Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη... την αντέχεις; [Μέρος 3ο]                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη... την αντέχεις; [Μέρος 3ο]

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη... την αντέχεις; [Μέρος 3ο]

© αποσπάσματα από το υπό έκδοση βιβλίο του Ιωνα Μάγγου “TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη”

Συνέχεια από το 2ο Μέρος

ERIDU (ΗΡΙΔΑΝΟΣ)
Το Άστρο-Πλοίο του Πρίγκιπα ΕΑ κινήθηκε αργά πάνω από την ξηρά. Εξέτασε την επιφάνεια προσεκτικά. Τεράστια στρώματα παγετού σκέπαζαν σαν κουβέρτα το μεγαλύτερο μέρος των άνω και κάτω ημισφαιρίων και μόνο η ζώνη του ισημερινού ήταν άθικτη.
Ο Πρίγκιπας και το πλήρωμά του ανέλυσαν προσεκτικά τα στοιχεία και επέλεξαν το μέρος εκείνο που θα έκαναν προσεδάφιση. Μόλις βγήκε έξω ο Πρίγκιπας και εξέτασε την περιοχή, τα λόγια του πατέρα του, του Βασιλιά AN–U ήταν ξεκάθαρα: «επανοικοδόμησε το κατεστραμμένο σύστημα.» Αυτή ήταν η εντολή του στον Πρίγκιπα ΕΑ.

Η καταστροφή του κόσμου του ZU–ZU είχε ολοκληρωθεί. Ο πλανήτης των Κόκκινων Άμμων είχε συρρικνωθεί σε σκόνη και συντρίμμια. Όλα τα είδη ζωής είχαν εξαφανιστεί. Χωρίς ζωή και φυτά η ατμόσφαιρα πέθανε. Στρώματα πάγου σκέπασαν τους πόλους σχεδόν έως τον ισημερινό και ο DAK–MU είχε πεθάνει παγώνοντας. Ο δίδυμος πλανήτης του, ο DAK–A–MU είχε μεταμορφωθεί σε έναν άνυδρο πλανήτη από καμένη γη και θανάσιμους δηλητηριώδεις ωκΕΑνούς. Ο ARIDU που κάποτε ήταν το ανακαινισμένο σπίτι για τον Αποστάτη ZU–ZU ήταν και αυτός καταστραμμένος. Μόνο οι πλανήτες IRU, TARGALLU και BAR-BAR-U ήταν σχετικά άθικτοι.

O Πρίγκιπας δεν μπορούσε να φανταστεί πώς θα ήταν να βρισκόταν εκεί την ώρα της καταστροφής, στο κέντρο των μαχών. Εκείνος, όπως και ο αδερφός του είχαν υποχρεωθεί να διαφύγουν. Κοίταξε πάνω στους ουρανούς και ήξερε ότι ο αδερφός του ήταν από πάνω του. Σε κάποιο σημείο, σε τροχιά μέσα σε ένα πολεμικό σκάφος ήταν εκεί ψηλά κοιτώντας εκείνον από κάτω. Ο Πρίγκιπας EN–LIL ήταν ο Διοικητής των Ουράνιων Δρόμων (Lord of the Airways).


Η εντολή στον Πρίγκιπα ΕΑ ήταν επανοικοδόμηση και εκείνος κοίταξε τον κατεστραμμένο κόσμο. Ένα τέτοιο εγχείρημα θα ήταν δύσκολο αλλά θα έκανε ό,τι μπορούσε για να εκπληρώσει τη διαταγή του πατέρα του. Θα ξανά-οικοδομούσε, θα εγκαθιστούσε τη λειτουργία ορυχείου για εξόρυξη όλων των ζωτικών κοιτασμάτων και πολύτιμων μετάλλων. Θα έχτιζε πάλι έναν κόσμο παράδεισο από έναν κόσμο που είχε καταστραφεί λόγο πολέμου και ίσως, να έκανε και κάτι παραπάνω. Και ο ΕΑ άφησε το λογισμό του να χαθεί σε αυτές τις “ΠΑΡΑΠΑΝΩ”σκέψεις.

Και έτσι ξεκίνησαν ο Πρίγκιπας ΕΑ και μία ομάδα εθελοντών, οι ANNUNAKI. Ο χώρος που επιλέχθηκε σαν πρώτος καταυλισμός είχε μεγάλα αποθέματα νερού και γόνιμου εδάφους. Έρευνες είχαν δείξει ότι υπήρχαν κοιτάσματα πολύτιμων ορυκτών σε βάθος από κάτω και ήταν και το πιο λογικό τα έργα να ξεκινήσουν εκεί. Κάθε ένα από τα μέλη της ομάδας του Πρίγκιπα είχε επιλεχθεί βάσει των ιδιαίτερων δεξιοτήτων και ικανοτήτων του/της. Καθένα είχε το βαθμό του Διοικητή και στον καθένα είχε παραχωρηθεί έκταση πάνω στον ARIDU. Επιπρόσθετα ο καθένας έπαιρνε ένα δίκαιο μερίδιο από τα μελλοντικά έσοδα που θα είχαν οι νέες αποικίες. Οι απολαβές ήταν γενναιόδωρες, αλλά και οι κίνδυνοι αρκετά σοβαροί. Ο Πρίγκιπας είχε αρκετό χρόνο ώστε να διαλέξει το πλήρωμά του και ο πήχης ήταν αρκετά ψηλά, αλλά ήταν περήφανος γιατί ήταν καλοί.

Η πρώτη αποστολή ήταν η κατασκευή μίας βάσης Επιχειρήσεων. Ο καταυλισμός θα χτιζόταν από πέτρα που ήταν ένα φυσικό ανθεκτικό υλικό και άμεσα διαθέσιμο. Όμως καθώς οι ΑΝΝUNAKI ξεκίνησαν να στήνουν τις λεπίδες φωτός (cutting lights) και τους μεταφορείς ήχου (sound carriers), οι γεννήτριες έπαψαν να δουλεύουν. Το φυσικό ενεργειακό πλέγμα ενέργειας που ήταν κοινό σε όλους τους πλανήτες (energy grid) είχε μεγάλες διακυμάνσεις. Η «Μεγάλη Πρόσκρουση», το γεγονός που είχε δημιουργήσει τον κόσμο πάνω στον οποίο βρίσκονταν είχε κάνει τον πυρήνα ασταθή και αυτό προκαλούσε τις συνεχείς διακοπές στις ενεργειακές γραμμές.

Για να αποκαταστήσει μία σταθερή πηγή ενέργειας, ο Πρίγκιπας ΕΑ βρήκε το σημείο που έξι ενεργειακές γραμμές συναντούνται φυσικά. Εκεί πάνω στη διασταύρωση ο Πρίγκιπας έχτισε ένα μεγάλο Ενεργειακό Κτίριο ένα σημείο συγκέντρωσης από το οποίο θα μπορούσαν να έχουν ικανοποιητικά αποθέματα ενέργειας ώστε να λειτουργήσει ο εξοπλισμός της ανοικοδόμησης. Ενεργειακοί Κρύσταλλοι που είχαν ειδικά μελετηθεί για αυτό τον σκοπό τοποθετήθηκαν στους Ενεργειακούς Θαλάμους. Το Ενεργειακό αυτό Κέντρο θα είχε μέσα στο συγκρότημα ακόμα και ένα Κέντρο Ανάνηψης (Re-Animation Center). Οι εργάτες που θα τραυματιζόντουσαν θανάσιμα θα είχαν άμεσα πρώτες βοήθειες αφού ο Πρίγκιπας ΕΑ δεν μπορούσε να έχει απώλειες από το πλήρωμα που είχε επιλέξει.

[Σημ. Όπως οι φοβεροί D–K ήταν οι «Καταστροφείς της Ζωής» έτσι και οι ANNUNAKI, γνωστοί και σαν K–D ήταν οι «Δότες της Ζωής»]


Και επειδή οι ακανόνιστα παλλόμενες ενεργειακές γραμμές δεν έδιναν αξιόπιστες μετρήσεις στα όργανα των Άστρο-Πλοίων, το Ενεργειακό Κτίριο είχε τέσσερεις μεγάλης ανακλαστικής δυνατότητας τριγωνικές πλευρές που επέτρεπαν τον εναέριο προσανατολισμό των πιλότων ψηλά.

Με αργούς ρυθμούς τα ενεργειακά προβλήματα άρχισαν να επιλύονται. Ωστόσο για πολύ καιρό οι ενεργειακές ανωμαλίες παρακώλυαν την πρόοδο σε κάθε στάδιο των δραστηριοτήτων της εξόρυξης και της οικοδόμησης. Οι τεχνικοί εδάφους ήταν υποχρεωμένοι να δουλεύουν σε συνθήκες που απαιτούσαν εξαιρετική σωματική εργασία ώστε να υπερβούν τις τεχνικές δυσκολίες. Οι ANNUNAKI ήταν λίγοι, αλλά οι δουλειές πολλές. Οι ANNUNAKI παραπονέθηκαν και ο Πρίγκιπας ΕΑ μετέφερε τα λόγια τους στο Βασιλιά ΑΝ-U, αλλά ο Βασιλιάς δεν άκουσε τα προβλήματά τους. Η παραγωγή έπρεπε να ενταθεί!

Οι ANNUNAKI ένιωθαν ότι τους υπέρ-χρησιμοποιούσαν και τους αγνοούσαν. Διαμαρτυρήθηκαν και απείλησαν ότι θα σταματήσουν την εργασία τους. Ο Πρίγκιπας τους υποσχέθηκε μεγαλύτερες μελλοντικές αμοιβές. Αν και γκρίνιαζαν, αφού τους υποσχέθηκε επιπρόσθετες απολαβές οι ANNUNAKI επέστρεψαν στις εργασίες τους. Οι ομάδες που δούλευαν στις κατασκευές και στην εξόρυξη/ανοικοδόμηση προσάρμοσαν τα εργαλεία τους (cutting lights και sound wave movers) ώστε να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια. Όμως η λιγότερη κατανάλωση ενέργειας ισοδυναμούσε με μικρότερη παραγωγή. Η παραγωγή έπεσε και αυτό έκανε το Βασιλιά AN–U να ανησυχήσει. Για να βρει μία λύση στο πρόβλημα, ο Πρίγκιπας ΕΑ άρχισε να χρησιμοποιεί αχθοφόρους-ζώα για να βοηθήσουν τους ANNUNAKI. Η πρόοδος στις εργασίες ήταν μεν αργή, αλλά υπήρχε πρόοδος.

Έγκαιρα, η επιχείρηση ήταν ικανή να στέλνει φορτία χρυσού σύμφωνα με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Τα μεταφορικά πλοία προσγειώνονταν στον ARIDU και αναχωρούσαν με το πολύτιμο φορτίο τους. Ο χρυσός στελνόταν αμέσως στην Αυτοκρατορία των ASA–RRR και άλλα πολύτιμα μεταλλεύματα αποστέλλονταν αμέσως στα διυλιστήρια στον BAR–BAR–U και στον TARGALLU. Παρόλο την κλίση του και την περίεργη περιστροφή του και ο πλανήτης KAKKAB SHANAMMA άρχισε να δείχνει σημεία ζωής στην επιφάνειά του.

Οι ομάδες ανοικοδόμησης ολοκλήρωσαν τις πέτρινες κατασκευές του καταυλισμού και έκαναν την εγκατάσταση στον ARIDU να μοιάζει περισσότερο με πόλη, παρά με καταυλισμό εξόρυξης μετάλλων. Και στο κέντρο του, ένα τρομερό Γεωργικό-Βιολογικό Κέντρο γινόταν γρήγορα πόλος έλξης για την πέτρινη πόλη. Ο Πρίγκιπας τα είχε πάει καλά και ο Μέγας AN–U ήταν ευχαριστημένος. Το επίτευγμα του Πρίγκιπα ΕΑ είχε επιτρέψει στον ΑN–U να ανακτήσει τον έλεγχο του ηλιακού συστήματος του ARIDU και να κρατήσει τις Άστρο-Λεωφόρους του Ενάτου Διαύλου. Ο ΕΑ όμως ξεπέρασε ακόμα και τις προσδοκίες του πατέρα του. Το ταλέντο του σαν Μάστερ-Γενετιστής είχε δοκιμαστεί και είχε ξεπεράσει τον ΕΑυτό του.


Ο ΤΙΑΜΑΤ είχε ξαναγεννηθεί!

Ο Βασιλιάς AN–U έστειλε αμέσως αντιπροσωπεία. Ο «Παλιός ARIDU» («Το Μέρος που είχε κατακτηθεί») ήταν παρελθόν! Ο «ΕRIDU» («Το μέρος της Σκλαβιάς») ήταν το μέλλον! Κανείς δεν θα αμφισβητούσε ποτέ τη δύναμη, το σθένος και την εκδικητικότητα του Βασιλιά των ASA–RRR! Το όνομα της αποικίας θα αποτελούσε ενθύμηση και προειδοποίηση για τον καθένα που θα τολμούσε να προκαλέσει ή να αμφιβάλλει για τη δύναμη του Μεγάλου ΑΝ-U! Το χέρι (έλεγχος) του AN–U θα ήταν πάντα πάνω στον ERIDU!

Από τη λέξη ERIDU προέρχονται οι λέξεις για τη Γη.

Erde (Γερμανικά),
Erda (Αρχαία Γερμανική γλώσσα),
Jordh (Ισλανδικά),
Airtha (Γοτθικά),
Jord (Δανέζικα)
Erthe (Μεσαιωνικά Αγγλικά).

Ο Πρίγκιπας ΕΑ πήρε τον τίτλο του EN–GI «του Κυρίου του ERIDU». Ο κατεστραμμένος κόσμος ήταν ξανά ένας τόπος ζωής! Ο ΕΑ τον χειρίστηκε προσεκτικά και κατασκεύασε τα φυτά και τα ζώα ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο αφιλόξενο περιβάλλον και το δηλητηριώδες άζωτο που βρισκόταν στην ατμόσφαιρα του πλανήτη. Οι μονάδες ατμοσφαιρικής μετατροπής ξεκίνησαν να παράγουν κατάλληλη ατμόσφαιρα και πιο ζεστή. Ο Πρίγκιπας ξεκουραζόταν ελάχιστα μετά από συνεχή εργασία.

Όμως οι αμείωτες προσπάθειες του Πρίγκιπα ΕΑ δεν ήρθαν χωρίς ανταμοιβή. Μία από τις φιλοδοξίες του ήταν η κατασκευή ενός Κέντρου για τις Επιστήμες της Ζωής, ένα γεωργικό-βιολογικό κέντρο που έγινε πραγματικότητα. Και πάνω από το επίγειο εργαστήριο, βρισκόταν το Κέντρο της Ζωής που κατασκεύαζε και φρόντιζε φυτά υβρίδια και ζώα υβρίδια τα οποία θα μεταφέρονταν ανά την υδρόγειο. Το Κέντρο αυτό έγινε το καμάρι και η χαρά του Πρίγκιπα ΕΑ, ο Κήπος της Ζωής. [ο Κήπος της Εδέμ]

Για άλλη μία φορά ο πλανήτης ξεκίνησε να παίρνει μορφή και να μοιάζει με παράδεισο και πάλι ο πλανήτης ήταν ζωντανός! Αλλά αν και ο ERIDU ήταν ξανά ο πρόδρομος της ζωής, για τους πλανήτες DAK–MU (Άρης) και DAK-A-MU (Αφροδίτη) ήταν απαγορευμένο να φιλοξενήσουν ξανά ζωή. Ο Μέγας AN–U είχε διακηρύξει ότι και οι δύο κόσμοι θα έμεναν έρημοι και θα αποτελούσαν προειδοποίηση για κάθε επικείμενο εχθρό. Η Οργή του AN-U ήταν μεγάλη.

Το Γεωργικό Κέντρο έκανε επίσης μεγάλα βήματα στη δημιουργία νέων και μοναδικών μορφών ζωής, ικανές να επιζήσουν στην ατμόσφαιρα του ΕRIDU. Αλλά τα πειράματα που έκανε ο Πρίγκιπας ΕΑ τον κρατούσαν για πολύ καιρό μακριά από τα διοικητικά του καθήκοντα που ήταν τόσο απαραίτητα. Ο Μέγας Βασιλιάς AN–U ήταν θυμωμένος. Ο Βασιλιάς των ASA–RRR είχε βάλει τον Πρίγκιπα ΕΑ υπεύθυνο στον ERIDU για τις ικανότητές του στη Γενετική. Ο Πρίγκιπας EN–LIL o δεύτερος γιος θα παρέμενε σαν υπεύθυνος της κυκλοφορίας των ουρανών του ηλιακού συστήματος του ERIDU. Όμως ο Πρίγκιπας EN–LIL έκανε και πάλι παράπονα για το πόσο δυσαρεστημένος ήταν που είχε σταλεί τόσο μακριά από το Βασιλικό Παλάτι των ASA–RRR. Αυτό εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο το Βασιλιά. Προσπάθησε λοιπόν να δώσει λύση στα προβλήματα.

Ο Πρίγκιπας EN–LIL είχε τον διοικητικό έλεγχο του ηλιακού συστήματος του ERIDU, του πλανήτη και της πόλης. Αλλά ο έλεγχος που αφορούσε την εξέλιξη και την εκμετάλλευση των πλανητών θα ήταν στα χέρια του Πρίγκιπα ΕΑ. Έτσι, η κυριαρχία πάνω στον ERIDU θα ήταν μοιρασμένη! Με αυτόν τον τρόπο, ο Βασιλιάς AN–U πίστευε ότι θα κρατούσε μακριά από την Αυλή τον θυμωμένο EN–LIL, ώστε να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες σαν Κύριος της Εξουσίας και να χρησιμοποιήσει τις ικανότητες του Πρίγκιπα ΕΑ.

Ο Πρίγκιπας ΕΑ όπως και ο EN–GI ήταν συντετριμμένος και θυμωμένος. Όλες του οι προσπάθειες και οι επιτυχίες είχαν αγνοηθεί και μία θέση στην μακρινή αυτοκρατορία φαινόταν να γλιστράει από τα χέρια του. Θυμωμένος, ο Πρίγκιπας της Ζωής έφυγε από τον ERIDU και μετακόμισε σε μία μακρινή απόσταση για να κτίσει ακόμα ένα Κέντρο Γεωργίας-Βιολογίας. Εκεί επίσης θα έφτιαχνε άλλη μία επιχείρηση εξόρυξης χρυσού, αλλά εκεί θα αφοσιωνόταν στο πάθος του, την μηχανική της ζωής.

Μαζί του ήρθε και η αδερφή του, η Πριγκίπισσα NIN–HUR–SAG, που ήταν επίσης Γενετίστρια. Μαζί και οι δύο ξεκίνησαν μία νέα προσπάθεια για τη δημιουργία μορφών ζωής στον πλανήτη ERIDU. Kαι σε αυτή την προσπάθεια, η Πριγκίπισσα NIN–HUR–SAG θα ήταν η δημιουργός ενός «υβριδικού» πλάσματος που θα άλλαζε για πάντα το πεπρωμένο του ERIDU και των Masters από την Αυτοκρατορία των ASA–RRR.

Στο μεταξύ, ο Πρίγκιπας EN–LIL θα χρησιμοποιούσε τις δικές του δεξιότητες για να εκσυγχρονίσει την Επιχείρηση. Αφού αύξησε την παραγωγή, ζήτησε επιπρόσθετες πτήσεις με εμπορεύματα και απαίτησε περισσότερη δουλειά από τους ANNUNAKI, ο Πρίγκιπας EN–LIL παρήγαγε μεγαλύτερες ποσότητες μεταλλευμάτων για λιγότερο κόστος και σε πολύ λίγο χρόνο. Αυτό ευχαρίστησε ιδιαίτερα στον Μέγα Βασιλιά AN-U.

Όμως οι απαιτήσεις για μεγαλύτερη παραγωγή έφερε τους εργάτες ANNUNAKI στα όριά τους. Η απομόνωση και η απόσταση από τους αγαπημένους τους είχε δυναμώσει το θυμό των ANNUNAKI. Αυτό είχε οδηγήσει σε παύση εργασιών, σε απεργία. Όταν τους απείλησαν ότι θα τιμωρηθούν, μία ομάδα ANNUNAKI επιτέθηκε στο ίδιο το παλάτι του EN–LIL. Όταν απειλήθηκε η ζωή του, ο Πρίγκιπας EN–LIL κάλεσε αμέσως τον AN–U να κατέλθει από το μακρινό Βασίλειο.

Φθάνοντας στο Παλάτι του ΕRIDU, ο AN–U ζήτησε αμέσως ακρόαση για την επίλυση του προβλήματος. Οι φωνές ήταν δυνατές και θυμωμένες. Όλοι παρουσίαζαν τις προτάσεις τους για την επιστροφή του Πρίγκιπα EN–LIL στην Αυλή των ASA–RRR. Κανείς δεν ζήτησε την αδιάκοπη βασιλεία του AN–U. Όταν επιτέλους οι φωνές κόπασαν, οι επιθυμίες κάθε μέλους του συμβουλίου ήταν σαφείς: ο EN–LIL έπρεπε να φύγει. Όλοι έστρεψαν το βλέμμα στο Βασιλιά ο οποίος κάθισε σιωπηλός και έμεινε ακίνητος. Ήταν πράγματι προβληματισμένος και είχε την ελπίδα ότι με κάποιον τρόπο ο Πρίγκιπας EN–LIL θα παρέμενε στον ERIDU. Ο Μέγας και Σοφός AN–U ήξερε ότι πρέπει να βρει μία λύση, χρειαζόταν μία λύση.

Βλέποντας την ευκαιρία που είχε μπροστά του, ο Πρίγκιπας ΕΑ έκανε ένα βήμα μπροστά. Με την Πριγκίπισσα NIN–HUR–SAG στο πλευρό του, ο Πρίγκιπας πρότεινε στον Πατέρα του και το Συμβούλιο μία απλή λύση. Μέσα στα Κέντρα της Ζωής, εκείνος και η Πριγκίπισσα είχαν κατασκευάσει πολλά υβρίδια που χρησιμοποιούσαν για εργασία στα χωράφια. Χρησιμοποιώντας γενετικό υλικό από τους ίδιους τους ανθρώπους ASA–RRR και γενετικό υλικό από τα κτήνη του ERIDU, γεννήθηκαν υβριδικά πλάσματα που το μισό τους αίμα ήταν ASA–RRR. Τα πλάσματα αυτά διατηρούσαν τη φυσική τους δύναμη, αλλά είχαν επίσης αποκτήσει ικανοποιητική νοημοσύνη ώστε να καταλαβαίνουν τις εντολές τους. Η προηγούμενη επιτυχία του κατασκευασμένου «Η-Ν» Ερπετοειδούς υβριδικού εργάτη στα υπόγεια ορυχεία έδειξε την αξία ενός τέτοιου πειράματος.

Άλλα κατασκευασμένα ζώα είχαν συγκεκριμένη εξειδίκευση: υπήρχε το «SEMT–UR» μισό άλογο, μισό ASA–RRR υβρίδιο που ήταν ικανό να μεταφέρει φορτία σε μεγάλες αποστάσεις. Το δυνατό «MENT–UR», μισός ταύρος και μισό ASA–RRR πλάσμα με την ικανότητα να επιδεικνύει φοβερά δείγματα δύναμης. Η επιτυχία αυτή των υβριδίων είχε ενθαρρύνει τον Πρίγκιπα ΕΑ και την Πριγκίπισσα NIN–HUR–SAG να προσπαθήσουν ακόμα έναν συνδυασμό που θα έδινε και τη λύση στο επικείμενο πρόβλημα.

Ο Βασιλιάς AN–U κάθισε μπροστά στο θρόνο του. Η πιθανότητα δημιουργίας ενός υβριδίου-ζώου σαν η λύση του προβλήματός του ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Ο Πρίγκιπας ΕΑ, βλέποντας το ενδιαφέρον του Βασιλιά, γύρισε το βλέμμα του στην Πριγκίπισσα NIN–HUR–SAG που περίμενε. Της έκανε νόημα και εκείνη έκανε μία χειρονομία στον προθάλαμο. Το σόου ήταν έτοιμο να αρχίσει. Προς έκπληξη όλων που ήταν συγκεντρωμένοι, ένα τεράστιο μαλλιαρό μαύρο θηρίο πλησίασε. Ήταν ο «APA», ένα θηρίο της ζούγκλας, γνωστό για τη δύναμή του και την αγριότητά του.

Κραυγές διαμαρτυρίες και φόβου ακούστηκαν στη συγκέντρωση και το θηρίο ελευθερώθηκε από τις αλυσίδες του. Πριν το θηρίο προλάβει να κουνηθεί, η Πριγκίπισσα NIN–HUR–SAG τού έδωσε εντολή την οποία το θηρίο ακολούθησε ήρεμα και υπάκουα. Την επόμενη στιγμή και όσο όλοι παρακολουθούσαν, το θηρίο υπάκουσε κάθε εντολή της Κυρίας Γενετίστριας. Όταν η επίδειξη τελείωσε, ο Πρίγκιπας εξήγησε την ιδέα στον Βασιλιά. Το πλάσμα αυτό, το θηρίο είχε εξαιρετική δύναμη και η περιορισμένη του νοημοσύνη μπορούσε να τροποποιηθεί γενετικά ώστε να γίνει ένας εργάτης στα ορυχεία. Με αυτόν τον τρόπο οι δυσκολίες για τους ΑΝΝUNAKI θα σταματούσαν και θα ήταν ελεύθεροι να δουλεύουν σε πιο σημαντικά έργα.

Ο Μέγας ΑΝ-U εντυπωσιάστηκε. Πράγματι, ένα υβρίδιο θα μπορούσε να είναι η λύση. Οι διαμαρτυρίες των ANNUNAKI φαίνεται ότι εισακούστηκαν, όπως κατάλαβε ο ΕΑ. Χαμογέλασε και σίγουρος για την επιτυχία του να φέρει πίσω τον αδερφό του από τον ERIDU. O Βασιλιάς AN–U σηκώθηκε. Ο Πρίγκιπας ΕΑ περίμενε καλά νέα και ο ERIDU θα γινόταν δικός τους τώρα, και σύντομα ο EN–LIL θα αναχωρούσε σύντομα. Η κυριαρχία του στο ηλιακό σύστημα θα ήταν δικαιωματικά δική του.

Ο Βασιλιάς ανακοίνωσε την επίσημη απόφασή του. Ο Πρίγκιπας ΕΑ θα ξεκινούσε άμεσα τις γενετικές αλλαγές που ήταν απαραίτητες για να μεταμορφώσουν το θηρίο! Όλοι οι ANNUNAKI εργάτες θα επέστρεφαν στις δουλειές τους μέχρι το νέο πλάσμα να ήταν έτοιμο να εργαστεί στα χωράφια! Όμως ο Βασιλιάς τελείωσε το λόγο του με μία ανακοίνωση που πλήγωσε πολύ σαν μαχαίρι τον Πρίγκιπα ΕΑ, ο EN–LIL θα παρέμενε υπεύθυνος για τον έλεγχο του ERIDU! Το θηρίο του Πρίγκιπα ΕΑ θα μαλάκωνε την κατάσταση και θα επέτρεπε στον EN–LIL να παραμείνει! Αυτά ήταν τα λόγια του Βασιλιά, και έτσι θα γινόταν!

Ο Πρίγκιπας ΕΑ ήταν συντετριμμένος! Για άλλη μια φορά του είχαν αρνηθεί το Θρόνο του ΕRIDU! O EN–LIL, o αιώνιός του αντίπαλος ήταν για άλλη μια φορά νικητής! Φεύγοντας έξω από το Παλάτι, ο Πρίγκιπας ΕΑ ορκίστηκε ότι δεν θα ξαναέμπαινε στο Παλάτι του ERIDU εκτός αν ο θρόνος ήταν δικός του! Αν και ήταν ο πρωτότοκος γιος του Βασιλιά AN–U, δεν θα ανέβαινε ποτέ στον θρόνο των ASA–RRR επειδή ο Πρίγκιπας EN–LIL, o νεότερος γιος είχε γεννηθεί από τον Βασιλιά AN–U και την ετεροθαλή αδελφή του. Αυτή ήταν και η προϋπόθεση στους Κανόνες Διαδοχής των ASA–RRR, με αυτόν τον τρόπο ο Θρόνος του ERIDU είχε χαθεί από τα χέρια του!

Η εχθρότητα μεταξύ των δύο είχε πια επεκταθεί πέρα από το σκοπό της ίδιας της ύπαρξής τους. Ο EN–LIL πίστευε ότι ο σκοπός της ζωής ήταν η ατέρμονη προσφορά στους Βασιλείς και το Θρόνο των ASA–RRR. Όμως οι Επιστήμες της Γενετικής είχαν αποκαλύψει κάτι αρκετά διαφορετικό για τον Πρίγκιπα ΕΑ αν και αυτό ήταν αρκετά προσβλητικό για τους ASA–RRR: η ζωή που ήταν ελεγχόμενη δεν ήταν ζωή που είχε εξέλιξη. Ο Πρίγκιπας ΕΑ είδε τη ζωή σαν μία ευκαιρία προσωπικής αναζήτησης. Αν και μοιράζονταν το ίδιο αίμα και έρχονταν από τον ίδιο κόσμο κανένα ζευγάρι αδελφών δεν θα μπορούσε να είχε πάρει ένα τόσο διαφορετικό δρόμο.

Έτσι λοιπόν τα λόγια του Μεγάλου AN–U το μόνο που πρόσφεραν ήταν να μεγαλώσουν την μαινόμενη έριδα μεταξύ των δύο Πριγκίπων. Ο Πρίγκιπας EN–LIL θα ήταν ο Κύριος του Λόγου (Διαταγής) και θα συνέχιζε τη σιδηρά διακυβέρνησή του, ενώ ο Πρίγκιπας ΕΑ θα παρέμενε ο Κύριος της Γένεσης, διαμορφώνοντας τον ERIDU σύμφωνα με τις προσδοκίες του πατέρα του.

Ο Πρίγκιπας ΕΑ παραιτήθηκε από τα προσωπικά του όνειρα για να αφοσιωθεί σε ό,τι του είχε ανατεθεί: με την τροποποίηση του θηρίου από την αδερφή του είχε ξεκινήσει και η μετατροπή του έτσι ώστε να ανταπεξέλθει στη δουλειά μαζί με την ομάδα των ANNUNAKI. Με την αδερφή του στο πλευρό του, ο Πρίγκιπας ξεκίνησε τις περίπλοκες διαδικασίες, αλλά ο θυμός που είχε στην καρδιά του δεν μπορούσε να αφήσει τις σκέψεις του.

Και έτσι η επιθυμία του ΕΑ για εκδίκηση γεννήθηκε. Αν και είχε οδηγίες να χρησιμοποιήσει κυτταρικό υλικό μόνο από έναν από τους Κυρίους των ANNUNAKI τον οποίο και είχε επιλέξει συγκεκριμένα ο Πρίγκιπας EN–LIL, ο Πρίγκιπας ΕΑ αντικατέστησε τα κύτταρα με τα δικά του για αυτό το πείραμα. Κάποια στιγμή βέβαια θα γινόταν η αποκάλυψη της αληθινής ταυτότητας του θηρίου, αλλά ο Πρίγκιπας ΕΑ απλά θα είχε γελάσει τελευταίος.

Δοκίμασε το ένα πρωτότυπο μετά το άλλο. Με αργούς ρυθμούς το θηρίο διαμορφώθηκε έχοντας νοημοσύνη, όχι όμως και σε βάρος της σωματικής του δύναμης. Μέσα από πολλά πειράματα το τελικό αποτέλεσμα αποκαλύφθηκε. Γρήγορα μπήκε στη δουλειά και το θηρίο δεν διέψευσε τον ΕΑυτό του. Έχοντας δυνατά μπράτσα και μέση, επιδεξιότητα στα χέρια και αντίληψη ώστε να ακολουθεί οδηγίες, τα πολλά ταλέντα του είχαν δημιουργήσει σύντομα την ανάγκη στους ΑΝΝUNAKI για την κατασκευή επιπροσθέτων θηρίων. Το υβρίδιο αυτό ονομάστηκε «ΑΡΑ», γνωστό και σαν «ADAPA» και ήταν ένα ικανό θηρίο και έτοιμο να υπηρετήσει τους κυρίους του.

Ο Πρίγκιπας ΕΝ-LIL δεν ήταν αρχικά ευχαριστημένος με το θηρίο. Δεν είχε εμπιστοσύνη ούτε στη φύση του θηρίου, αλλά ούτε και στον αδερφό του. Το θηρίο ήταν επικίνδυνο και δεν ήθελε να αναλάβει την υποχρέωση να το δαμάσει. Ο EN–LIL είχε ένα δυσοίωνο προαίσθημα και δεν μπορούσε να ηρεμήσει.

Εφόσον όμως είχε δώσει την υπόσχεση στον πατέρα του να χρησιμοποιήσει το θηρίο, ο Πρίγκιπας EN–LIL αποφάσισε να το τοποθετήσει στις πιο επικίνδυνες συνθήκες εργασίας και στα πιο αντίξοα περιβάλλοντα. Καθώς το πλάσμα αυτό προερχόταν από πείραμα άρα ήταν και αναλώσιμο. Έδωσε λοιπόν διαταγή ότι όσα θηρία εξαντλούνταν από την εργασία τους δεν θα είχαν απαλλαγή ή κάποια περιποίηση και ο Πρίγκιπας έτσι έγινε υπεύθυνος για πολλούς θανάτους των πλασμάτων αυτών. Δεν ήταν άλλωστε κάτι παραπάνω από απλά θηρία.


Ο Πρίγκιπας άκουσε τα νέα έντρομος!

Τα πλάσματά του, τα πειραματικά του θηρία ADAPA δούλευαν μέχρι θανάτου σύμφωνα με τις εντολές του αδερφού του. Τα πλάσματα αυτά από βοηθοί εργασίας είχαν γίνει σκλάβοι, ασήμαντοι σκλάβοι μίας χρήσεως.

Ο Πρίγκιπας ΕΑ δεν είχε ξανανιώσει τέτοια οργή. Όλες του οι προσπάθειες είχαν συστηματικά καταστραφεί, ακόμα και η αποκατάσταση του πλανήτη ERIDU και η επιτυχής οικοδόμηση του ERIDU και της πόλης, και η δημιουργία και η γενετική κατασκευή του θηρίου ώστε να εργάζεται. Ήταν μία ηθελημένη καταστροφή για κάθε πράγμα που είχε φτιάξει με τόσο κόπο ο Πρίγκιπας ΕΑ. Όλη η ιστορία της ζωής του ήταν μία συνεχής περιπέτεια υποταγμένη στα καπρίτσια του αδερφού του.

Αλλά τώρα είχε έρθει το τέλος της! Ο Πρίγκιπας ΕΑ θα αντιδρούσε και θα ξεφορτωνόταν την καταπίεση του αδερφού του στο πρόσωπό του. Θα έκανε τον αδερφό του να πληρώσει για τα λάθη του…και με έναν τρόπο που δεν θα το περιμένει …το θηρίο!


Αφού επέστρεψε στο Γεωργικό Κέντρο του ERIDU, ο Πρίγκιπας ΕΑ έψαξε να βρει τα θηρία που ήταν στον Κήπο όπου και διατρέφονταν. Βρίσκοντας αρκετά από αυτά να είναι μόνα τους τα πλησίασε. Ο λεπτομερής σχεδιασμός και τα προγράμματα αναπαραγωγής σχεδιασμένα με ακρίβεια ήταν αυτά που επέτρεπαν σε ορισμένα θηρία να αναπαραχθούν, αλλά και αυτό γινόταν κάτω από αυστηρή επίβλεψη. Κανένα θηρίο δεν μπορούσε να πολλαπλασιαστεί χωρίς την άδεια του Κυρίου του Λόγου (EN–LIL). Το αποτέλεσμα θα ήταν ολέθριο.

Όμως στον Κήπο, ο Πρίγκιπας ΕΑ έδειξε στα θηρία μία μικρή απόλαυση….την απόλαυση του αυτόβουλου και χωρίς επιτήρηση έρωτα. Αντιδρώντας στα βασικά τους ένστικτα, τα θηρία αφομοίωσαν γρήγορα τις οδηγίες του Πρίγκιπα ΕΑ. Στην αρχή ήταν παιχνιδιάρικα και αργότερα σοβαρά όταν βρισκόντουσαν σε απόλαυση. Τα θηρία γλεντούσαν στον Κήπο.

Ο Πρίγκιπας παρακολουθούσε τα θηρία καθώς χαίρονταν την απόλαυση της επαφής. Ζώντας μία σύντομη ζωή μέσα σε δυσκολίες και εργασία αυτές οι μικρές στιγμές απόλαυσης ήταν θεόσταλτες. Και με αυτή τη νέα γνώση, το θηρίο μπορούσε να είναι όπως και οι Επικυρίαρχοί του: να διαλέγει μία στιγμή ευχαρίστησης χωρίς να πρέπει να το προγραμματίσει ή να ζητήσει άδεια! Τα θηρία κοίταξαν πίσω τον Πρίγκιπα που τους είχε δώσει μία μικρή γεύση πραγματικής ευτυχίας. Ο Δημιουργός τους, ένας Γενετιστής Επιστήμονας που το σήμα κατατεθέν του ήταν οι δύο διαπλεκόμενες αλυσίδες DNA, σαν δύο φίδια που ζευγάρωναν τους είχε προικοδοτήσει με την γνώση της «γνώσης» (επίγνωσης).

Εν καιρώ η μυστική αυτή «συμπεριφορά» των θηρίων έγινε γνωστή στους Επικυρίαρχούς του. Ο Πρίγκιπας EN–LIL μόλις πληροφορήθηκε την περιφρόνηση των καθιερωμένων Κανόνων Συμπεριφοράς έγινε έξαλλος. Έδωσε αμέσως εντολή να συγκεντρωθούν όλα τα ανυπάκουα πλάσματα και όλα όσα είχαν αποστατήσει θα τιμωρούνταν αυστηρά και θα εκδιώκονταν από το Κέντρο της Ζωής. Ο Πρίγκιπας EN–LIL δεν θα συγχωρούσε την ανυπακοή!

Ο Πρίγκιπας EN–LIL ήξερε ότι ο αδερφός του ήταν με κάποιο τρόπο η αιτία για αυτή την αποτρόπαια και εγκληματική συμπεριφορά από μέρους των θηρίων. Μόνο ένας Γενετιστής θα μπορούσε να τροποποιήσει την ιδιοσυγκρασία του θηρίου και μόνο ο αδερφός του είχε πρόσβαση σε αυτό το πλάσμα. Ο EN–LIL ήξερε ότι ο αδερφός του τον είχε υπονομεύσει. Για να αποφύγει περαιτέρω εκτροπές αποφάσισε να εκδώσει νέους αυστηρότερους Κανόνες για τα θηρία ADAPA που βρίσκονταν ακόμα στο Κέντρο Ζωής και στο χώρο των επιχειρήσεων.

Αυτές ήταν οι Εντολές του Κυρίου του Λόγου:

1. Όλα τα θηρία στον Κέντρο της Γεωργίας θα πρέπει να είναι απόλυτα και ολοκληρωτικά υπάκουα μόνο στον Πρίγκιπα EN–LIL! Εμπιστοσύνη στον Πρίγκιπα ΕΑ ή σε άλλον Κύριο της Δημιουργίας (K–D) ήταν αυστηρά απαγορευμένη!

2. Όλα τα θηρία του Κέντρου Γεωργίας θα πρέπει να είναι απόλυτα και ολοκληρωτικά υπάκουα μόνο στον Πρίγκιπα EN–LIL! Κάθε ίχνος του Πρίγκιπα ΕΑ ή οποιουδήποτε άλλου Κυρίου της Δημιουργίας (K-D) θα απομακρυνόταν. Όποιο θηρίο θα είχε πάνω που οποιαδήποτε εν-θύμηση του Πρίγκιπα ΕΑ θα τιμωρούνταν!

3. Όλα τα θηρία του Κέντρου Γεωργίας θα πρέπει να είναι απόλυτα και ολοκληρωτικά υπάκουα μόνο στον Πρίγκιπα EN–LIL! Κάθε θηρίο που θα έλεγε κάποιο κακό ή θυμωμένο λόγο για τον Κύριο EN–LIL θα τιμωρούνταν!

4. Όλα τα θηρία του Κέντρου Γεωργίας θα πρέπει να είναι απόλυτα και ολοκληρωτικά υπάκουα μόνο στον Πρίγκιπα EN–LIL! Κάθε θηρίο θα έπρεπε να παρακολουθήσει ένα μάθημα υπακοής κάθε έβδομη περίοδο!

5. Όλα τα θηρία του Κέντρου Γεωργίας θα πρέπει να είναι απόλυτα και ολοκληρωτικά υπάκουα μόνο στον Πρίγκιπα EN–LIL! Το ζευγάρωμα των θηρίων για αναπαραγωγή έπρεπε πρώτα να έχει την άδεια του Κυρίου EN–LIL! Κανένα θηρίο δεν θα μπορούσε να αναπαραχθεί χωρίς την άδεια για ζευγάρωμα που θα έδινε ο ΕΝ-LIL!


Αυτές ήταν οι Εντολές του Κυρίου του Λόγου! Κανείς δεν θα αμφισβητούσε τον Πρίγκιπα EN–LIL! Θα είχε το σιδηρούν χέρι πάνω από τον ERIDU. Ας αφήσουμε τα θηρία να πεθάνουν στην ερημιά! Ας αφήσει τον Πρίγκιπα ΕΑ να τα φροντίζει! Είναι άλλωστε «MUS», (=«τέρατα») (monsters) και δεν αξίζουν καμία βοήθεια! Και από εδώ και στο εξής το όνομα του επαναστάτη-θηρίου θα ήταν «ADA–MUS»! Ας αφήσουμε τα θηλυκά να υποφέρουν όταν γεννούν! Από εδώ και στο εξής καμία αίθουσα τοκετού δεν θα ήταν διαθέσιμη για αυτά!

Αν τα θηρία του Κήπου παρέμεναν πιστά, θα είχαν και την άδεια για να παραμείνουν. Αυτά τα ονομάζονταν «ADAPA». Και έτσι το θηρίο χωρίστηκε σε δύο ομάδες: τα πιστά και αφοσιωμένα ADAPA και τα άπιστα και ατίθασα ADAMUS.


O Πρίγκιπας ΕΑ παρόλο αυτά ήταν ευχαριστημένος.

Γιατί σε όσα θηρία εκδιώχθηκαν υπήρχε η δυνατότητα να συνεχιστεί το πείραμα για τη δημιουργία μίας ανεξάρτητης ζωής. Η επιθυμία του να κατασκευάσει μία μορφή ζωής που θα ήταν έλλογη, αλλά «ανεξάρτητη του Συστήματος» μέσα στο οποίο ο Πρίγκιπας ΕΑ και ο Πρίγκιπας EN–LIL είχαν μεγαλώσει ήταν ακόμα υπαρκτή. Το θηρίο θα είχε τη δυνατότητα να είναι ελεύθερο και ανεξάρτητο, κάτι που ούτε εκείνος, ένας Πρίγκιπας των ASA–RRR είχε ποτέ.

Το θηρίο ήταν η περίτρανη απόδειξη των δυνατοτήτων που είχε το πρόγραμμα Γένεσης του Πρίγκιπα ΕΑ, ενός Κυρίου K–D. Ταιριάζοντας μαζί τη δύναμη ενός θηρίου με μία ποσότητα νοημοσύνης ήταν κουραστικό, αλλά ο Πρίγκιπας ήθελε περισσότερα για αυτό το πλάσμα. Η ανάπτυξη της ικανότητας για ομιλία είχε γίνει η προτεραιότητα για τον ΕΑ και έτσι θα επέτρεπε την επικοινωνία με τον K-D και θα αποτελούσε μέτρο προόδου. Αν και το λεξιλόγιο του θηρίου ήταν αρκετά περιορισμένο, ήταν ωστόσο κατανοητό.

Αφού εντόπισαν τους πυρήνες των θηρίων που είχαν εκδιωχθεί σε αγριότοπους, ο Πρίγκιπας ΕΑ και η αδερφή του NIN–HUR–SAG άρχισαν να τους μαθαίνουν τεχνικές επιβίωσης που ήταν απαραίτητες για το σκληρό περιβάλλον. Από το πώς να ανάβουν την πρώτη φωτιά και την κατασκευή απλού ρουχισμού, από το πώς να χαράζουν τις επιφάνειες των σπηλαίων και την ανάγνωση συμβόλων, το θηρίο ακολουθούσε το μονοπάτι για μία ανώτερη νοημοσύνη που του μάθαιναν και οι δύο Κύριοι των Γενετικών Επιστημών. Το «πρωτότυπο» πείραμα της Πριγκίπισσας NIN–HUR–SAG είχε τώρα περάσει από πολλά στάδια εξέλιξης και είχε αποδειχθεί ότι ήταν μοναδικό στις ικανότητες που είχε αποκτήσει.

Με τον καιρό, πολλά από τα θηρία έδειξαν εξαιρετικές ικανότητες μάθησης και μετάδοσης των γνώσεών τους σε άλλα θηρία. Ο Πρίγκιπας ΕΑ και η αδερφή του άρχισαν να επικεντρώνονται περισσότερο στην συνείδησή τους όπου και τους καθοδηγούσαν έτσι ώστε να ξεκινήσουν από μόνα τους να μεταδίδουν τη γνώση και σε άλλα. Αυτοί οι «δάσκαλοι» που είχαν διδαχθεί από τον ίδιο τον K–D έγιναν γνωστοί σαν «SU», «Εκείνοι που ξέρουν». Εκείνοι με το όνομα «EA–SU» ήταν οι δάσκαλοι που μετέδιδαν «Τον Τρόπο του ΕΑ».

[Σ. Ένας μεταγενέστερος «Δάσκαλος της Δικαιοσύνης» θα έφερε το όνομα IESU (Iησούς), μία παραλλαγή της λέξης EA–SU.]

Καθώς τα θηρία έκαναν προόδους στην ερημιά με τη βοήθεια του Πρίγκιπα ΕΑ, ο Πρίγκιπας EN–LIL θύμωσε περισσότερο με τα πλάσματα. Αν και πολλά από τα ΑDAPA θηρία υπηρετούσαν ακόμα πιστά και με αφοσίωση τον καταυλισμό του ERIDU, ο Κύριος του Λόγου ένιωθε μίσος και δυσπιστία για το πλάσμα αυτό.

Η ναυαρχίδα ΑR, το πλοίο της Αυτοκρατορίας ASA–RRR αναμενόταν να φθάσει σύντομα τον ERIDU. Γνωρίζοντας ότι ένα τεράστιο Θάνατο-Πλοίο είχε τη δυνατότητα να προκαλέσει μεγάλη βαρυτική έλξη, ο Πρίγκιπας αποφάσισε να αλλάξει την πορεία του AR σε ένα μονοπάτι που μπορούσε να το εκμεταλλευτεί. Αλλάζοντας την πορεία του πάνω από τους παγωμένους πόλους, η βαρυτική έλξη θα ήταν αρκετά ισχυρή ώστε να προκαλέσει την αποκόλληση παγόβουνων που θα έπεφταν στον ωκεανό. Αυτό το γεγονός με τη σειρά του θα προκαλούσε την ανάγκη μεγάλων κλιματικών αλλαγών.

Αν μία επικείμενη πλημμύρα σκότωνε τα θηρία τότε ας γινόταν! Ο Πρίγκιπας του Λόγου θα δικαιολογούσε τη θυσία των θηρίων σαν αποτέλεσμα της θέρμανσης του πλανήτη, της αύξησης της στάθμης του νερού των ωκεανών που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και το τέλος την εποχής των παγετώνων στο άνω και κάτω ημισφαίριο.Όλα αυτά τα αποτελέσματα είχαν εξαιρετική σημασία από τη μοίρα του θηρίου.

Όταν ο K–D EA ανακάλυψε τα σχέδια του αδερφού του διαμαρτυρήθηκε άμεσα, αλλά ο Κύριος του Λόγου δεν έδωσε προσοχή. Και τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν ο Πρίγκιπας EN–LIL έδωσε εντολή να μη δοθεί χάρη σε κανένα ADAMUS και μόνο τα πιστά ADAPA θα είχαν καταφύγιο από τα νερά της πλημμύρας. Τα θηρία που είχαν στασιάσει θα θυσιάζονταν αν ήταν αναγκαίο γιατί είχαν παραβιάσει τις Εντολές. Ο Κύριος του Λόγου προειδοποίησε τον Πρίγκιπα ότι με το να βοηθάει το θηρίο βοηθούσε παράλληλα έναν εχθρό της Πολιτείας που ήταν ένα ειδεχθές έγκλημα!

Ο Πρίγκιπας ΕΑ είχε παγιδευτεί! Ήταν διαφορετικό να δουλεύει μαζί με πλάσματα που είχαν απορριφθεί και διαφορετικό να προσφέρει Βασιλική βοήθεια. Χωρίς να έχει μεγάλα περιθώρια επιλογής στο ζήτημα αυτό, ο Πρίγκιπας ΕΑ ορκίστηκε να μη μιλήσει και να μην προειδοποιήσει για τις επικείμενες πλημμύρες. Αν και είχε ενδοιασμούς να αποδεχθεί το Λόγο του αδερφού του, ο Πρίγκιπας ΕΝ-LIL συνέχισε το σχέδιό του για την τελετουργική του άφιξη με το AR.

Ο Πρίγκιπας της Γένεσης δεν μπορούσε να αφήσει το θηρίο να πεθάνει και έκανε τα δικά του σχέδια μυστικά. Οδηγώντας πολλά από τα θηρία σε υπόγειες κοιλότητες των υβριδίων «ΗΕΝ-Τ» και άλλα θηρία σε υψόμετρο πάνω στα βουνά, ο Πρίγκιπας εξασφάλισε την επιβίωση τουλάχιστον μερικών από αυτά. Σαν τελική λύση, ο ΕΑ είχε κατασκευάσει ένα ειδικό εμπορικό πλοίο που θα ταξίδευε στα ανοικτά του ωκΕΑνού, μακριά από τις περιοχές όπου θα πλήττονταν πιθανόν περισσότερο. Με αυτά τα μυστικά σχέδια, ο Πρίγκιπας ΕΑ κράτησε τον ADAMUS ζωντανό και το πείραμά του άθικτο.

Όταν το φοβερό AR ήρθε, οι πλημμύρες ξεκίνησαν όπως είχε σχεδιάσει ο EN–LIL. Ένιωσε ανακουφισμένος αφού το θηρίο δεν θα ήταν πια εκεί για να τον ενοχλεί.

Όταν οι πλημμύρες κόπασαν, ο EN–LIL ανακάλυψε την απάτη του αδερφού του και ο θυμός του ήταν εκτός ορίων. Οι δύο Πρίγκιπες διαπληκτίστηκαν στο Παλάτι του ERIDU. Ο καθένας είχε προδώσει τον άλλον: ο ΕN-LIL είχε προσπαθήσει να καταστρέψει τα πρωτότυπα θηρία που είχε κατασκευάσει ο Πρίγκιπας ΕΑ στα πρώτα στάδια και ο ΕΑ είχε προσπαθήσει να αποδυναμώσει την εξουσία του αδερφού του με το να «ανακατεύεται» στην αναπαραγωγή του θηρίου. Ο EN–LIL είχε προσπαθήσει να καταστρέψει το θηρίο με την πλημμύρα και ο ΕΑ είχε αθετήσει τον όρκο του με το να προειδοποιήσει το δημιούργημά του, το θηρίο.

Ο κάθε Πρίγκιπας είχε διαπράξει ένα έγκλημα κατά της Αυτοκρατορίας, μία εθελούσια πράξη σαμποτάζ στα καθήκοντα που είχαν ανατεθεί στον Βασιλικό Πρίγκιπα το Θρόνου. Κανείς από τους δύο δεν θα ανέβαινε ποτέ στο θρόνο αν αυτή η συμπεριφορά συνεχιζόταν. Όμως ο Πρίγκιπας ΕΑ δεν είχε πιστέψει ποτέ ότι ο θρόνος των ASA–RRR θα γινόταν ποτέ δικός του και τα Δικαιώματα της Διαδοχής επιβεβαίωναν αυτό το γεγονός. Από την άλλη πλευρά, όμως, ο Πρίγκιπας EN–LIL ήταν λογικά ο Διάδοχος και θα μπορούσε να αντέξει τα πάντα ώστε να μην χάσει τίποτα!

Ο Πρίγκιπας EN–LIL, ο Κύριος του Λόγου δεν είχε άλλη επιλογή και πήρε μία απόφαση. Έπρεπε να γίνει ανακωχή. Κανείς στο μέλλον, ούτε εκείνος ούτε κάποιο άλλο μέλλος της Διοίκησής του θα παρενέβαινε στα καθήκοντα του ΕΑ, στην εξέλιξη του ΑRIDU όλων των μορφών ζωής σε αυτόν. Ο ΕΑ δεν είχε άλλη επιλογή από το να υποσχεθεί το ίδιο: αυτός και όλοι οι K–D δεν θα ενοχλούσαν ξανά τον EN–LIL.

Σαν ένδειξη των καλών του προθέσεων, ο Πρίγκιπας EN–LIL έδωσε στον αδερφό του γεωργικά μοσχεύματα για το θηρίο (σπόρους), και εργαλεία του έτσι ώστε το θηρίο να μάθει να καλλιεργεί μόνο του την τροφή του. Ο Πρίγκιπας της Γενετικής εξεπλάγην, αλλά ήταν ευγνώμων για το δώρο του αδερφού του.

Σε αντάλλαγμα ο ΕΑ υποσχέθηκε να ενισχύσει τις δεξιότητες και ικανότητες συγκεκριμένων θηρίων που θα χρησιμοποιούσε ο ΕΝ-LIL για τη διοίκηση του ΕRIDU. Έτσι, για λίγο καιρό ήρθε η ειρήνη στον ERIDU. Τα θηρία ήταν ελεύθερα να μορφωθούν και να εκπολιτιστούν και η Αυτοκρατορία του ERIDU κάτω από τον έλεγχο του EN–LIL μεγάλωνε και άνθιζε.


© αποσπάσματα από το υπό έκδοση βιβλίο του Ιωνα Μάγγου
“TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη”
Μετάφραση – Επιμέλεια και Διασκευή των αγγλικών κειμένων Ion Maggos
Φωτογραφίες GYPAS

Συνεχίζεται...

Δείτε το 1ο Μέρος ΕΔΩ...
Δείτε το 2ο Μέρος ΕΔΩ...
Δείτε το 4ο Μέρος ΕΔΩ...

Στην ενότητα μας "Έρευνα" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις έρευνες που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


terrapapers.com

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.