5 σημάδια ότι έχετε σχέση με ένα φωτισμένο άτομο                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: 5 σημάδια ότι έχετε σχέση με ένα φωτισμένο άτομο

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

5 σημάδια ότι έχετε σχέση με ένα φωτισμένο άτομο

Photo artist: Diana Lam
Μετάφραση: awakengr.com via dailyvibes.org

Μερικοί μπορεί να πουν ότι είναι δύσκολο ή ακόμα και σπάνιο να βρείτε ανθρώπους που είναι φωτισμένοι στον κόσμο σήμερα. Αλλά όταν βρείτε έναν, θα το ξέρετε. Οι φωτισμένοι άνθρωποι βλέπουν τον κόσμο διαφορετικά. Είναι σίγουροι αλλά ταπεινοί και έχουν έναν αέρα γύρω τους που υποδεικνύει ότι έχουν γίνει ικανοί στη ζωή.
Το να είστε με έναν φωτισμένο άνθρωπο είναι μια εμπειρία που ο καθένας θα πρεπε να χει σε κάποια φάση της ζωής του. Θέλετε να μάθετε αν ο σύντροφός σας είναι φωτισμένος; Ακολουθούν πέντε σημάδια:

Είναι εναρμονισμένοι με την ίδια τους την ύπαρξη

Οι φωτισμένοι άνθρωποι ξέρουν πόσο σημαντικό είναι για αυτούς να περνάνε χρόνο κάθε μέρα επανασυνδεόμενοι με τον εαυτό τους. Είτε κάνοντας διαλογισμό ή γιόγκα, είτε πηγαίνοντας απλά μια βόλτα στο δάσος, τους αρέσει να αποσυνδέονται από τον γρήγορο κόσμο της εργασίας και τους φίλους για να εναρμονιστούν με τον κόσμο που υπάρχει μέσα στην καρδιά τους και την ψυχή τους.

Δεν αφήνουν την κριτική και τις γνώμες κανενός να τους κρατήσει μακριά από την επιτυχία

Οι φωτισμένοι τύποι, γνωρίζοντας καλά ποιοι είναι, ξέρουν ακριβώς τι θέλουν από τη ζωή τους και δεν τους νοιάζει αν κάποιος διαφωνεί με τις επιθυμίες τους. Με αυτό δεν εννοούμε ότι θα αγνοήσουν τελείως την συμβουλή ή τις ιδέες κάποιου. Θα ακούσουν με σεβασμό, όμως στο τέλος της ημέρας θα συνεχίσουν να πιστεύουν στον εαυτό τους, άσχετα με το τι οι άλλοι έχουν να πουν.


Δεν χρειάζεται να «ταιριάξουν», και έτσι σχεδόν ποτέ δεν γίνονται «ακόλουθοι»

Οι φωτισμένοι άνθρωποι αναγνωρίζουν ότι ο τρόπος ζωής τους ίσως να μην είναι η πιο δημοφιλής επιλογή ή κάτι που όλοι οι άλλοι θέλουν να κάνουν, αλλά το προτιμούν έτσι. Κερδίζουν την επιβεβαίωση από μέσα τους παρά από αυτό που κάνουν οι μάζες ή λένε οι άνθρωποι ότι θα έπρεπε να κάνουν. Αν μπορούν να ζήσουν μια ζωή που είναι αληθινή για αυτούς, τότε αυτό είναι το μόνο που τους απασχολεί.

Δείχνουν σε όλους σεβασμό και καλοσύνη

Ακόμα και αν οι φωτισμένοι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με ένα άτομο που δεν συμπαθούν ιδιαίτερα, επιλέγουν να παρουσιάσουν καλοσύνη και γνήσιο σεβασμό. Αυτό γίνεται γιατί καταλαβαίνουν πως ο καθένας πάνω σε αυτόν τον πλανήτη είναι διαφορετικός. Ο καθένας μας έχει σκαλίσει ένα μονοπάτι που είναι μοναδικό για εμάς, έτσι δεν έχει νόημα να κρίνουμε τους άλλους για τον τρόπο που ζουν τη ζωή τους.

Δε φοβούνται το μέλλον. Το καλωσορίζουν

Τον περισσότερο καιρό το να βγαίνουμε από το στοιχείο μας και να αντιμετωπίζουμε την αλλαγή είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχουμε να κάνουμε. Οι φωτισμένοι τύποι βλέπουν την αλλαγή ως κάτι καλό, επειδή με την αλλαγή έρχεται η ευκαιρία και η ανάπτυξη. Αναγνωρίζουν επίσης ότι δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να προβλέψετε πού θα είστε στο μέλλον, επομένως δεν μπορείτε να δοκιμάσετε να το ελέγξετε αυτό. Κάθε εμπόδιο που ξεπερνάμε ή κακή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, έρχονται με ένα μάθημα που πρέπει να μάθουμε.

Στην ενότητα μας "Εναλλακτικά" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω απο τον κόσμο του Εναλλακτικού!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


maro-samana.com

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.