Ένα Απλό και Γρήγορο Κόλπο για να Διώξετε όλη την Αρνητική Ενέργεια από το Σπίτι σας                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Ένα Απλό και Γρήγορο Κόλπο για να Διώξετε όλη την Αρνητική Ενέργεια από το Σπίτι σας

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Ένα Απλό και Γρήγορο Κόλπο για να Διώξετε όλη την Αρνητική Ενέργεια από το Σπίτι σας

Μόνο 2 απλά υλικά αρκούν για να φέρετε και πάλι τη χαρά μέσα στο σπίτι σας!

Δείτε ποια είναι αυτά και τι πρέπει να κάνετε!Στις γιορτές πολύς κόσμος μπήκε και βγήκε στο σπίτι σας και πολλοί από εσάς θα νιώθετε το σπίτι σας «βαρύ». Τι σημαίνει αυτό; Πως η ενέργεια του σπιτιού σας ενδεχομένως να έχει διαταραχθεί και να πρέπει και πάλι να φέρεται την ισορροπία μέσα σε αυτό.

Δείτε επίσης: Διώξτε την αρνητική ενέργεια από το χώρο σας και απο πάνω σας !


Αν αυτές τις μέρες παρατηρείτε πως κάθε φορά που μπαίνετε στο σπίτι σας νιώθετε βάρος ή και στεναχώρια, πρέπει απλά να διώξετε από αυτό όλη την αρνητική ενέργεια που έχει συσσωρευτεί.

Πώς θα τα καταφέρετε; Με έναν πολύ απλό τρόπο που θα σας δείξουμε ευθύς αμέσως.

Βήμα 1ο: Πάρτε ένα μπουκάλι σπρέι και γεμίστε το με νερό.

Βήμα 2ο: Προσθέστε μέσα στο νερό 15-30 σταγόνες από ένα αιθέριο έλαιο της επιλογής σας. Αιθέρια έλαια που κάνουν για αυτή τη δουλειά είναι το λεμόνι, η λεβάντα, το φασκόμηλο αλλά και η μέντα, το πορτοκάλι και το τριαντάφυλλο.

Βήμα 3ο: Ψεκάστε με το μείγμα σας όλες τις γωνιές του σπιτιού και κυρίως παράθυρα και πόρτες.

Δείτε επίσης: Πώς να σταματήσετε να απορροφάτε την αρνητική ενέργεια άλλων ανθρώπων

Τα αιθέρια έλαια βοηθάνε στον καθαρισμό της ατμόσφαιρας του σπιτιού.
Ψεκάστε όλες τις γωνίες του σπιτιού για να καθαριστεί η αρνητική ενέργεια!

Επαναλάβετε τη διαδικασία του ψεκάσματος μια με δύο φορές την εβδομάδα και σύντομα η αρνητική ενέργεια θα είναι παρελθόν.

Στην ενότητα μας "Εναλλακτικά" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω από τον κόσμο του Εναλλακτικού!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


yourstylishlife.com
spirossoulis.com

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.