Ένα μυστικό στρατιωτικό αεροδρόμιο των ΗΠΑ υπάρχει στην έρημο της Σαουδικής Αραβίας; (Βίντεο)                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Ένα μυστικό στρατιωτικό αεροδρόμιο των ΗΠΑ υπάρχει στην έρημο της Σαουδικής Αραβίας; (Βίντεο)

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Ένα μυστικό στρατιωτικό αεροδρόμιο των ΗΠΑ υπάρχει στην έρημο της Σαουδικής Αραβίας; (Βίντεο)

Στην καρδιά μιας από τις πιο άγονες ερήμους της Σαουδικής Αραβίας και ολόκληρου του πλανήτη...Εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά ένα πολύ σύγχρονο αεροδρόμιο. Αυτό που κάνει το αεροδρόμιο ακόμα πιο μυστηριώδες είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αεροπλάνα στο χώρο του και καμία κυβέρνηση δεν δέχεται την κυριότητα αυτών των εγκαταστάσεων.

Η δορυφορική αυτή ανακάλυψη της τοποθεσία έχει να κάνει με μια μυστικό στρατιωτικό αεροδρόμιο των ΗΠΑ, που χρησιμοποιείται για την διεξαγωγή των εργασιών μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην Υεμένη;

Δείτε το βίντεο...Στην ενότητα μας "Θεωρείες Συνωμοσίας" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις θεωρίες που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


iokh.gr

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.