Εν μέσω φόβων για παγκόσμιο πόλεμο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν καλεί όλους τους Ρώσους που ζουν στο εξωτερικό να επιστρέψουν στην πατρίδα τους!                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Εν μέσω φόβων για παγκόσμιο πόλεμο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν καλεί όλους τους Ρώσους που ζουν στο εξωτερικό να επιστρέψουν στην πατρίδα τους!

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Εν μέσω φόβων για παγκόσμιο πόλεμο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν καλεί όλους τους Ρώσους που ζουν στο εξωτερικό να επιστρέψουν στην πατρίδα τους!

Με έκτακτο διάταγμα ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν καλεί όλους τους αξιωματούχους να επαναπατριστούν επειγόντως μαζί με τα μέλη της οικογένειας που ζουν στο εξωτερικό, εν μέσω φόβων για την έναρξη παγκοσμίου πολέμου.Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρώσος ηγέτης έχει πει σε διπλωμάτες, από όλες τις βαθμίδες ,να «φέρνουν στο σπίτι, τους συγγενείς, στην πατρίδα».
Διοικητικό προσωπικό, πολιτικοί και εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα,τους έχει παραγγελθεί να πάρουν τα παιδιά τους από τα ξένα σχολεία αμέσως.

Ο Ρώσος πολιτικός αναλυτής S,tanislav Belkovsky είπε στη Daily Star: «Αυτό είναι όλο το μέρος της δέσμης μέτρων, για την προετοιμασία της ελίτ, για κάποιο «μεγάλο πόλεμο».»
Η ανησυχητική εξέλιξη – η οποία ακολουθεί την ακύρωση ξαφνικά,της επίσημης επίσκεψης του
Πούτιν στη Γαλλία – ισχύει για όλους τους υπαλλήλους του κράτους.

Το διαβάσαμε από το: O Βλαντιμίρ Πούτιν καλεί όλους τους Ρώσους που ζουν στο εξωτερικό να επιστρέψουν στην πατρίδα τους εν μέσω φόβων για παγκόσμιο πόλεμο! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/10/o_13.html#ixzz4SzlheFLw

Οποιος δεν ακολουθήσει αυτές τις οδηγίες,θα βρεθεί με δική του ευθύνη σε κίνδυνο.
Η ακύρωση του ταξιδιού του Πούτιν στο Παρίσι είναι η πιο πρόσφατη επιδείνωση στις σχέσεις
μεταξύ Μόσχας και Δύσης.

Μεταξύ των συστάσεων, είναι για τους φοιτητές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, να στραφούν σε Ρωσικά ιδρύματα.

Στην ενότητα μας "Προειδοποιήσεις" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω το θέμα!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


express.co.uk μετάφραση από corfiatiko

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.