμικά-Πλοία είδε το ένα το άλλο (AR vs. AR). Όπως δύο μαινόμενοι ταύροι με χαμηλωμένα τα κεφάλια πριν από αυτή την παύση το μόνο που προηγήθηκε ήταν ο οπλισμός των κεφαλών (head-long). Χάος, κεραυνοί και αστραπές γέμισαν τους αστρο-δρόμους. Η ριπή των όπλων ήταν καταιγιστική. Ο Κύριος Βασιλιάς AR–ZU αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το εκτυφλωτικό φως και τον εκκωφαντικό θόρυβο.

Όταν οι αστραπές φωτός σταμάτησαν, o AR–ZU σήκωσε το κράνος του (visor) και τεντώθηκε για να δει μέσα από τον καπνό. Κομμάτια πέρασαν δίπλα από το πλοίο του. Καθώς το νέφος καθάριζε, ο AR–ZU αντιλήφθηκε από πού προέρχονται οι τελευταίες εκρήξεις. Έρχονταν από το υπό κατάληψη Θανατο-Πλοίο AR. H τεράστια έκρηξη εκτόξευσε κομμάτια μετάλλου σε κάθε κατεύθυνση και κομμάτια της εξωτερικής επιφάνειας του AR περνούσαν δίπλα από το ίδιο το πλοίο του AR–ZU. Η τρομερή ναυαρχίδα του AN–U είχε νικήσει το Θανατο-Πλοίο του AR–ZU και συνέχιζε να κινείται σταθερά μπροστά.

Ο AR–ZU παρακολουθούσε έντρομος καθώς το καταδικασμένο σε θάνατο κουφάρι του Πολεμικού του Σκάφους ξεχυνόταν μέσα στις φλόγες κάτω προς την τροχιά του πλανήτη KAKKAB SHANAMA (πλανήτης Ουρανός). Πάνω στον πλανήτη υπήρχαν σε εξέλιξη πειράματα πάνω σε φυτικά και ζωικά όντα υπό την επίβλεψη του Πρίγκιπα ΕΑ. Καθώς ο μικρός σε μέγεθος δορυφόρος-πλοίο από μέταλλο πλησίαζε την ατμόσφαιρα του πλανήτη, μία βροχή σπινθήρων πλημμύρισε τον ουρανό. Μπλε κεραυνοί φωτός άστραφταν στο σημείο τριβής του σκάφους με την επιφάνεια του πλανήτη.

Ο ουρανός πάνω από τον KAKKAB SHANAMA ήταν χαώδης για μίλια πριν η πλατιά σφαίρα του έμπυρου μετάλλου συντριβεί με τον πλανήτη. Πέφτοντας υπό γωνία, το χτυπημένο AR σύρθηκε, ολίσθησε και αναπήδησε στον πλανήτη και μετά εκτοξεύθηκε στο μαύρο Κενό. Ο πλανήτης KAKKAB SHANAMA βγήκε έξω από τον άξονά του. Τρόμος δόνησε τις εσωτερικές κοιλότητες του πλανήτη και ο τρεμάμενος πυρήνας του ανακινήθηκε και γκρεμίστηκε. Κάποτε ήταν ένας ευθύγραμμος κόσμος, αλλά τώρα είχε γύρει στο πλάι.

[Σημ. σήμερα ο πλανήτης Ουρανός ξεχωρίζει από όλους τους άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος λόγω της μοναδικής κλίσης του άξονα περιστροφής του. Η τροχιά του είναι σχεδόν πάνω στο επίπεδο (εκλειπτική) που βρίσκεται η τροχιά του γύρω από τον Ήλιο. Οι δύο τροχιές είναι σχεδόν παράλληλες. Έτσι οι δύο πόλοι του εναλλάσσονται όταν βλέπουν τον ήλιο.Εάν παρατηρήσουμε την περιστροφή του Ουρανού γύρω από τον εαυτό του και τον ήλιο θα δούμε ότι η περιστροφή του θυμίζει σαν να «κυλά», ενώ αντίθετα οι δορυφόροι του περιστρέφονται κάθετα στον ισημερινό του. Αστρονόμοι σήμερα πιστεύουν ότι η ασυνήθιστη αυτή κλίση του Ουρανού πρέπει να είναι αποτέλεσμα σύγκρουσής του με άλλο τεράστιο πλανητικό σώμα στο μέγεθος της Γης στα πρώτα στάδια διαμόρφωσης του ηλιακού μας συστήματος. Επιγραμματικά αναφέρουμε ότι η διάμετρος της Γης υπολογίζεται περίπου στα 40,000 χιλιόμετρα όταν το αντίστοιχο μήκος του Sun–cruiser είναι 42,000 χιλιόμετρα]

O AR–ZU (Ζευς) παρακολουθούσε αβοήθητος καθώς οι γενναίοι πιλότοι του έπεφταν μέσα στο σκοτεινό κενό του θνήσκοντας AR. Είχαν δώσει ένα τελειωτικό χτύπημα στις δυνάμεις που τους έκαναν επίθεση αλλά με κόστος την αυτοθυσία τους. Παίρνοντας τα μάτια του από αυτή την εικόνα ο AR-ZU κίνησε το πλοίο του σε τροχιά προς το Θάνατο-Πλοίο του AN–U που ακόμα και αυτό κινούνταν. Το επιβλητικό του μέγεθος έκανε το AR να είναι ένα τρομακτικό πλοίο. Καθώς ο AR–ZU συνέχιζε να παρακολουθεί παρατήρησε ότι το AR κινούνταν αρκετά περίεργα και η πορεία του ήταν ανώμαλη. Ξαφνικά το αντιλήφθηκε ο AR–ZU: οι ακτίνες καταστροφής των πιλότων του ΙΚΙΚΙ είχαν κάνει ζημιά στο Θάνατο-Πλοίο! Η μάχη δεν είχε ακόμα κριθεί! Ο AR–ZU μπορούσε ακόμα να νικήσει!

Με αναπτερωμένο το ηθικό, έδωσε διαταγή στα Πολεμικά του Πλοία να κατέλθουν εναντίον του Θάνατο-Πλοίου AR και πάλι με τον ίδιο να ηγείται της επίθεσης. Χρησιμοποιώντας πολεμικά Αστρο-σκάφη (starfighters) εναντίον των συνοδών πλοίων, ο AR–ZU με το δικό του Άστρο-Πλοίο άρχισε να καταδιώκει το σακατεμένο AR. Αλλεπάλληλα κύματα επιθέσεων από τα Αστρό-Πλοια προκάλεσαν συνεχείς ζημιές και αυτό (AR) συνέχισε να κινείται μέσα στο ηλιακό σύστημα του ΑR–ZU.

Mε το δικό του οπλοστάσιο από φοβερές θανάσιμες ακτίνες, το Πολεμικό-Πλοίο πολέμησε περνώντας δίπλα από τον πλανήτη IRU (Ποσειδώνας) και τώρα από τον γυρισμένο στο πλάι KAKKAB SHANAMMA. Αλλά ο καταιγισμός πυρών από τα Αστρό-Πλοια του AR–ZU άρχισε να κάνει διαφορά. Καθώς το φοβερό AR πλησίασε τον πλανήτη TAR–GALLU (Κρόνος), η τρομερή βαρυτική έλξη του πλανήτη με τα δακτυλίδια τράβηξε το τρεμάμενο σκάφος έξω από την ευθεία πορεία του με κατεύθυνση τον πλανήτη TIAMAT. Σχεδόν εκτός ελέγχου ήταν πολύ δύσκολο για το πλοίο να παραμείνει στην πορεία του.

Ο AR–ZU συγκέντρωσε τις δυνάμεις του για μία τελευταία επίθεση. Στην τελευταία και αποφασιστική επίθεση, ο ΑR–ZU και τα Αστρό-Πλοιά του έδωσαν τα πάντα εναντίον του AR. Καθώς κάθε Πολεμικό Σκάφος κατέβαινε και άδειαζε το οπλοστάσιό του, το AR τρανταζόταν και έτρεμε. Το γογγυτό και το τρίξιμο από τις εσωτερικές εκρήξεις ακουγόταν μακάβριο και σαν δαιμονικές κραυγές. Ξαφνικά, το AR ανατινάχτηκε στις φλόγες και κάθε του μέρος τραντάχθηκε βίαια. Καπνός και φλόγες ξέσπασαν μέσα από κάθε ρωγμή του πλοίου. Μαύρα σύννεφα καπνού έβγαιναν πίσω από το πλοίο που τρέκλιζε και το AR του AN–U πέθαινε. Ο AR–ZU κάθησε πίσω στη θέση του. Μόλις είχε κατατροπώσει το καμάρι του στόλου των ASA–RRR.

Αλλά ξαφνικά ήλθε μπροστά.

Οι γενναίοι πιλότοι IKU του AN–U έβαλαν στόχο τον πλανήτη ΤΙΑΜΑΤ με το μόνο όπλο που τους είχε απομείνει, το ίδιο το Θανατο-Πλοίο ΑR: κάνοντας μανούβρες με το πλοίο που ήταν μέσα στις φλόγες και υπό διάλυση έσπευσαν κατευθείαν για τον TIAMAT.

Το Μεγάλο Παλάτι AL–AMBAHU–ZU ήταν σε πανικό και σήμανε συναγερμός καθώς ο Θάνατος θα ερχόταν πάνω τους από τον ουρανό. Αστρό-Πλοια, εμπορικά-πλοία και κάθε είδους πλοίο πήραν εντολή για να εκκενώσουν τον πλανήτη, αλλά ήταν πολύ αργά! Τίποτα δεν μπορούσε πια να γίνει! Οι κάτοικοι του ΤΙΑΜΑΤ ήταν καταδικασμένοι, δεν μπορούσαν να σωθούν και ήταν πολύ αργά! Ο AR–ZU μπορούσε να ακούσει τις κραυγές των ανθρώπων του μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας. Γυρίζοντας το βλέμμα του, ο AR–ZU έκλεισε τον ήχο. Οι πιλότοι του άλλαξαν πορεία στο πλοίο. Ο AR–ZU έπρεπε να σωθεί! Λίγα δευτερόλεπτα απέμειναν για την σύγκρουση!

Το θνήσκον Θανατό-Πλοιο AR χτύπησε τον πλανήτη και το πλοίο του AR–ZU καλύφθηκε από ένα εκτυφλωτικό φως. Σε δευτερόλεπτα ένα κύμα κραδασμών χτύπησε το πλοίο που άρχισε να αναπηδά όπως ένα φύλλο που πιάνεται σε ένα παλιρροιακό κύμα. Κατρακυλώντας και κάνοντας στροφές το πλοίο του AR–ZU όδευε προς τον πλανήτη TARGALLU όπου πέρασε ξυστά ένα από τα γεμάτα λίθους δακτυλίδια του. Όταν οι πιλότοι του ανέκτησαν τον έλεγχο του πλοίου που στροβιλιζόταν, ταραγμένος ο AR–ZU κοίταξε πίσω στον αγαπημένο του ΤΙΑΜΑΤ. Δεν υπήρχε πια.

Η πρόσκρουση είχε διαλύσει τον παραδεισένιο κόσμο. Τεράστια κομμάτια του πλανήτη πετούσαν σε κάθε μεριά. Μάγμα, μέταλλο, φωτιά και αστραπές όλα σε ένα μείγμα δημιούργησαν μία βροχή φλεγόμενου θανάτου. Εκεί που κάποτε στεκόταν περήφανος ένας πλανήτης τώρα έμειναν μόνο υπολείμματα βράχων, καπνός και σκόνη. Κομμάτια από τον ΤΙΑΜΑΤ ακόμα πετούσαν δίπλα του καθώς ο ΑR-ΖU έβλεπε τον κατεστραμμένο πλανήτη. Μέσα από ένα νέφος σκόνης, καπνού και αερίων ο AR–ZU ήλπιζε το καλύτερο καθώς κινήθηκε στο μέρος που κάποτε βρισκόταν ο ΤΙΑΜΑΤ.

Μόλις βγήκε έξω από τη σκοτεινή ομίχλη, το είδε! Ο ΤΙΑΜΑΤ ή ό,τι είχε απομείνει από αυτόν. Ο τεράστιος πλανήτης με μία μεγάλη τρύπα που έχασκε στο ένα του μέρος και ίχνη καπνού από πίσω ξεχύθηκε προς τον ήλιο μακριά του AR–ZU. Ο Πρίγκιπας έκανε και πάλι πίσω και ο ΤΙΑΜΑΤ κατρακυλούσε στο θάνατό του κάτω από τον ήλιο. Οι άνθρωποί του ήταν νεκροί. Ο AR–ZU δεν μιλούσε. Καθώς κοίταξε έξω το βλέμμα του συνάντησε ένα ηλιακό σύστημα που είχε συντριβεί και αποδεκατιστεί. Ο Πόλεμος άφησε τα ίχνη του στους δορυφόρους και στους πλανήτες του ARIDU. Η ζωή, οι πόλεις και το ίδιο το ηλιακό σύστημα είχε δεχθεί σοβαρό πλήγμα και ίσως ανεπανόρθωτο.

Ο AR–ZU κοίταξε τη ζώνη από συντρίμμια μεταξύ του κόκκινου πλανήτη DAK–MU και του γίγαντα πλανήτη BAR–BAR–U. Ο ΤΙΑΜΑΤ δεν υπήρχε! Μόνο οι «πέτρες του θανάτου» υπήρχαν. O AR–ZU και οι ΙΚΙΚΙ που επέζησαν επέστρεψαν στο κεντρικό οχυρό, στον πλανήτη DAK–MU. Ο DAK–MU, ένας θαυμαστός κόσμός θα γινόταν ο νέος Βασιλικός Πλανήτης. Στον DAK–MU, o Bασιλιάς AR–ZU θα ξεκινούσε πάλι την ανοικοδόμηση της δόξας του TIAMAT και τη δημιουργία μιας Χρυσής εποχής, ελεύθερος από την αυτοκρατορία των ASA–RRR.

Ο Βασιλιάς AR–ZU, έχοντας τώρα το όνομα ZU–ZU κατοικούσε στο Παλάτι του σε μία βουνοκορυφή του DAK–MU, όταν μία απίστευτη είδηση έφτασε. Το μεγαλύτερο κομμάτι του ΤΙΑΜΑΤ είχε αρχίσει να κατευθύνεται αργά προς τον ήλιο και δεν θα χανόταν μέσα στην μαινόμενη άβυσσο. Θα σταθεροποιούνταν στη δική του τροχιά μέσα στην τροχιά του DAK–MU. O ΑR–ZU δεν έχασε χρόνο. Συγκέντρωσε τις δικές του ομάδες γενετιστών και τους έδωσε εντολή να ανοικοδομήσουν τα αποκαΐδια του ΤΙΑΜΑΤ. Με κάποιο τρόπο ο Βασιλιάς ZU–ZU θα έδινε ξανά ζωή στη δόξα του Παραδείσου.


Η επιτυχία των γενετιστών αναπτέρωσε το ηθικό του Βασιλιά.

Αμέσως διέταξε την κατασκευή ενός μεγάλου μνημείου, ενός παλατιού για να τιμήσει τη μνήμη των πιστών πεσόντων Πολεμιστών του ARIDU.Θα αποτελούσε ακόμα μνημείο για τον πατέρα του και τον παππού του. Στην αίθουσα υποδοχής του AL–AL–U (Valhalla) του ανοικοδομημένου πια κόσμου θα τους τιμούσαν πάντα ανά τους αιώνες.

Για κάποιο καιρό, η καταστροφή του AR και η πολεμική συνοδεία καθώς και η σύντομη κατάληψη του Ένάτου Διαύλου και των μεθοριακών φυλακίων κρατούσαν τον AN–U μακριά. Η δύναμη του ZU–ZU και της θαυμάσιας πολεμικής τακτικής του είχαν εντυπωσιάσει τον Βασιλιά ASA–RRR και τις στρατιωτικές του δυνάμεις. Θα έπαιρνε αρκετό χρόνο να επανεκτιμήσει την κατάσταση και να καταστρώσει ένα άλλο σχέδιο επίθεσης.

[Σημ. η Βαλχάλλα, που σημαίνει «Αίθουσα των σφαγιασθέντων» ήταν το όνομα της αίθουσας του ανώτατου Θεού ‘Oντιν στη Σκανδιναβική Μυθολογία και αποτελούσε εκείνον τον χώρο αφιερωμένο σε όσους σκοτώνονταν ένδοξα στη μάχη. Τους νεκρούς συνοδεύουν οι βαλκυρίες, μικρές γυναικείες θεότητες που υπηρετούν τον ‘ΟΟντιν και ο Μπράγκι (Θεός της Ποίησης) τους υποδέχεται στη Βαλχάλλα. Σύμφωνα με τη Σκανδιναβική μυθολογία οι πολεμιστές που θα έχαναν τη ζωή τους βοηθώντας τον ‘Οντιν στη μάχη του Ράγκναροκ (τελική μάχη των θεών ενάντια στους γίγαντες) επιστρέφουν στη Βαλχάλλα και παίρνουν μέρος σε δείπνο με ψημένο αγριογούρουνο.

Η Ελληνική Θεογονία, μιλάει για την ιστορία του Δία (Zeus, ZU-ZU) και των Ολύμπιων Θεών (AL–AMBAHU–ZU) που πολέμησαν εναντίον των Παλαιών Θεών στο Βουνό Όθρυς. (Όσιρις ή Σείριος). Στη Θεογονία αποκαλείπτεται ότι όταν ο Δίας ήταν σε πόλεμο με τους Παλαιούς Θεούς εκείνοι του έστειλαν ένα φοβερό και ειδεχθές τέρας τον Τυφάωνα (ονομ. Τυφών, Τυφάων ή Τυφωεύς) για να καταστρέψει τον Δία: Όταν ο Ζευς κατέστρεψε (τον Τυφάωνα), εκείνος έπεσε κάτω σαν ένα σακατεμένο ναυάγειο. Η τεράστια γη αναστέναξε. Ένα πολύ μεγάλο μέρος της τεράστιας γης τσουρουφλίστηκε μεσα σε φοβερούς ατμούς και έλιωσε όπως λιώνει το μέταλλο. Στη λάμψη μιας λαμπρής φωτιάς η γη πραγματικά έλιωσε. (Τυφών είναι το όνομα του AR ή του AN–U).

Το παραπάνω αναφέρεται στους στίχους 853-869 της Θεογονίας του Ησιόδου. Σύμφωνα με την Ελληνική Μυθολογία, όταν ο Τυφών έφθασε στον Όλυμπο οι θεοί έντρομοι σκόρπισαν και αφού μεταμορφώθηκαν σε ζώα βρήκαν καταφύγιο στην Αίγυπτο. Αργότερα ο Τυφών έκοψε τους τένοντες των ποδιών και των χεριών του Δία και τον ακινητοποίησε. («διέτεμε νεύρα» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Απολλώνιος στην Βιβλιοθήκη του, 1.42) Οι τένοντες του Δία καλύφθηκαν μέσα σε δέρμα αρκούδας, τοποθετήθηκαν μέσα στο Κωρύκ(ε)ιο Άντρο στην Κιλικία και τη φύλαξή τους ανέλαβε η αδερφή του Τυφάωνα, Δελφύνη. Αργότερα ο τραγόμορφος θεός Αιγιπάν και ο Ερμής τα πήραν πίσω και τα προσάρμοσαν ξανά στο σώμα του Δία.]

Αλλά ο Βασιλιάς ZU–ZU ήξερε ότι αυτή η κατάσταση δεν θα ήταν παντοτινή.

Ο Βασιλιάς AN–U είχε υποφέρει πολλά και δεν έμενε ήσυχος για πολύ καιρό. Ο AN–U είχε δεχτεί προσωπική επίθεση και πλήγματα, είχε χάσει τη ναυαρχίδα του με μία αιφνίδια αρπαγή και είχε χάσει και το δεύτερο Θανατό-Πλοίο του στη μάχη. O ZU–ZU είχε προκαλέσει μεγάλες απώλειες στον AN–U και είχε αρπάξει το κλειδί της Αυτοκρατορίας που ήταν υπεύθυνο για τον έλεγχο του Ενάτου Διαύλου. Ήταν επόμενο ο AN–U να είναι εξαγριωμένος αφού η Αυτοκρατορία του είχε δεχθεί πρόκληση.

Όμως για τον AN–U υπήρχαν και άλλα σοβαρά θέματα: το μέλλον του Ενάτου Διαύλου ήταν σε κίνδυνο και το ίδιο η θέση του στον θρόνο. Η απώλεια ελέγχου του Ενάτου Διαύλου ενδεχομένως να ήταν για τις πολεμοχαρείς Βασίλισσες ARI–AN αφορμή να συμμαχήσουν με τον Αποστάτη ZU–ZU. Έτσι η εξόρυξη πολύτιμων κοιτασμάτων και η παραγωγή βαρέων μετάλλων ήταν πάρα πολύ κρίσιμη. Οι Βασίλισσες δεν θα ανέχονταν παρέμβαση σε αυτή της ζωτικής σημασίας παραγωγή. Προφανώς ο Βασιλιάς έπρεπε να κάνει κάτι γρήγορα πριν Βασίλισσες ΑRI–AN αποφάσιζαν να αφήσουν τον ZU–ZU να παραμείνει στην εξουσία όπως είχαν επιτρέψει στον παππού του AL–AL.

Και αυτό δεν ήταν το μόνο που προβλημάτιζε τον AN–U. O Πρίγκιπας EN–LIL επίσης είχε υποχρεωθεί να τραπεί σε φυγή από το σύστημα του ARIDU και είχε επιστρέψει το Βασιλικό Θρόνο του ASA–RRR. Η πιθανή απειλή για το θρόνο του δεν μπορούσε να αγνοηθεί. Ο Βασιλιάς αντιμετώπιζε τον κίνδυνο από παντού. Αλλά πριν ενεργήσει, ο Βασιλιάς πήρε μήνυμα από τις Βασίλισσες ARI–AN να πάει στο Παλάτι τους. Αυτό ανησύχησε τον AN–U γιατί ήξερε ότι θα του ζητούσαν εξηγήσεις. Η ήττα του στα χέρια του Αποστάτη AR–ZU έπρεπε να λάβει μία επίλυση και να αμβλυνθεί.

Ο AN–U παρουσιάστηκε μπροστά στις Βασίλισσες και ένα σχέδιο αντεπίθεσης είχε σχεδιαστεί από τους Διοικητές DAK. Η τακτική της άμεσης δράσης φαινόταν η μοναδική λύση για αυτόν. Οι Βασίλισσες ARI–AN άκουσαν σιωπηλά τα λόγια του AN–U. Τα επιχειρήματά του συνοψίζονταν σε συνεχείς επιθέσεις ενάντια στο αποστατημένο αστρικό σύστημα. Αφού ολοκλήρωσε το λόγο του, ο AN–U ένιωσε σίγουρος ότι η θέση του ήταν ισχυρή.

Μόλις έκατσε κάτω γύρισε και είδε τις πόρτες της Αίθουσας ανοικτές. Προς απογοήτευση του ο αποστάτης Βασιλιάς ZU–ZU μπήκε στην Αυλή. Ο AN–U σηκώθηκε για να διαμαρτυρηθεί, αλλά του έδωσαν εντολή να κάτσει κάτω ήσυχα. Καθώς ο τυχάρπαστος Αποστάτης μίλησε στις Βασίλισσες, ο AN–U δεν μπορούσε να παραμείνει στη θέση του. Στάθηκε ξανά στα πόδια του, αλλά και πάλι πήρε εντολή να κάτσει κάτω.

Ο Βασιλιάς ZU–ZU ξεκαθάρισε τη θέση του. Ήταν ο νόμιμος Βασιλιάς του ARIDU και ο κόσμος τον ήθελε. Το σύστημα δεν είχε καταστραφεί και η παραγωγή και τροφοδοσία σημαντικών ορυκτών μπορούσε να συνεχίσει. Η συμφωνία με τον παππού του θα ήταν σε ισχύ και ο AR–ZU θα τιμούσε τις παλαιότερες υποσχέσεις, αλλά χωρίς την παρουσία του AN-U και έτσι τελείωσε ο λόγος του και ο Βασιλιάς ZU–ZU κάθισε κάτω.

Οι Βασίλισσες δεν μίλησαν, αλλά μετά από μία στιγμή η Γηραιή Βασίλισσα σηκώθηκε. Τα λόγια της ήταν αυστηρά. Ο εμφύλιος πόλεμος ανεξάρτητα από την αιτία του είχε προκαλέσει την καταστροφή του ΤΙΑΜΑΤ, έναν κόσμο σημαντικό για τον ARIDU και για τις αυτοκρατορίες των ASA–RRR και ARI–AN. Οι ζωές εκατομμυρίων είχαν απειληθεί και αμέτρητοι στρατιώτες και στα δύο συστήματα είχαν χάσει τη ζωή τους. Οι Βασίλισσες SSS–T απαίτησαν την παύση των εχθροπραξιών! Δεν θα γινόταν περισσότερη καταστροφή! Οι διαπραγματεύσεις με τον Βασιλιά AL–AL σαν Βασιλιάς ZU–ZU θα συνεχίζονταν. Ο πόλεμος είχε πια τελειώσει!

Εκείνο που φοβόταν περισσότερο ο Βασιλιάς AN-U γινόταν: ο Αποστάτης θα συνέχιζε να ζει! Για άλλη μία φορά ένα μέλος του Βασιλικού Οίκου των AL-AL-U τον είχε ανατρέψει! Ο Βασιλιάς ΑΝ-U ήταν έξαλλος. Δεν μπορούσε να το επιτρέψει και ορκίστηκε ότι θα ερχόταν η μέρα που το ηλιακό σύστημα θα ήταν και πάλι μέρος της Αυτοκρατορίας των ASA–RRR. Και έτσι η Χρυσή Εποχή του ZU–ZU θα ανθούσε, αλλά μόνο για λίγο καιρό.

Οι ιστορίες για τον κόσμο την εποχή διακυβέρνησης του Βασιλιά ZU–ZU είναι πολλές. Αν και ήταν σωτήρας στο λαό του, ήταν παρόλα αυτά ένας Βασιλιάς και εκτεθειμένος σε αυταρχικές συμπεριφορές. Ακόμα τα πράγματα ήταν καλά. Αλλά τα δύο πεπρωμένα (του ΑΝ-U και ZU–ZU) θα εμπλέκονταν ξανά στο μέλλον του ηλιακού συστήματος του ΑRIDU. Λίγο μετά την έντονη αντιπαράθεση που είχε γίνει στο Παλάτι των SSS–T, οι Βασίλισσες των ARI-AN είδαν το ενδεχόμενο εμπλοκής σε πόλεμο με έναν εχθρό από τα παλιά. Δυστυχώς για τον ZU–ZU η απειλή ήρθε από ένα γειτονικό σύστημα όχι πολύ μακριά από το δικό του ηλιακό σύστημα του ARIDU.

Έχοντας μάθει για τον προφανή κίνδυνο, ο AN–U είδε την ευκαιρία να απομακρύνει τον Αποστάτη από την εξουσία. Πλησίασε τις Βασίλισσες ARI-AN και έκανε μαζί τους μία συμφωνία για την απομάκρυνση του νεαρού Βασιλιά ΖU–ZU. Ο Δίαυλος στον Ένατο Τομέα ήταν ζωτικής σημασίας για την Αυτοκρατορία ARI-AN. O ΖU–ZU επειδή ήταν αρκετά φιλόδοξος στην εξάπλωση της Αυτοκρατορίας του θα ήταν δυνατόν να πειστεί ώστε να δεχθεί βοήθεια από τον ίδιο τον εχθρό του που αποτελούσε απειλή πολέμου εναντίον των Βασιλισσών SSS–T.

Αν ο ZU–ZU είχε αποστατήσει εναντίον της Αυτοκρατορίας των ASA–RRR ΧΩΡΙΣ βοήθεια, τότε γιατί να μην επαναστατήσει εναντίον της Βασίλισσας SSS–T έχοντας τη ΒΟΗΘΕΙΑ του εχθρού (ASA–RRR) της Αυτοκρατορίας των ARI–AN;

Οι Βασίλισσες δεν μίλησαν και συμφώνησαν. Θα βοηθούσαν τον Βασιλιά ASA–RRR να επιστρέψει στον Ένατο Δίαυλο του ηλιακού συστήματος για να υποτάξει τον Βασιλιά ZU–ZU. Ο Βασιλιάς AN–U ήταν κατενθουσιασμένος. Σε αυτό το εγχείρημα δεν θα αποτύγχανε. Αυτή τη φορά, οι πολεμικές αρμάδες και των SSS–T και των ASA–RRR θα ένωναν τις δυνάμεις τους! Παρατάσσοντας τα Αστρό-Πλοιά του και τους Πολεμιστές του μαζί με τις δυνάμεις των Βασιλισσών SSS–T, ο AN–U είχε συγκεντρώσει έναν στρατό που κανείς δεν είχε ξαναδεί.

Οι ουρανοί των κόσμων του Σειρίου γέμισαν με Πολεμικά Πλοία και Αστρό-Πλοια. Ο κόσμος των ΑSA–RRR και των ASA–RR–U πανηγύρισαν καθώς ο στρατός του τρομερού Βασιλιά ετοιμαζόταν για αναχώρηση. Η νίκη ήταν γραμμένη στους ουρανούς! Ο Βασιλιάς ZU–ZU ήξερε μόνο ότι μια διπλωματική αποστολή ερχόταν στο βασίλειό του στο ηλιακό του σύστημα. Όταν θα μάθαινε για την απάτη αυτή θα ήταν πολύ αργά. Κάτω από έναν μανδύα σιωπής, η αρμάδα των Πολεμικών Πλοίων έφθασε στην πιο μακρινή πλευρά του συστήματος του ARIDU πριν να γίνει αντιληπτή. Αυτό το λάθος θα ήταν και το μοιραίο για τον Βασιλιά και την νέα του Αυτοκρατορία. Η μάχη ήταν γρήγορη και αποφασιστική.

[Σημ. αυτή η φράση είναι χαρακτηριστική σε κάθε ουράνια σύγκρουση που έχουμε δει έως τώρα. Οι μάχες δεν είναι χρονοβόρες, ίσως γιατί τα οπλικά συστήματα που χρησιμοποιούνται είναι τόσο θανάσιμα που το αποτέλεσμα κρίνεται γρήγορα. Να συμπληρώσουμε επίσης κάτι για τη στάση της Αυτοκρατορίας των SSS–T. Σαν εκπρόσωποι της θηλυκής πλευράς βλέπουμε ότι η αυτοκρατορία αυτή έχει έντονο το αίσθημα της αυτοσυντήρησης και αποφεύγει τις διενέξεις καθώς και κάθε πράξη ελέγχου και εξουσίας που γίνεται αυτοσκοπός. Η διπλωματική τους στάση είναι αρκετά σοφή και μελετημένη και έχουν όλες τις πόρτες επικοινωνίας ανοικτές].

Οι δυνάμεις επίθεσης ξεχύθηκαν στο ηλιακό σύστημα. Τα σώματα των ΙΚΙΚΙ και των ΒΕΗ του AR–ZU κατατροπώθηκαν από τον τεράστιο όγκο των πολεμικών ASA–RRR και ΑRI–AN πλοίων. Σε λίγη ώρα οι δυνάμεις επίθεσης είχαν περικυκλώσει τον Πλανήτη του Πολέμου. Οι διαταγές που έδωσε ο Βασιλιάς AN–U σχετικά με την επίθεση δεν θα έφερναν αιχμαλώτους: ο πλανήτης DAK–MU θα καταστρεφόταν ολοσχερώς.

Οι πιλότοι των Starfighters ήταν μανιώδεις με το να καταστρέψουν οτιδήποτε υπήρχε στην επιφάνεια του DAK–MU. Οι σφαίρες φωτιάς που δημιουργούσαν οι εκρήξεις των πυραύλων εξαφάνιζαν τα πάντα, ακόμα και πέτρινα κτήρια και τα μετέτρεπαν σε κάρβουνο και στάχτη. Τα τελειωτικά χτυπήματα ήρθαν με καταστροφικές ακτίνες φωτός και καυτές δέσμες θερμότητας που εξαΰλωσαν όλα όσα είχαν απομείνει. Ό,τι δεν είχε ανατιναχτεί, κάηκε και έλιωσε σε σημείο που δεν αναγνωριζόταν πια.

Ο Βασιλιάς ZU–ZU αιχμαλωτίστηκε και υποτάχθηκε και καταδικάστηκε να επιστρέψει στο Αστρικό σύστημα του Σείριου για να τιμωρηθεί. Όλες οι πολεμικές δυνάμεις του Βασιλιά ΖU–ZU που είχαν αποστατήσει θα εκτελούνταν με συνοπτικές διαδικασίες γιατί ήταν έμπιστοι ακόλουθοι. Όλος ο πληθυσμός την αυτοκρατορίας θα τιμωρούνταν σκληρά και βάναυσα, είτε ήταν αθώοι είτε ένοχοι.

Η επιφάνεια του Πλανήτη του Πολέμου είχε αφανιστεί. Όλες οι αποδείξεις για τη βασιλεία του ZU–ZU είχαν καταστραφεί. Οι πόλεις είχαν ισοπεδωθεί και τα δάση είχαν καταστραφεί. Η ομορφιά του πλανήτη και του πολιτισμού δεν υπάρχει πια. Όλες οι μορφές ζωής εξαφανίστηκαν. Αφού δεν υπήρχαν ζώα ή φυτά στον πλανήτη ώστε να ανανεώσουν την ατμόσφαιρά του, αυτός ο πλανήτης που κάποτε ευημερούσε και ήταν ζωντανός είχε τώρα πεθάνει. Μόνο η κόκκινη άμμος παρέμεινε. Η αιματοβαμμένη κόκκινη άμμος έγινε ακριβώς εκείνο το μνημείο που θα θύμιζε την αιματοχυσία του Πολέμου στο Ηλιακό Σύστημα όπου πέθαναν δισεκατομμύρια. Ο Μέγας Βασιλιάς AN–U ήταν ανακουφισμένος. Ο Κακός, αποστάτης Βασιλιάς ZU–ZU (ΖΕΥΣ) είχε πια εξαφανιστεί. Το «Χέρι» (έλεγχος) των ASA–RRR είχε αποκατασταθεί στον Ένατο Δίαυλο και η σφαίρα επιρροής των Βασιλισσών ARI–AN και SSS–T είχε ενδυναμωθεί ξανά.

Και επικρατούσε ειρήνη για κάποιο καιρό …

© αποσπάσματα από το υπό έκδοση βιβλίο του Ιωνα Μάγγου
“TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη”
Μετάφραση – Επιμέλεια και Διασκευή των αγγλικών κειμένων Ion Maggos
Φωτογραφίες GYPAS

Συνεχίζεται...

Δείτε το 1ο Μέρος ΕΔΩ...
Δείτε το 3ο Μέρος ΕΔΩ...
Δείτε το 4ο Μέρος ΕΔΩ...

Στην ενότητα μας "Έρευνα" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις έρευνες που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


terrapapers.com

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.