Αυτή η πασίγνωστη συνήθεια μπορεί να επηρεάζει το σπέρμα του συντρόφου σου                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Αυτή η πασίγνωστη συνήθεια μπορεί να επηρεάζει το σπέρμα του συντρόφου σου

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Αυτή η πασίγνωστη συνήθεια μπορεί να επηρεάζει το σπέρμα του συντρόφου σου

Γράφει: Κατερίνα Ευθυμιοπούλου

Δεν θα πιστέψεις ποια είναι η καθημερινή συνήθεια που μπορεί να επηρεάσει το σπέρμα του αγαπημένου σου αρνητικά!Πιθανότατα δεν ξοδεύεις και πολύ χρόνο σκεπτόμενη το τι επηρεάζει το σπέρμα του συντρόφου σου. Αλλά αν ενδιαφέρεσαι να κάνεις ένα μωρό κάποια στιγμή ή απλώς να βρεις μία ωραία κουβέντα για συζήτηση, ίσως θα πρέπει να μάθεις κάποια πράγματα.

Μία νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο American Journal of Epidemiology αναφέρει ότι η παρακολούθηση της τηλεόρασης μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στα σπερματοζωάρια του φίλου σου.

Δείτε επίσης: Viagra εντελώς βιολογικό!

Για την έρευνα, οι επιστήμονες εξέτασαν περισσότερους από 1.200 νέους άνδρες και συνέλεξαν πληροφορίες σχετικά με την καθιστική ζωή τους, δηλαδή πόσο συχνά βλέπουν τηλεόραση ή κάθονται μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή. Επίσης, πήραν δείγμα από το σάλιο και το αίμα τους.

Τα ευρήματα ήταν τα εξής: Οι άνδρες που έβλεπαν περισσότερη τηλεόραση είχαν περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν χαμηλότερες μετρήσεις σπέρματος σε σχέση με αυτούς που δεν έβλεπαν τηλεόραση(υπάρχουν και αυτοί όπως φαίνεται). Συγκεκριμένα, αυτοί που έβλεπαν 5 ώρες τηλεόραση την ημέρα είχαν έναν μέσο, συνολικό αριθμό 104 εκατομμυρίων σπερματοζωαρίων σε σχέση με τα 158 εκατομμύρια των ανδρών που δεν έβλεπαν τηλεόραση.

Οι άνδρες που έβλεπαν τηλεόραση παρουσίαζαν και χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης.


Μάλιστα, όσο περισσότερη τηλεόραση έβλεπαν, τόσο χαμηλότερα ήταν και τα επίπεδα τεστοστερόνης τους. Όλως περιέργως, ο χρόνος μπροστά στον υπολογιστή δεν συνδεόταν με τις χαμηλές μετρήσεις σπέρματος. Οι άνδρες που ήταν πιο γυμνασμένοι είχαν και περισσότερα σπερματοζωάρια σε σχέση με αυτούς που δεν βρίσκονταν σε φόρμα.

Και τι σημαίνουν όλα αυτά; Ενώ ο χρόνος μπροστά στην τηλεόραση σχετίζεται με χαμηλότερους αριθμούς σπέρματος, πιθανότατα κάτι άλλο συμβαίνει, όπως το γεγονός ότι οι άνθρωποι που είναι λιγότερο δραστήριοι συνηθίζουν να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο καθισμένοι στον καναπέ.

Οπότε, εάν ο σύντροφός σου δεν χάνει μέρα που να μην πηγαίνει στο γυμναστήριο, αλλά λατρεύει και να βλέπει ποδόσφαιρο ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, οι αριθμοί των σπερματοζωαρίων του μπορεί ακόμα να είναι υψηλότεροι από αυτούς κάποιου άνδρα που μπορεί να λατρεύει να κάνει το ίδιο, χωρίς όμως να γυμνάζεται συχνά.

Και αν ο φίλος σου ανήκει στην τελευταία κατηγορία, μην πανικοβάλλεσαι. Και πάλι μιλάμε για μεγάλη ποσότητα σπέρματος και χρειάζεται μόνο ένα σπερματοζωάριο για να κάνεις ένα μωράκι. Επίσης, πέντε ώρες τηλεόρασης την ημέρα είναι ένα αρκετά υπερβολικό ποσό.

Δείτε επίσης:
Τελικά τι συμβαίνει με το σπανάκι; έχει ή δεν έχει σίδηρο;
Οι φυτικές ίνες καταπολεμούν το έφραγμα.
Τρία «θαυματουργά γιατροσόφια» από μέλι
Τα όπλα της φύσης, για να αντιμετωπίσετε, τον πυρετό, τους πόνους των αρθρώσεων, τον βήχα και την καταρροή, από την γρίπη και το κοινό κρυολόγημα
Φτιάξτε γαλα από αμύγδαλα

Στην ενότητα μας "Υγεία - Διατροφή" μπορείτε να βρείτε ιδεες για σωστη διατροφη και καλή υγεία!!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


shape.gr

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.