Αποκάλυψη: Ελληνικές αποικίες στην Ισπανία από το 3.000 π.Χ.                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Αποκάλυψη: Ελληνικές αποικίες στην Ισπανία από το 3.000 π.Χ.

..

Εγγραφείτε για συνεχή ενημέρωση με mail! (Μην ξεχνάτε την επιβεβαίωση εγγραφής)

Αποκάλυψη: Ελληνικές αποικίες στην Ισπανία από το 3.000 π.Χ.

Μια μοναδική ανακάλυψη από τον γνωστό αρχαιολόγο Ευάγγελο Μπεξή, που τόσο τάραξε τα νερά με τα συγκλονιστικά στοιχεία που έδωσε για το θέμα της Αμφίπολης και με αυτά που απεκάλυψε, που αυτή τη φορά επιστρέφει μια ακόμα μεγάλη αποκάλυψη που δημοσιεύεται σε άρθρο του στο Περιοδικό «ΙΧΩΡ» 142, που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα.Για πρώτη φορά παρουσιάζονται με ακλόνητα στοιχεία άγνωστες πόλεις των Αρχαίων Ελλήνων Πελασγών στην Ιβηρική Χερσόνησο, τόσο στην Ισπανία όσο και στην Πορτογαλία, που αποδεικνύουν ότι ο ελληνικός αποικισμός ξεκίνησε τουλάχιστον από την 4η χιλιετία π.Χ και όχι τον 8ο αιώνα π.Χ, όπως μέχρι τώρα ξέραμε.

Ολόκληρες τειχισμένες πόλεις, αρχαιολογικά ευρήματα και θολωτοί τάφοι, που για πρώτη φορά βλέπουν το φως της ευρείας δημοσιότητας, ανατρέπουν πλήρως την ινδοευρωπαϊκή θεωρία και την κάθοδο των Ελλήνων, αποδεικνύοντας το εντελώς αντίθετο, δηλαδή την άνοδο, διασπορά και αποικισμό των Πελασγών Ελλήνων σε όλη την Ευρώπη από τα βάθη της Προϊστορίας.

Περισσότερα στοιχεία και ολόκληρη η έρευνα του αρχαιολόγου Ευάγγελου Μπεξή, συνοδευόμενη από μοναδικό φωτογραφικό αποδεικτικό υλικό, στο τεύχος 142 του «ΙΧΩΡ» που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα.


Στην ενότητα μας "Αρχαιολογία " μπορείτε να δείτε πολλά θαυμαστά ευρήματα!!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


tribune.gr

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.